How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

BOŞANMA SEBEBİ SADECE DAYAK VE İHANET Mİ OLMALI :(

Eşiniz evliliği rutine bağlamış görünüyor, evime bakarım, eşimi çocuklarımı kimseye muhtaç etmem, hediye almam gereken günlerde alırım ama hepsi o kadar, sanki evlilik= aç açık bırakmamak fikri yerleşmiş eşinize, sevgi, ilgi konularına girince neyiniz eksik diyen insanlar vardır ya, onlar gibi biri olarak algıladım eşinizi.

Evliliği sonlandırmak için illa ki aldatılma, şiddet, alkol, kumar gibi şeyler olması gerekmiyor, onlarda tüketir insanı fakat sevgisizlik, ilgisizlikte kötü, dışardan bakınca dört dörtlük aile gibi gözüküp evin içinde mutsuz olmak tüketir insanı, size bir çözüm önerisinde bulunamıyorum:KK43: çalışmadığınız için ayrılamayacağınızı söylüyorsunuz çünkü, kendi çareniz yine sizsiniz, Allah yardımcınız olsun lakin lütfen bu arada kendinizi bırakmayın, sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin ve mutlaka hayatınızı idame ettirebilmek ve ilerisi için meslek sahibi olmaya bakın, yarının ne getireceğini bilemezsiniz.

Eşiniz evliliği rutine bağlamış görünüyor, evime bakarım, eşimi çocuklarımı kimseye muhtaç etmem, hediye almam gereken günlerde alırım ama hepsi o kadar, sanki evlilik= aç açık bırakmamak fikri yerleşmiş eşinize, sevgi, ilgi konularına girince neyiniz eksik diyen insanlar vardır ya, onlar gibi biri olarak algıladım eşinizi.

Evliliği sonlandırmak için illa ki aldatılma, şiddet, alkol, kumar gibi şeyler olması gerekmiyor, onlarda tüketir insanı fakat sevgisizlik, ilgisizlikte kötü, dışardan bakınca dört dörtlük aile gibi gözüküp evin içinde mutsuz olmak tüketir insanı, size bir çözüm önerisinde bulunamıyorum:KK43: çalışmadığınız için ayrılamayacağınızı söylüyorsunuz çünkü, kendi çareniz yine sizsiniz, Allah yardımcınız olsun lakin lütfen bu arada kendinizi bırakmayın, sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin ve mutlaka hayatınızı idame ettirebilmek ve ilerisi için meslek sahibi olmaya bakın, yarının ne getireceğini bilemezsiniz.
ancak bu kadar güzel tercüme edilirdi teşekkür ederim .... neyinizi eksik ettim ki der hemen ..evliliğimize gelince evet herkes bizi dışardan takdir eder ama...etrafımda bu sıkıntılarımı anlatabileceğim hiç kimsem yok 9 yıldır ilk defa buraya yazdım ....:(

Allah (c.c) yardımcınız olsun bol dua edin sizde böyle sınanıyorsunuzdur belkı.. Esinize isin ciddiyetini anlatma zmni gelmis galıba kendinizi zayıf gösterin en önemlisi bi bayan oldugunuzu söyleyın ve gücünüzün kalmadıgını belırtın daha sonra günlük yaptıgınızın tam tersini uygulayın erkekler herseyın aynı sekılde olmasıyla monotonlasır gercegin asıl yüzünü görmek istemezler cünkı eve para getirmek calısmak baba olmak yeter gibi süsünürler geri kalan ger sey cogu erkege bos gelır valla rabbim sabır bersın ugrasırsanız basarırsınız

Allah (c.c) yardımcınız olsun bol dua edin sizde böyle sınanıyorsunuzdur belkı.. Esinize isin ciddiyetini anlatma zmni gelmis galıba kendinizi zayıf gösterin en önemlisi bi bayan oldugunuzu söyleyın ve gücünüzün kalmadıgını belırtın daha sonra günlük yaptıgınızın tam tersini uygulayın erkekler herseyın aynı sekılde olmasıyla monotonlasır gercegin asıl yüzünü görmek istemezler cünkı eve para getirmek calısmak baba olmak yeter gibi süsünürler geri kalan ger sey cogu erkege bos gelır valla rabbim sabır bersın ugrasırsanız basarırsınız
defalarca konuştum bir bayanın böyle şeylere ihtiyacı olduğunu söyledim ama boş ...

