Boşanma sonrası dönen eski eş

ylz10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
4
0
1
32
Merhaba ;
6 yıllık evliliğim de çocuğum 8 aylıkken aldatıldığımı öğrendim , o psikoloji ile affettim daha sonra tekrar tekrar aynı olay yaşandı ancak hiç bir zaman gerçekten pişman olmayan birini affettim.
Artık her şeyi bitirdim ve boşanadım. Boşandıktan sonra eski eşim farklı kadınlarla ve beni aldattığı kadınla beraberliğine devam edip aynı evde yaşamaya başladı. Çocuk için görüşmeye devam ettik maddi anlamda hiç bir sorun yaşatmadı ancak her zaman benim hayatımı kontrol altında tutmaya çalıştı.
Takip etti bir kere evi bastı telefonumu kurcaladı. Ben pasif bir karaekter olduğum için kavga gürültü istemediğim için olayları büyütmedim , ancak gün ve gün ondan soğudum ve kafam da kalbim de bitirdim.
1 yıl geçti boşandık ve şimdi geri dönmek için yalvarıyor , istemediğimi söylediğim de kendini öldüreceğini , gideceğini ya da hayatım da biri varsa bana zarar vereceğini söylüyor.
Çoğu mesajı cevapsız bıraksam da çocuktan dolayı bir şekil de iletişim halindeyiz , hergün bu son mesajım diyip her gün mesaj atmaya devam ediyor seni başkasıyla görmeye dayanamam seni bekleyeceğim senden vazgeçmem gibi , psikolojik rahatsızlığı olan ve takıntılı olduğu için durum beni korkutuyor ama hayatıma devam etmek istiyorum nasıl bir davranış sergilemeliyim ?

Merhaba ;
6 yıllık evliliğim de çocuğum 8 aylıkken aldatıldığımı öğrendim , o psikoloji ile affettim daha sonra tekrar tekrar aynı olay yaşandı ancak hiç bir zaman gerçekten pişman olmayan birini affettim.
Artık her şeyi bitirdim ve boşanadım. Boşandıktan sonra eski eşim farklı kadınlarla ve beni aldattığı kadınla beraberliğine devam edip aynı evde yaşamaya başladı. Çocuk için görüşmeye devam ettik maddi anlamda hiç bir sorun yaşatmadı ancak her zaman benim hayatımı kontrol altında tutmaya çalıştı.
Takip etti bir kere evi bastı telefonumu kurcaladı. Ben pasif bir karaekter olduğum için kavga gürültü istemediğim için olayları büyütmedim , ancak gün ve gün ondan soğudum ve kafam da kalbim de bitirdim.
1 yıl geçti boşandık ve şimdi geri dönmek için yalvarıyor , istemediğimi söylediğim de kendini öldüreceğini , gideceğini ya da hayatım da biri varsa bana zarar vereceğini söylüyor.
Çoğu mesajı cevapsız bıraksam da çocuktan dolayı bir şekil de iletişim halindeyiz , hergün bu son mesajım diyip her gün mesaj atmaya devam ediyor seni başkasıyla görmeye dayanamam seni bekleyeceğim senden vazgeçmem gibi , psikolojik rahatsızlığı olan ve takıntılı olduğu için durum beni korkutuyor ama hayatıma devam etmek istiyorum nasıl bir davranış sergilemeliyim ?
Allah sizi ve evladinizi korusun bu adamdan. Avukatiniza danışın bence mutlaka yasal yollardan çözün. Burdan size ne desek boş. Karşınızda normal olmayan biri var.

Kendini öldürme tehdidi blöf ama keşke gerçek olsa. Kımıl zararlısına bak gezmiş tozmuş dolaşmış her haltı yemiş geri tekrar güvenli alanına dönecek. Kafasında meşe odunu kırılacak adam tam.

Lütfen tehditleri ile ilgili bir şeyler yapın ne cüretle bi de öyle aptal saptal konuşabiliyor ay çok sinirlendim gece gece

Merhaba ;
Merak etme onun canı tatlı, daha tadacağı çok dünya nimeti var, öldürmez kendini falan. 🤣 Yeni kadın bulana kadar sabrediver, adını anmaz nasılsa sonra.

Benim bir arkadaşim da aldatıldığı için boşandı. Eski kocanın hayatına bir sürü farklı kadın girdi. Ne zaman birinden ayrılıp boşluğa düşse arkadaşıma sarıyordu. Hayatına biri girince de çocuklar için bile olsa araki bulasın durumundaydı. En son biriyle evlendi, ondan da ilk hevesi alınca yine bir şeylere müdahale etmeye çalıştı ama karısına haber ucunça sesini kesti.
Onda tehdit falan yoktu tâbi. Bunun için bir avukatla görüşün imkanınız varsa, ne yapılır o daha iyi yardımcı olur.

