Boşanma sonrası kızımın babasıyla bitmeyen davalarımız

Çocuğu yeni kaynanasına birakmak ne alaka?? Kan bağı yok birşey yok. Kendi ailesi olsa halalar, babaanne falan olabilir ama böylesi çok gereksiz ve bence güvenliksiz. Ayrıca işi çıktıysa görüş gününde değil de birkaç gün sonra da alabilir ya da sabahtan akşama kadar kalıyorsa birkaç saat alıp bırakabilir. Sanırım çocuk konusunda hırs yapmış. İşi yoğun olduğu dönem gerekirse birkaç saatliğine alsın ama çocukla verimli zaman geçirsin normal olanı bu.
Normali kesinlikle bu ama anlamak istemiyor
Evlendiği kadının da bir oğlu olduğu için sanırım hırs yaptı benim de kızım bu eve gelecek diye bana karşı hırsı zaten hep zirvede

Gerizekalı insan ya. Çocuk küçük kadin iyi mi kötü mü belli değil diğeri de erkek çocuğu Allahım boşanmak ne kadar zor birşey . Suursuz insanla çocuklu boşanmak daha kötü . Bence siz dişli bir avukat bulun kendinize bu olanları anlatın . Motora çocuk kasksız otutturulur mu ? Allah yardımcınız olsun ne diyeyim insan gözünden sakiniyor şunun yaptigina bak
Avukat buldum açacağız karşı davayı ama ne gerek vardı kızım ister istemez etkileniyor bu durumlardan
Şuursuz insanla çocuklu boşanmak em kötüsü dediğiniz gibi

Ben artık akıl emarelerini yitirdiğini düşünüyorum onun
Yok gayet kasti yapıyor bence.size hırsından gözü kör olmuş, kendi kızını bile düşünemez hale gelmiş yazık.
Allah sabır versin.
Herşey olabilir insan boşanabilir tekrar evlenebilir de ama bu neyin hırsı yani. İnsan önce çocuğunu düşünür. Zarar görmesin der. Kızınıza vurmuş çocuk, yazık değil mi ona?

Yok gayet kasti yapıyor bence.size hırsından gözü kör olmuş, kendi kızını bile düşünemez hale gelmiş yazık.
Allah sabır versin.
Herşey olabilir insan boşanabilir tekrar evlenebilir de ama bu neyin hırsı yani. İnsan önce çocuğunu düşünür. Zarar görmesin der. Kızınıza vurmuş çocuk, yazık değil mi ona?
Çok yazık hem de
Düşünmekten beynim patladı günlerdir
Ne diyeyim Allah görüyor yaptıklarını
Umarım istediğini alamaz

Merhaba herkese
3 yıl oldu boşanalı siddet yüzünden öfke kontrolü olmayan bir insandan boşandım
Boşanırken kızımı görüş günleri için anlaşmıştık 15 gün yerine her hafta alacak yazın 1 ay uzun bir süre olduğu için 10 gün diye anlaştık
Kendisi geçen yıl evlendi kızımı almasında bir problem yok ama gerçekten ihmal ediyor üstü başı perisan geliyor motorla çocuğu kasksız bıraktığı oldu. Nafaka vermemek icin çok direndi.
Uzun zamandır da spor salonu açma hazırlığında olduğu için kızımı alıp bütün gün o salonda tutuyor çocuk artık çok yoruluyorum orda gitmek istemiyorum diye huysuzlanıyor.
Geçen hafta da evlendiği kadının oğluyla birlikte (8) kayınvalidesine bırakmış spor salonunda işi olduğu için inanamadım duyduğumda ona rağmen tepki vermedim üstelik çocuk kızıma vurmuş da çocuk arasında olur dedim
Gelin görün ki bana kendisi görüş günlerini artırmak için şimdi dava açmış sırf bayramda kendi alma hakkından fazla vermedim diye ki planımız vardı
Yazın 1 ay ve her hafta almaya devam etmek istemiş
Karşı dava açtım görüş günleri aynı kalsın diye
Ne olacak bilmiyorum elimden gelen anlayışı gösterdikçe böyle yapıyor gerçekten tüketti beni
Benzer bir durum yaşayan oldu mu diye de dertleşmek için açtım konuyu
Aynı şeyleri ben yaşıyorum , hem aile olmak için verdiğimiz emekleri düşünüyorum , bizi boşanmaya mecbur bıraktıklarını , hem sonrasında yaptıkları haksızlıkları , ben yurtdışındayım , burada kanunlar hep babayı koruyor çünkü kanunları erkekler yapıyor.. ne kadar mücadele etsen hakkını arasanda bir işe yaramıyor .. ben şöyle karar verdim , haktan hukuktan umudu kestim , babadan beklentimi de sıfırladım, kendimi kızımla ilişkime ve kendime sağlığıma mesleğime olan yatırıma odakladım , bir kaç yıla kızım büyüyecek idrak edecek zaten , hukuk karşısında da kendini ifade edebilecek , babası hakkında da konuşmuyorum .. kendi kararını kendi verecek ..