Esiniz ilgilensin diye durumunuzu biraz daha abartiyor olabilir misiniz¿¿ Esinize surekli ilgi ihtiyacinizi dile getirdiginiz icin haliniz komigine gitmis olabilir mi acaba? Nazlaniyorsunuz abatiyorsunuz diye dusunuyordur.Annemden biliyorum en ufak bisey de sekarete baglar ve esiniz gibi benim de guldugum zamanlar olur yani.Bence kendinizi sorgulayin.Surekli sevgi dilenmek yerine biraz kendinizi geri cekin bi tatlandirin.Surekli sevgi dilenen bi erkek istemem sahsen kadin halimle ben.Siz guclu umursamaz bi kadin olun ki esiniz kendini sorgulasin bu kadin beni artik sevmiyor mu diye..

bakın benim evliliğim sizinki kadar uzun değil,eşim ne özel gün bilir ne bayram ne tatil..keske beni herkesin içinde yada yanlızken her konuda eleştirmese de, yanlızkende övmese.üstelik cocugumuzda olmuyor.
şimdi size ne diyebilirim.
özel gününüz 1 puan
gezmeleriniz 1 puan
cocuklarınız ve
eşinizin sizi bi başkasının yanında övmesi paha biçilemez!!!
cok büyütmeyin bu yasadığınızı.
içiniz rahat olsun.

ancak bu kadar güzel tercüme edilirdi teşekkür ederim .... neyinizi eksik ettim ki der hemen ..evliliğimize gelince evet herkes bizi dışardan takdir eder ama...etrafımda bu sıkıntılarımı anlatabileceğim hiç kimsem yok 9 yıldır ilk defa buraya yazdım ....:KK43:

Sizi çok iyi anlıyorum, tanıdığım bir aile vardı, dışardan bakınca hakikaten dört dörtlüktüler ama hani derler ya dışı seni içi beni yakar diye, öyleydiler, adam evine gerçekten bakardı, çocuklarının hastalığında doktora gönderir, evinden hiçbirşeyi eksik etmez, eşi istediği gibi gezer vs ama evde sevgi yoktu, en ufak bir tartışmada neyinizi eksik ediyorum, sabahtan akşama kadar çalışıyorum, çevrenize bakın bakalım benim gibi adam var mı derdi, sevgi olmazsa eve getirdikleri neye yarar ki:KK43:

Zamanla sonları ayrılık oldu zira erkekler evliliği yedirme içirme sanıyor ama o evlilikte sevgi yoksa kadın çok hırpalanıyor, biz farklıyız, biraz saçımız okşansa, bir tatlı söz duysak dünyaları sereriz eşlerimizin önüne, istediğimizde çok şey değildir, bir kuru lokmayı aşkla bakan bir çift göze bakarak yediğimizde bal börek yemiş kadar mutlu oluruz.

Erkekler bunu anlamaz, hele de evlilik konusunda sabit fikirlilerse asla düşünceleri değişmez, bu saatten sonra eşinizin fikrini değiştirebilir misiniz? Valla sizi daha çok üzmek istemem ama kolay kolay değişmez, bazı duygular sonradan kazanılmıyor maalesef:KK43:

Ne yapabilirsiniz kısmına odaklanalım o yüzden, en azından kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için eğitim hayatınıza devam edin, azmedin, mesleğinizi elinize alın, 9 yıllık evliyim diyorsunuz bu hesaba göre yaşınız daha genç, sağlık sorunlarınız için tedavinizi olun, ders çalışmak için günün belli saatlerinde kendinize zaman ayarlayın, mutlaka sosyalleşin, sürekli evliliğinize eşinize odaklanırsanız mutsuzluğunuz daha çok artar çünkü, aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye ihtiyacınız var, eşinizin egosu tavan yaparken siz kendinizi aciz görmeyin, biraz inanç, biraz gayretle emin olun çok şey başarabilirsiniz, zamanla herşeyi yoluna koydukça hayatınız, geleceğiniz ve evliliğinizle ilgili daha sağlıklı kararlar alabildiğinizi fark edeceksiniz.