Son düzenleme:
Bosandiktan sonra aranizda cinsellik yasandi mi?Yani bu yüzü nerden buluyor?Sanirim siz boṣanmaniza rağmen araniza ciddi bir mesafe koyamamissiniz maddi anlamda destek görmek icin.
Hayır hiç bir şekilde cinsellik yaşanmadı, çocuğumuz küçük olduğu için görüşmeye devam ettik 2 yaşında olduğu için bu şekilde devam etti ancak o bunu beni kontrol altında tutmak olarak yorumladı bunda artık tepki gösterdiğim de tehditler, kendisini öldürmek istemedi ya da ülkeyi terk etmek gibi söylemleri oluyor , maddi anlamda benim talep ettiğim bir şey yok her zaman maddi anlamda yanımızda olup ben sizin hiç bir şeyinizi eksik etmedim ve geri dönmeye hakkım var kafasına giriyor. Benim talebim sadece anlaşmamamıza uygun olanlar.

Elindeki mesajlarla uzaklaştırma alabilirsin bu arada, bu da aklında olsun, azıtırsa patlat şikayeti, iki polis savcı görürse çiçek gibi olur.
Bunu söylediğim de ne gerekiyorsa polise vermen için ben her şeyi yazayım sen göster gibi ukala tavırlara bürünüyor

Böyleleri öldürse keşke kendilerini de karşılarındaki kadınları rahat bıraksalar ama yapmazlar tabi sadece laf.
Çocuk harici mesajlarına cevap vermeyin hiçbir şekilde.
Daha farklı şeyler yapılır belki ama eski eşte ne gibi etkiye sebep olur bilemedim.
Sadece çocukla alakalı mesajlara cevap veriyorum. Sürekli araya sıkıştıyor maalesef , gidicem burdan seni başkasıyla görmeye dayanamam elimden bir kaza çıkar diyip ertesi gün ben sensiz yapamam seni seviyorum diye zırvalamaya devam ediyor.
Gerçketen ben de nasıl bi tepki vereceğimi karşılığının nasıl olacağını bilemiyorum dengesiz bi ruh hali var

Bunu söylediğim de ne gerekiyorsa polise vermen için ben her şeyi yazayım sen göster gibi ukala tavırlara bürünüyor
Korkmuyom kiii korkmuyom kiii yapıyor yani. İki tane polis görse altına işeyecek, savcının önünde eğilmekten yarım olacak adam bu, gözünüzde büyümüş sadece.

Sadece çocukla alakalı mesajlara cevap veriyorum. Sürekli araya sıkıştıyor maalesef , gidicem burdan seni başkasıyla görmeye dayanamam elimden bir kaza çıkar diyip ertesi gün ben sensiz yapamam seni seviyorum diye zırvalamaya devam ediyor.
Gerçketen ben de nasıl bi tepki vereceğimi karşılığının nasıl olacağını bilemiyorum dengesiz bi ruh hali var
Herife bak ya, sabah sabah sinirlerim zıpladı yeminle. Kendisi harem kurmuş ama boşandığı eski eşi başkasıyla olunca çıldırırmış, ruh hastası mı ne 😡

Korkmuyom kiii korkmuyom kiii yapıyor yani. İki tane polis görse altına işeyecek, savcının önünde eğilmekten yarım olacak adam bu, gözünüzde büyümüş sadece.
Daha önce bayılmış karısına hala vuran birisini şikayet ettim polis çağırdım.Polislerin karşısında ezilip bükülmekten yamuldu.Sonra karısı onu çok süründürdü 1 sene eve gelmedi 4 çocuğu bırakıp.Şimdi köpek gibi peşinde karısının ne isterse yapıyor.Silah paylaşıp kendimi öldürücem diyen birisiydi ama hiçbir şey olmuyor böylesine

Daha önce bayılmış karısına hala vuran birisini şikayet ettim polis çağırdım.Polislerin karşısında ezilip bükülmekten yamuldu.Sonra karısı onu çok süründürdü 1 sene eve gelmedi 4 çocuğu bırakıp.Şimdi köpek gibi peşinde karısının ne isterse yapıyor.Silah paylaşıp kendimi öldürücem diyen birisiydi ama hiçbir şey olmuyor böylesine
Kuru gürültü bunlarınki, işleri güçleri şov yapmak.

Back
X