Neden böyle bir adama üç çocuk verdiniz?
Zamanında şiddet de görmüşsünüz ki evliliği bitiren en büyük sebeplerden biri olarak gördüğünüz açık, buna katlanmışsınız. Şimdi adamın canım cicim dememesine mi katlanamıyorsunuz?
İnsanların karakterleri farklı farklı, kimi sevgisini gösterebilir kimi gösteremez. Eşiniz gösteremeyenler grubunda sanırım. 9 yılda alışmış, kabullenmiş olmanız gerekmez miydi bu huyunu? Yok gösterememek değil, gerçekten sevmiyor diyorsanız en baştaki soruya tekrar döneriz, neden üç çocuk? Neden 9 yıl?
şiddet evlendiğimiz ilk aylardaydı karşılıklı hatalarımız oldu tabii bunun karşılığı şiddet olmamalı ama atlattık o günlerden sonra asla el kaldırmadı ...ara ara güzel sözlere aç olduğumu dile getirirdim ama alışmıştım demek ki bu hayata taaa ki bugün yaşadıklarım ....neden üç çocuk ? üçüncüsü kazaydı dr ların daha çocuk sahibi olmazsın dedikleri dönemde oldum ve inanın azcık imanım zayıf olsaydı aldırırdım ...neden iki çocuk ? bilmiyorumCanım yaşadıkların zor Allah sabır versin.Benim merak ettiğim nasıl soğumadın şimdiye kadar üç çocuk yaptın ben çok çabuk soğurdum.Sende beni seviyor musun?diye sorma canım sorulur mu şımartma o demiyorsa sende deme
Allah razı olsunAdınıza gerçekten üzüldüm..allah ıslah etsin eşinizi..
Allah sabır versin ne diyelim. Umarım kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz.şiddet evlendiğimiz ilk aylardaydı karşılıklı hatalarımız oldu tabii bunun karşılığı şiddet olmamalı ama atlattık o günlerden sonra asla el kaldırmadı ...ara ara güzel sözlere aç olduğumu dile getirirdim ama alışmıştım demek ki bu hayata taaa ki bugün yaşadıklarım ....neden üç çocuk ? üçüncüsü kazaydı dr ların daha çocuk sahibi olmazsın dedikleri dönemde oldum ve inanın azcık imanım zayıf olsaydı aldırırdım ...neden iki çocuk ? bilmiyorum
biz evlendiğimizde eşim açıköğretimde üniv. okuyordu zeki bir insandır gerçekten azmetti mi kimse tutamaz işte sonra benide açık liseye kaydetti bu arada onun ataması oldu bende liseyi bitirdim oda yüksek lisans yaptı ben çok başarılı değilim çünkü çalışamıyorum gerçekten vaktim olmuyor o girdiği her sınavı başarıyla geçti ve etrafındaki arkadaşlarının eşleri hep çalışyor sanırım bunlardan da etkileniyor işte bu sene üniv. başladım bende ama kitap açabiliyormuyum hayırrHayır sebep sadece dayak, ihanet falan olmasada olur. En büyük etken aradaki sevginin bitmesidir zaten tüm sayılacak nedenlere. Sizde sevgi çoktan bitmiş galiba. Ya da hiç olmamış. İnsan eşi hastayken nasıl oturup gülebilir? Bu kadar merhametsiz mi ?
eşimle defalarca konuştum ama nafile ...çocuklarım olmasaydı bilmiyorum hayırlısı..Bir kadin erkegin her seyine katlanabilir ama sevgisizlige asla degil mi? Allah yardimciniz olsun. Esinizin tek sorunu merhametsiz olmasi. Namazlarinizda dua edin ki Allah ona merhamet kazandirsin. Çünkü merhameti olmayan insan dunyanin en tehlikeli insandır.
Evlatlarinizi da Rabbim size bagislasin. Gül gibi 3 tane evladiniz olmuş da hic olmazsa esinizin sevgisizligini evlatlarinizla gidermissiniz, hic cocugunuz olmasaydi cok daha kötü durumda olabilirdiniz.
Bol bol dua edin. Iyi düşünün, esinizle konuşun, inşallah düzelir. .
diyorum ya o kadar zor dönemler geçirdik ama hiç bu kadar soğuduğumu ve incindiğimi hatırlamıyorum şuan elimi kolumu bağlayan şey çocuklarımmm eğer çalışıyor olsaydım bir dk durmazdımbu saatten sonra düzelmez herhalde kocanız boşanmayı ciddi ciddi düşünüyor musunuz?
eşimle defalarca konuştum ama nafile ...çocuklarım olmasaydı bilmiyorum hayırlısı..
1 çocugun olsaydı - neden boyle bir adamdan cocuk yaptiniz
2 cocugun olsaydi- hadi biri yaptin ikinci cocugu neden yaptin
3 cocugun var - neden bu adamdan uc cocuk yaptin
DERLERRRR
Kimse bilmez sendeki nedensizligi 1-2-3-4-5..... hic farketmez herkes hemen oraya takilir bazi seyleri yasamadan kimse anlamaz sende anlatamazsin zaten
Rabbim sana yön göstersin arkadaşım o yüzün hep gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?