Allah yar ve yardımcınız olsun:)

esiniz ilgilensin diye durumunuzu biraz daha abartiyor olabilir misiniz¿¿ Esinize surekli ilgi ihtiyacinizi dile getirdiginux icin haliniz komigine gitmis olabilir.Nazlaniyorsunuz abatiyorsunuz diye dusunuyordur.Annemden biliyorum en ufak bisey de sekarete baglar ve esiniz gibi bem de gulerim yani.Bence kendinizi sorgulayin.Surekli sevgi dilenmek yerine biraz kendinizi geri cekin bi tatlandirin yani.Sureki sevgi dilenen bi erkek istemekm sahsen kadin halimle ben.
:) inanın konu mu açtım açalı yorumunuz gülümsetti doğum yapalı bir yıl oldu ve bu rahatsızlığım bir iki defa tekrarladı eşim yokken, bu gün ilk defa ona denk geldi evet eşime güzel sözler duymak istediğimi ara ara dile getiririm ama aslaaa dilenmem ...kendimi geri çekmeyi de denedim ama nafile bilmiyorum öyle karışığım kii

bakın benim evliliğim sizinki kadar uzun değil,eşim ne özel gün bilir ne bayram ne tatil..keske beni herkesin içinde yada yanlızken her konuda eleştirmese de, yanlızkende övmese.üstelik cocugumuzda olmuyor.
şimdi size ne diyebilirim.
özel gününüz 1 puan
gezmeleriniz 1 puan
cocuklarınız ve
eşinizin sizi bi başkasının yanında övmesi paha biçilemez!!!
cok büyütmeyin bu yasadığınızı.
içiniz rahat olsun.
çoook üzüldümm Allah yardımcınız olsun... beni bu güne kadar kimsenin yanında küçümsememiştir çok şükür ama işte insan dörtduvar içindeyken de ilgi istiyor sevildiğini hissetmek istiyor

Bende bu kk da hep " neden şu kadar çocuk" sorusunu anlayamıyorum.
Olan olmuş biten bitmiş neden sorulur ki ?
Ayrıca en sıkıntılı anda bile ne olursa olsun " iyiki varlar" der anne her koşulda.
........
Guzel zamanlarınız olmuş ki bir daha evlenirdim eşimle diyormuşsunuz.

Aranızda geçenler hoş değil yaralayıcı fakat belliki iletişim konusunda aksaklıklar olmuş.
Eşinizle bu konuda güzelce sonkez konuşun.
Daha sonra bu durumu çok ustelemeyin.

Farklı şeyler yapın. Her zamankinden farklı geçsın gunlerınız. En azından kısa bir sure.

Farklı giyinin, tepkileriniz konuşmalarınız v.s yani ne bileyim işte taze kan lazım.
Eşinizede sizi sevip sevmediğini , neden ilgilenmediğini hiç sormayın. Sordukça ters teper cunku.

Sizi çok iyi anlıyorum, tanıdığım bir aile vardı, dışardan bakınca hakikaten dört dörtlüktüler ama hani derler ya dışı seni içi beni yakar diye, öyleydiler, adam evine gerçekten bakardı, çocuklarının hastalığında doktora gönderir, evinden hiçbirşeyi eksik etmez, eşi istediği gibi gezer vs ama evde sevgi yoktu, en ufak bir tartışmada neyinizi eksik ediyorum, sabahtan akşama kadar çalışıyorum, çevrenize bakın bakalım benim gibi adam var mı derdi, sevgi olmazsa eve getirdikleri neye yarar ki:KK43:

Zamanla sonları ayrılık oldu zira erkekler evliliği yedirme içirme sanıyor ama o evlilikte sevgi yoksa kadın çok hırpalanıyor, biz farklıyız, biraz saçımız okşansa, bir tatlı söz duysak dünyaları sereriz eşlerimizin önüne, istediğimizde çok şey değildir, bir kuru lokmayı aşkla bakan bir çift göze bakarak yediğimizde bal börek yemiş kadar mutlu oluruz.

