- 6 Ağustos 2018
- 54
- 8
- 36
- 31
- Konu Sahibi storyteller1
Arkadaslar bosanmayi dusunuyorum esim de evi terketti ve eylul gibi bosanacagini ama avukata gerek olmadigini esyalarin yarisinin parasini verirsem direkt dilekce verecegini yazmis. Ama ben maddi manevi somurulmus hissediyorum. Bu sehre atanmak icin beni kullandigini rol yaptigini yoksa daha once bosanacagini soylemisti.detay icin eski konuma bakabilirsiniz..eklemeyi unutmusum darp raporumda var. Vucudumda morluk vardi ve hic vakit kaybetmeden aldim..Tazminat icin avukata basvurmayi dusunuyorum ama anlasmali olmadigi icin surec cok uzun surebilirmis..O da sen kavgada bagirirken kizarken ses kaydini aldim elimde var sen zararli cikarsin yazmis..Ugrasmali miyim 2 yil bu da beni dusunduruyor..
Merak ettigim diger konu bosanmadan sonra her sekilde esyanin yarisi onun mu olacak? Su an koltuk almayi planliyorum beyaz esyalar benimdi zaten..ne yapabilirim paylasim olmamasi icin..Cunku ciddi anlamda magdur olan benim..Yardimci olursaniz sevinirim..
Merak ettigim diger konu bosanmadan sonra her sekilde esyanin yarisi onun mu olacak? Su an koltuk almayi planliyorum beyaz esyalar benimdi zaten..ne yapabilirim paylasim olmamasi icin..Cunku ciddi anlamda magdur olan benim..Yardimci olursaniz sevinirim..