• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası dönen eski eş

ylz10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
1
0
1
32
Merhaba ;
6 yıllık evliliğim de çocuğum 8 aylıkken aldatıldığımı öğrendim , o psikoloji ile affettim daha sonra tekrar tekrar aynı olay yaşandı ancak hiç bir zaman gerçekten pişman olmayan birini affettim.
Artık her şeyi bitirdim ve boşanadım. Boşandıktan sonra eski eşim farklı kadınlarla ve beni aldattığı kadınla beraberliğine devam edip aynı evde yaşamaya başladı. Çocuk için görüşmeye devam ettik maddi anlamda hiç bir sorun yaşatmadı ancak her zaman benim hayatımı kontrol altında tutmaya çalıştı.
Takip etti bir kere evi bastı telefonumu kurcaladı. Ben pasif bir karaekter olduğum için kavga gürültü istemediğim için olayları büyütmedim , ancak gün ve gün ondan soğudum ve kafam da kalbim de bitirdim.
1 yıl geçti boşandık ve şimdi geri dönmek için yalvarıyor , istemediğimi söylediğim de kendini öldüreceğini , gideceğini ya da hayatım da biri varsa bana zarar vereceğini söylüyor.
Çoğu mesajı cevapsız bıraksam da çocuktan dolayı bir şekil de iletişim halindeyiz , hergün bu son mesajım diyip her gün mesaj atmaya devam ediyor seni başkasıyla görmeye dayanamam seni bekleyeceğim senden vazgeçmem gibi , psikolojik rahatsızlığı olan ve takıntılı olduğu için durum beni korkutuyor ama hayatıma devam etmek istiyorum nasıl bir davranış sergilemeliyim ?

Merhaba ;
6 yıllık evliliğim de çocuğum 8 aylıkken aldatıldığımı öğrendim , o psikoloji ile affettim daha sonra tekrar tekrar aynı olay yaşandı ancak hiç bir zaman gerçekten pişman olmayan birini affettim.
Artık her şeyi bitirdim ve boşanadım. Boşandıktan sonra eski eşim farklı kadınlarla ve beni aldattığı kadınla beraberliğine devam edip aynı evde yaşamaya başladı. Çocuk için görüşmeye devam ettik maddi anlamda hiç bir sorun yaşatmadı ancak her zaman benim hayatımı kontrol altında tutmaya çalıştı.
Takip etti bir kere evi bastı telefonumu kurcaladı. Ben pasif bir karaekter olduğum için kavga gürültü istemediğim için olayları büyütmedim , ancak gün ve gün ondan soğudum ve kafam da kalbim de bitirdim.
1 yıl geçti boşandık ve şimdi geri dönmek için yalvarıyor , istemediğimi söylediğim de kendini öldüreceğini , gideceğini ya da hayatım da biri varsa bana zarar vereceğini söylüyor.
Çoğu mesajı cevapsız bıraksam da çocuktan dolayı bir şekil de iletişim halindeyiz , hergün bu son mesajım diyip her gün mesaj atmaya devam ediyor seni başkasıyla görmeye dayanamam seni bekleyeceğim senden vazgeçmem gibi , psikolojik rahatsızlığı olan ve takıntılı olduğu için durum beni korkutuyor ama hayatıma devam etmek istiyorum nasıl bir davranış sergilemeliyim ?
Allah sizi ve evladinizi korusun bu adamdan. Avukatiniza danışın bence mutlaka yasal yollardan çözün. Burdan size ne desek boş. Karşınızda normal olmayan biri var.

Kendini öldürme tehdidi blöf ama keşke gerçek olsa. Kımıl zararlısına bak gezmiş tozmuş dolaşmış her haltı yemiş geri tekrar güvenli alanına dönecek. Kafasında meşe odunu kırılacak adam tam.

Lütfen tehditleri ile ilgili bir şeyler yapın ne cüretle bi de öyle aptal saptal konuşabiliyor ay çok sinirlendim gece gece

Merhaba ;
Merak etme onun canı tatlı, daha tadacağı çok dünya nimeti var, öldürmez kendini falan. 🤣 Yeni kadın bulana kadar sabrediver, adını anmaz nasılsa sonra.

Elindeki mesajlarla uzaklaştırma alabilirsin bu arada, bu da aklında olsun, azıtırsa patlat şikayeti, iki polis savcı görürse çiçek gibi olur.

Benim bir arkadaşim da aldatıldığı için boşandı. Eski kocanın hayatına bir sürü farklı kadın girdi. Ne zaman birinden ayrılıp boşluğa düşse arkadaşıma sarıyordu. Hayatına biri girince de çocuklar için bile olsa araki bulasın durumundaydı. En son biriyle evlendi, ondan da ilk hevesi alınca yine bir şeylere müdahale etmeye çalıştı ama karısına haber ucunça sesini kesti.
Onda tehdit falan yoktu tâbi. Bunun için bir avukatla görüşün imkanınız varsa, ne yapılır o daha iyi yardımcı olur.

Son düzenleme:
Bosandiktan sonra aranizda cinsellik yasandi mi?Yani bu yüzü nerden buluyor?Sanirim siz boṣanmaniza rağmen araniza ciddi bir mesafe koyamamissiniz maddi anlamda destek görmek icin.

Back