Motorla getirirken video çek, kesinlikle tam velayet alırsın. Bu ne sorumsuzluk yahu 6 yaşında çocuk motora mı konur kaski maski da gectim zaten :KK62: Ben olsam çocuğu göstermem. Mutlaka kanıt topla.
Çocuğu göstermemek çocuğa fayda değil ki zarar. Orta yol bulunması şart. Zaten boşanmalar çocuklar için çok zorlayıcı. Bi çocuğun babasını haftada ya da 15 günde bir görmesi zaten çok az. Hiç görmemesi daha da zor. Kızım(4.5) bana aşırı düşkün ama babasıyla akşamları geçirdiği 1 saatte dünyanın en mutlu çocuğu oluyor. Keza oğlum (1.5) o da öyle.Keşke boşanmalar olmasa ama olduysa da seçenek doğru yolu bulmak çocuğu babadan mahrum bırakmak son seçenek bile olmamalı. Önlenemez bir istismar vs yoksa

Çocuğu göstermemek çocuğa fayda değil ki zarar. Orta yol bulunması şart. Zaten boşanmalar çocuklar için çok zorlayıcı. Bi çocuğun babasını haftada ya da 15 günde bir görmesi zaten çok az. Hiç görmemesi daha da zor. Kızım(4.5) bana aşırı düşkün ama babasıyla akşamları geçirdiği 1 saatte dünyanın en mutlu çocuğu oluyor. Keza oğlum (1.5) o da öyle.Keşke boşanmalar olmasa ama olduysa da seçenek doğru yolu bulmak çocuğu babadan mahrum bırakmak son seçenek bile olmamalı. Önlenemez bir istismar vs yoksa

Hanımefendi adam çocuğu motora koyuyor farkında mısınız, hangi aklı başında insan çocuğu motora bindirir üstelik kasksız🙄 çocuğun psikolojisine gelinceye kadar, can güvenligi yok, çoğu motor kazası ölümle bitiyor kaldı ki bu ufacık bir çocuk motordan fırlarsa anında ölüverir Allah korusun. Böyle bir insana çocuk mu verilir???

Hanımefendi adam çocuğu motora koyuyor farkında mısınız, hangi aklı başında insan çocuğu motora bindirir üstelik kasksız🙄 çocuğun psikolojisine gelinceye kadar, can güvenligi yok, çoğu motor kazası ölümle bitiyor kaldı ki bu ufacık bir çocuk motordan fırlarsa anında ölüverir Allah korusun. Böyle bir insana çocuk mu verilir???
Bu tarz konuların netleştirilmesi gerektiği hususunda mutabakata varılması gerektiği üzerinde durdum ben de zaten. Çocuğunuz olmadığını düşünüyorum aksi halde baba çocuk ilişkisinin hayati önem taşıdığını ve ilişkinin sonlandırılmasından önce farklı yollar denenmesi gerektiği üzerine ısrarımı anlardınız diye tahmin ediyorum hanımefendi

Orta yolu bulmak için verdiğim mücadeleleri bir bilseniz..
Bazen görmemesi görmesinden daha iyi yaşattığı şeylerden sonra buna emin oldum

Babaanneye değil maalesef yeni eşinin annesine bırakmış kızımı
Sınırlı gördüğü çocuğu spor salonunda zorla tutup daha fazla almak için dava açtı ne yazık ki
Peki davada kızınız dinleniyor mu? Spor salonuna götürüyor sıkılıyorum vs deme şansı var mı? Ya da siz kask olayını yazabilecek misiniz

Muhtemelen artık çocupu hiç alamayacak. Sadece psikolog eşliğinde falan alırlar. Çünkü çocukla ilgil konularda şüphe bile mahkemeyi rahatsız eder. Sen sakin ol. Her şerde bir hayır vardır. Ne demek yeni eşin anasına çocuğu vermek! Ben kendi ailesine bile izin vermiyorum

