boşanma sebebimiz

eşiniz belkide çok saf kalplidir belki çok iyi niyetlidir acıyordur belki bazı öğrencilerine zor durumdalardir yada tam tersi diyeceğim eşinizde o küçük çocuklarla konuşmaktan hoşlanıyordur!!!!!
bence tavrınızı net koyun çünkü bu böyle gitmez... acık acık konusun bu şekilde devam edersen evli kalamayacağınızı anlatın onu kötülemeden ama hala anlamıyorsada daha sert şekilde konuşun gerekirse güvendiğiniz arkadanızda durabilecek birine anlatın olayı o da konuşsun eşinizle daha da düzelmezse malesef sonu köt bu işin...

Nasıl oldu bu bize de anlat örnek vererek Zeynep'cim.

Nasıl oldu bu bize de anlat örnek vererek Zeynep'cim.
Canım önce ona müdahale etmeyi bıraktım. Yardım etmek amacıyla yaptığımı düşündüğüm, ama erkeklerin saygısızlık ve eleştiri olarak algıladığı her hareketimi bıraktım. Örneğin sigarasını karışmak, ne giymesi gerektiğini söylemek, işiyle ilgili tavsiye vermek, yediği yemeğe karışmak, bana nasıl davranması gerektiğini söylemek...
Hepsini bir çırpıda çöpe attım. Zorlandığım oldu ama ağzımda bant var farzettim.
İsteklerini ilham verici biçimde dile getirmeye başladım. "Para biriktirip ev alalım" demek yerine, "kendi evimde oturmayı çok isterdim" demeye başladım mesela. Yani talep etmeyi bıraktım, ama isteklerimi öyle bir biçimde söyledim ki, ona beni mutlu etmesi için ipucu vermiş oldum.
Kendimi mutlu etmeye odaklandim. Bir ev işi veya başka birşey benim kendime ayiracagim zamandan caliyorsa, basitçe "hayır" demeyi bildim ve kendimi savunmak için bir sürü açıklama yapmaktan kacindim.
Ona "neden beni aramiyorsun" diye söylenen guya güçlü ama çekilmez kadın olmayı bıraktım, onun yerine "seni özledim" diyen kırılgan ama kadınsı biri olmayı seçtim.
Onun bana yaptığı iyilikleri / iltifatlari, en kcuugunu bile minnetle kabul etmeye basladim. Marketten dondurma alıp geldiğinde, cileklisini niye almadın ben onu seviyorum demek yerine gülümseyerek teşekkür etmeyi seçtim. Ona beni mutlu ettiğini hissettirdikce, daha çoğunu yapmaya başladı.
Aslında bu coook daha uzun uzun anlatılacak birşey, ama özetle böyle.
Bunların hepsini blog yazıp anlatacağım inşallah.

+10 katıyorum.
Konu sahibi yukarıdaki yorumu bi daha oku hatta eşine okut.
Böyle saçmasapan davranılmaz. Durduğu, duracağı yeri tahlil edemiyor o öğretmen.
Aileler çok ilgisiz galiba. Ben olsam arar sorarım amacını kimsin sen diye.

Keşke eşini biri korkutsa. Ortada bir bebek var. Bunun için boşanılmaz.

Kızına da bişi yapmadan boşan ... malum zaman kötü.. kız annesisin. Ha bu arada insanlar yaşattıklarını yaşamadan da ölmez haberin olsun. Seninde kızın var. Öğrtmen tacizine maruz kalırsa aaaaaa ben naptım diye konu açarsın.

Ben o çocukların velisi olsam bu duruma kesinlikle göz yummazdım.bir ögretmen 13-14 yaslarinda cocuklarla saatlerce hemde eşini ihmal ederek ne konusabilir ki ?Bu cok yanliş bir durum.Siz de madem ki rahatsızsınız bu durumdan kesinlikle bir çözüm bulmalısınız.siz kocaniza guvenebilirsiniz ama anneler babalar göz yummaz.