Erkekler bunu anlamaz, hele de evlilik konusunda sabit fikirlilerse asla düşünceleri değişmez, bu saatten sonra eşinizin fikrini değiştirebilir misiniz? Valla sizi daha çok üzmek istemem ama kolay kolay değişmez, bazı duygular sonradan kazanılmıyor maalesef:KK43:

Ne yapabilirsiniz kısmına odaklanalım o yüzden, en azından kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için eğitim hayatınıza devam edin, azmedin, mesleğinizi elinize alın, 9 yıllık evliyim diyorsunuz bu hesaba göre yaşınız daha genç, sağlık sorunlarınız için tedavinizi olun, ders çalışmak için günün belli saatlerinde kendinize zaman ayarlayın, mutlaka sosyalleşin, sürekli evliliğinize eşinize odaklanırsanız mutsuzluğunuz daha çok artar çünkü, aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye ihtiyacınız var, eşinizin egosu tavan yaparken siz kendinizi aciz görmeyin, biraz inanç, biraz gayretle emin olun çok şey başarabilirsiniz, zamanla herşeyi yoluna koydukça hayatınız, geleceğiniz ve evliliğinizle ilgili daha sağlıklı kararlar alabildiğinizi fark edeceksiniz.

Allah yar ve yardımcınız olsun:)
çok teşekkür ederim dikkate alıyorum yazdıklarınız çok samimi geldi...

çoook üzüldümm Allah yardımcınız olsun... beni bu güne kadar kimsenin yanında küçümsememiştir çok şükür ama işte insan dörtduvar içindeyken de ilgi istiyor sevildiğini hissetmek istiyor
biliyorum..sizi anlıyorum da.zaten ilk basta yazdım ilgi istiyoruz sevilmel istiyoruz yasımız kac olursa olsun.ister 3 ister 5 cocuk.ama durum ve elinizdeki imkanlara bakınca sizin cok cok artınız var.sadece eşinizle bu durumdan nasıl cıkabilirsiniz bunun yolunu bilmiyorsunuz.
ben kendim için olanları sayıp,bakın bende bu var şükredin demiyorum,yanlıs anlasılmasın.
sizinki size göre eminim çok zordur.ama bakın bu da var demek için yazdım kendimi.
ve ne şanslısınız bakın bu saatte internette arkadasca içinizi dökebiliyosunuz.ben 28 yasında gayet ekonomik seviyesi yüksek bi insan olmama ragmen,kendi evimde bırak interneti,izlediğim tv programlarına varana kadar konusan bi adama sahibim.
üzülmeyin lütfen.herseyin bi caresi vardır.
ben ayrılmayı tercih edip anneye geldim.ama hak verirseniz insanlar sadece ihanet ve dayaktan bosanmıyorlar.
saygılarımla.

Bende bu kk da hep " neden şu kadar çocuk" sorusunu anlayamıyorum.
Olan olmuş biten bitmiş neden sorulur ki ?
Ayrıca en sıkıntılı anda bile ne olursa olsun " iyiki varlar" der anne her koşulda.
........
Guzel zamanlarınız olmuş ki bir daha evlenirdim eşimle diyormuşsunuz.

Aranızda geçenler hoş değil yaralayıcı fakat belliki iletişim konusunda aksaklıklar olmuş.
Eşinizle bu konuda güzelce sonkez konuşun.
Daha sonra bu durumu çok ustelemeyin.

Farklı şeyler yapın. Her zamankinden farklı geçsın gunlerınız. En azından kısa bir sure.