Muhtemelen artık çocupu hiç alamayacak. Sadece psikolog eşliğinde falan alırlar. Çünkü çocukla ilgil konularda şüphe bile mahkemeyi rahatsız eder. Sen sakin ol. Her şerde bir hayır vardır. Ne demek yeni eşin anasına çocuğu vermek! Ben kendi ailesine bile izin vermiyorum
Öyle mi dersiniz ?
O kadar inancım sarsıldı ki nafaka davasından sonra adalete hiç güvenmiyorum umarım dediğiniz gibi olur

Öyle mi dersiniz ?
O kadar inancım sarsıldı ki nafaka davasından sonra adalete hiç güvenmiyorum umarım dediğiniz gibi olur
Çocuğa çok önem veriliyor yeter ki kendinizi iyi ifade edin. Çocuğu hiç tanımadığım onun bile yeni tanıdığı insanlara bırakıp hayatına bakıyor deyin. Çocuğumun babasına da güvenim kalmadı. Malum artık dünya da çocukların başına gelen olaylar. Benim anne olarak görevim çocuğumu koruyup kollamak ona iyi bakmak deyin. Babasında sanarken ben çocuğu hiç tanımadığı insanların arasında korkarak babasının yolunu gözlemek deyin. Çocuğumun artık psikolog eşliğinde babasıyla görüşmesini talep ediyorum deyin. Benim kızımı hakim 2 haftada bir sabahtan akşama kadar saatli verdi. Ben kızımı yatılı istiyorum dedi hakim de sana ihtiyacı yok anneye ihtiyacı var dedi. Sonra dedi ki babası 2 haftada bir diyorsunuz ben polisim o hafta çalıyorsam göremem her hafta diyin bari dedi. Hakim de demiyorum senin işin de beni ilgilendirmez dedi dürdü defterini. Nafaka düşürme davası açmıştı. Dava da demiş ki kızım beni tanımıyor(yalan) ben başka ilde çalışıyorum demiş. Hakim de davamızın konusu bu değil demiş. Yani çocuk olunca hakimler hassaslar. Bu arada nafaka düşürme davasına girdi defolup gitti çocukları görmeyi teklif bile etmedi. Hakimler insan sarrafı

Çocuğa çok önem veriliyor yeter ki kendinizi iyi ifade edin. Çocuğu hiç tanımadığım onun bile yeni tanıdığı insanlara bırakıp hayatına bakıyor deyin. Çocuğumun babasına da güvenim kalmadı. Malum artık dünya da çocukların başına gelen olaylar. Benim anne olarak görevim çocuğumu koruyup kollamak ona iyi bakmak deyin. Babasında sanarken ben çocuğu hiç tanımadığı insanların arasında korkarak babasının yolunu gözlemek deyin. Çocuğumun artık psikolog eşliğinde babasıyla görüşmesini talep ediyorum deyin. Benim kızımı hakim 2 haftada bir sabahtan akşama kadar saatli verdi. Ben kızımı yatılı istiyorum dedi hakim de sana ihtiyacı yok anneye ihtiyacı var dedi. Sonra dedi ki babası 2 haftada bir diyorsunuz ben polisim o hafta çalıyorsam göremem her hafta diyin bari dedi. Hakim de demiyorum senin işin de beni ilgilendirmez dedi dürdü defterini. Nafaka düşürme davası açmıştı. Dava da demiş ki kızım beni tanımıyor(yalan) ben başka ilde çalışıyorum demiş. Hakim de davamızın konusu bu değil demiş. Yani çocuk olunca hakimler hassaslar. Bu arada nafaka düşürme davasına girdi defolup gitti çocukları görmeyi teklif bile etmedi. Hakimler insan sarrafı
Ümitlendim bu mesajlar için teşekkür ederim
Benim kendi avukatım bile büyüdüğü için yazın 1 ay alabilir dedi bana
Umarım sunduklarım yeterli olur vermemesi için

Apartmanınızın, çevre apartman ya da işletmelerin güvenlik kameraları varsa motorla geldiklerine dair görüntüleri bulabilirsiniz.

Ümitlendim bu mesajlar için teşekkür ederim
Benim kendi avukatım bile büyüdüğü için yazın 1 ay alabilir dedi bana
Umarım sunduklarım yeterli olur vermemesi için
Normal şartlarda büyüyen çocuğu 1 ay veriyorlar. Oğlumu 1 ay verdi mahkeme. Ama zaten almıyor hem de bekar babası. Yalnız siz de ilişkiler normal değil. Çocuk için hoş görünmeyen şeyler var. Mahkemelik de olmuşsunuz psikolog dinler çocupu. Siz her şeyi ama hepsini anlatın mutlaka mahkemeye

X