Ne kadar daha bekliyecegini sor ve böyle yaptığı sürece ne hissediyorsan onu söyle esin böyle kabul edicegimi dusunuyor

Neyine dertlesiyorlarmis mesajlasiyorlarmis ..
Vefat eden bebeğiniz için çok üzüldüm başınız sağ olsun Rabbim bol bol sabır versin .. obur bebeğinizin ömrü uzun we sağlıklı olsun inşallah ..
Diyorsun ki beklemedeyiz bence beklemeyi bırak..
kararı neden sen vermiyorsun da bekliyorsun ??
Afra tafta yapiyor gibi .. eşinden bahsediyorum ..
Kızın için de uzak durmalisin bence..
Allah yardımcın olsun .. inşallah en doğru kararı verirsiniz..

Bu durumun pedofili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belki eşiniz evlilik hayatında özgür olduğunu düşünmediği yada dinlenmedigini düşündüğü için öğrencilerin ona karşı olan ilgisinden memnun olmuştur. Yani tam olarak dinlenilmesi hoşuna gitmiştir. Siz dinlemiyosunuz filan demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bende bı öğretmenim ve o dönem çocuklarında öğretmenlere karşı bı ilgi olabiliyor. Öğretmenden somut donutler verince daha da ilerleyebiliyor.. bu durumda iki tarafta karşılıklı ego tatmini yapıyor... Ayrıca siz boşanmak istiyorsanız direk konusun onu beklemeyin ya da bu dönemi sağlıklı bı şekilde atlatabileceginizi düşünüyorsanız esinize sabır gösterin...

Vala cok okuyan çıkar. Yaz mutlaka. Biz kadinlar iliskinin başında böyleyiz zaten de erkekler alttan aldikca canavarlasioruz.

Aklıma hiç iyi şeyler gelmedi ben de. Öğretmenim öğrencilerle bu kadar içli dışlı olmanın amacı ne branşı rehberlik bile olsa samimiyet mesajlaşmaya varmaz bu işin içinde başka bir şey var soruşturma bile açılabilir

Bir öğretmenin dertlşecek hiç mi arkadaşı yok yahu çocuklarla konuşacak neyi olabilir akıl mantık işi değil

Diyelim ki pedofili değil maksat ne yahu çocuk onlar ne mesajı ben de öğretmenim bu iş bana tehlikeli geldi

ben de bir öğretmenim, kötü gözle bakmak istemiyorum ama yine de huyladım. evli ve çocuklu bir öğretmenin 13-14 yaşında kızlarla bu kadar muhabbet etmesi hoş değil, adı üstünde sorun bu. çözmeye çalışır, çözemezse başka mercilere iletir. çoğu konuda buradakiler gibi düşünmüyorum, söz gelimi aynı şeyi kadın öğretmen yapsaydı ona pedofili demezdik. niye? kadın çünkü. eşiniz ya aşırı ilgili bir öğretmen, yani evliliğinden bunalıp işe sarmış ya da çok ciddi problemleri var. bu vakte kadar soruşturma geçirmediğine şaşırdım.

Büyük ihtimalle yaşıtları tarafından görmediği ilgiyi, saygıyı küçücük kızlardan görüyor diye mesajlaşmaya devam ediyordur. Erkek öğrencilerle mesajlaşmaması sadece kızlarla mesajlaşması daha ilginç.

Küçüklüğünde ya da gençliğinde yeterli ilgiyi görememiş yetişkinliğinde cevresi tarafından kabul görmeyen, yeterince saygın bulunmayan Öğretmenlerde bu tip "kendini öğrencilere adama" durumu olabiliyormuş. Oradan aldığı hazzı belki hayatında hiç kimseden alamayabilir.

En yakın arkadasım öğretmen onun Da okulunda erkek bir öğretmen vardı. Asla kötü niyetli degildi kız öğrencilerle mesajlaşır evinde ağırlardı. Evliydi de. Eşiyle böyle ilgilenmezdi. Bence gençliğinde görmediği ilgiyi "öğretmen" sıfatı altında görünce ne yapacaklarını şaşırıyor ve bu ilgi devam etsin istiyor olabilirler. Pedofili olduğunu düşünmüyorum. Kadın erkek birçok kendini gerçekleştirememiş öğretmen bu ilgiden besleniyor.

O yaşlarda ki cocuklar konusmak istese bile eşinizin buna musaade etmemesi gerekir. Kendine de zarari olur bu tsrz yaklaşımın. Iyi niyetini kimse bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…