Farklı giyinin, tepkileriniz konuşmalarınız v.s yani ne bileyim işte taze kan lazım.
Eşinizede sizi sevip sevmediğini , neden ilgilenmediğini hiç sormayın. Sordukça ters teper cunku.
sormuyorum inanın en son bu konu hakkında ne zaman konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum ...daha önce denedim farklı şeyler ama pek değişiklik olmadı tekrar deneyeyim bakalım :(

:) inanın konu mu açtım açalı yorumunuz gülümsetti doğum yapalı bir yıl oldu ve bu rahatsızlığım bir iki defa tekrarladı eşim yokken, bu gün ilk defa ona denk geldi evet eşime güzel sözler duymak istediğimi ara ara dile getiririm ama aslaaa dilenmem ...kendimi geri çekmeyi de denedim ama nafile bilmiyorum öyle karışığım kii

Dilenmeyi tabiri caizse mahiyetinde soyledim abarti bi tesbih olabilir ama netice de surekli dile getiyorsunuz sitem ediyorsunuz devanli iilgi istiyorsunuz.Yani artik adam asina oldu siz konussanizz da o duymuyor emin olun

Birkaç gün güzel yemekler yapma evi de görünen yerleri topla gerisini boşver seninle konusacagi zaman da farketmemisim vs oyalarsin blof yapmaya çalış bu erkek milletine yaratılmaz gerçekten 3 çocuktan sonra da zoruna gider insanın haklı olarak allah sabır ve kolaylik versin

çok teşekkür ederim dikkate alıyorum yazdıklarınız çok samimi geldi...
Sizden yaşça büyüğüm, hayat tecrübesi yaşımız büyüdükçe bizle birlikte büyüyor, insan çok şey yaşıyor görüyor hayatta, zamanla herşey yoluna girer, ama öyle ama böyle su yolunu buluyor.
Sizde gelecekten, evlilikten beklentilerinizi zamanla netleştireceksiniz, hiç içinizi sıkmayın.
Fakat önce sağlık;) sağlıklı olun ki 3 dünya tatlısı yavrunuza sağlıkla bakabilin.

Birkaç gün güzel yemekler yapma evi de görünen yerleri topla gerisini boşver seninle konusacagi zaman da farketmemisim vs oyalarsin blof yapmaya çalış bu erkek milletine yaratılmaz gerçekten 3 çocuktan sonra da zoruna gider insanın haklı olarak allah sabır ve kolaylik versin
karışmaz ki zaten söylenmez yani ev dağınık olsa sırf ben ondan beklentiye girmeyeyim diyee yaranamıyorum da zaten...

Bekarken daha bakımlıydım demişsiniz, yerinizde olsam kalkıp kuaföre gider saçımı yaptırır en güzel şekilde giyinir çocuklarıda anneme verir.. Onu çatır çatır çatlatırdım. Kıskansın ki kaybetme korkusu oluşsun, salıverme kendini! Hadi kalk..

Sizden yaşça büyüğüm, hayat tecrübesi yaşımız büyüdükçe bizle birlikte büyüyor, insan çok şey yaşıyor görüyor hayatta, zamanla herşey yoluna girer, ama öyle ama böyle su yolunu buluyor.
Sizde gelecekten, evlilikten beklentilerinizi zamanla netleştireceksiniz, hiç içinizi sıkmayın.
Fakat önce sağlık:KK66: sağlıklı olun ki 3 dünya tatlısı yavrunuza sağlıkla bakabilin.
evet her şeyin başı sağlık ama ne yazık ki dr a gitmeyi ve götürmeyi hiççç sevmeyen bir eşe sahibim ben bekarken babam başımız ağrısa gözümüzü acilde açardık evlendim ağrıdan kıvranayım eşim hadi dr a gidelim demezdi bi defasında tartışmıştık sen bizi dr götürmüyorsun diye o günden beride ayağımı burksam dr gidelim mi diye sarar sadece dalga geçer gibi ...

Back