BOŞANMA SEBEBİ SADECE DAYAK VE İHANET Mİ OLMALI :(

nilasel27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
622
68
118
Merhaba kızlar öyle bir çıkmazdayım kiii bugün yaşadıklarım gelicem ama önce genel olarak sıkıntımı paylaşayım ben üç melek annesiyim eşim her ne kadar bu aralar maddi sıkıntılardan dolayı para konusunda tutumlu davransa da bana verdiği paranın hesabını yapmaz beni hiçbir zaman ailesine karşı ezdirmemiştir dengeyi iyi sağlar ( önce iyi huylarını söyleyeyim ) gezmeyi parası oldukça sever ....ama 9 senelik evliyim ve sadece özel günlerde hediye alır onu da geçtim ben eşiyim ve kadınım güzel sözler duymak istiyorum ama yok defalarca kendim söylemişimdir bana hiç canım demiyorsun ne bileyim yada aşkım vs eşimin bana değer vermediğini düşünüyorum mesela hastalanayım hiç umurunda olmaz ikinci kızıma doğum yaptım kırkımın çıktığı gün 41 derece ateşim çıktı ama maç izliyordu görümcem gidip söylemesine rağmen kalkıp gelip bakmadı hiç sarıldığını hatırlamam mesela defalarca gece 11 den sonra kalkıp tatlı yapmışımdır hiç teşekkür bile etmez .. değersiz olduğumu o kadar hissettiriyor ki benimle ilgili beğenmedi şeyleri sorarsanız sıralarım bir çırpıda ama eşin senin neyini yada nereni beğeniyor diye sorun yooook gerçekten aklıma gelen hiç bir şey yok çook acı bence bir kadın için... giyineyim kuşanayım hiç fark etmez ilk evlendiğimizde sürmeyi çok sevdiğini söylemişti 9 senedir yatarken dahi sürme çekerim ama umurunda olmaz inanın bekarken daha bakımlıydım en son sevgi dolu ne zaman baktı gözlerime hatırlamıyorum bırakın sevgi dolu bakmayı bakışmıyoruz bileee ... cinsel hayatımız deseniz haftada bir yıllardır böylee ...kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki ...gelelim BUGÜN e dünden biraz canımız sıkkındı karşılıklı, benim hamilelikten yaşadığım sağlık problemlerim vardı ve onların tekrarladığını hissediyorum bir kaç gündür bugünde namazımı kıldıktan sonra ayaklarımı ve kollarımı hisstmedim ve seccadenin üzerine öylece uzandım kızım masaj yaptı biraz sonrada üzülüp babasının yanına gitti söyledi işte annem rahatsız diye bizim beyefendi önce oturduğu odadan seslendi neyin var diye bende bir şeyim yok dedim bir süre sonra zorbela kalkıp yanıma geldi başıma dikilip dr gidelim dedi bende gerk yok dedim zaten yürüyemem de tutmuyor resmen ayaklarım başucumdaki koltuğa oturdu birkaç dk sonra gülmeye başladı kafamı kaldırıp baktım uzanma şeklin komiğime gitti diyoo ... nasıl yaa nasıl yani sen benim eşim sin hayat arkadaşım can yoldaşım iyi günde kötü günde dediğim insansın ben acı içindeyken sen nasıl gülersin öylee yaraladı ki anlatama şuraya yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum benim değerim bu kadar mı yazıııkk verdiğim emeklere harcadığım 9 yılıma yazık.. devamı yazamıycam eşim çıktı evden ben neyim dedim kendi kendime eğer üç kızım olmasaydı inanın beş dk durmazdım yada para kazanıyor olsaydım inanın çok emek verdim kendimden çok taviz verdim bu güne kadar ve bugün yaşadığım olaya kadar da hep derdim ki acısıyla tatlısıyla bir daha gelem dünyaya bir daha eşimi seçerim diye ..ama şuan bunu hata olarak görüyorum boğuluyorum nefes alamıyorum ben bu adamdan zamanında şiddet gördüm o bile bu kadar acıtmadı ...

Neden böyle bir adama üç çocuk verdiniz?
Zamanında şiddet de görmüşsünüz ki evliliği bitiren en büyük sebeplerden biri olarak gördüğünüz açık, buna katlanmışsınız. Şimdi adamın canım cicim dememesine mi katlanamıyorsunuz?
İnsanların karakterleri farklı farklı, kimi sevgisini gösterebilir kimi gösteremez. Eşiniz gösteremeyenler grubunda sanırım. 9 yılda alışmış, kabullenmiş olmanız gerekmez miydi bu huyunu? Yok gösterememek değil, gerçekten sevmiyor diyorsanız en baştaki soruya tekrar döneriz, neden üç çocuk? Neden 9 yıl?

Canım yaşadıkların zor Allah sabır versin.Benim merak ettiğim nasıl soğumadın şimdiye kadar üç çocuk yaptın ben çok çabuk soğurdum.Sende beni seviyor musun?diye sorma canım sorulur mu şımartma o demiyorsa sende deme

bence asıl boşanma sebebı mutsuzluktur mutlu değilsenız boşanmak herkesın hakkıdır bazı kadınlar şiddet görmekten hoşlanır sevıyoda dövüyo der bazıları aldatılsa bıle karşı kadınla ınatlaşmaktan hoşlanır yıne devam eder o halden mutludurlar yanı ama mutsuzluk en buyuk sebeb

şiddet evlendiğimiz ilk aylardaydı karşılıklı hatalarımız oldu tabii bunun karşılığı şiddet olmamalı ama atlattık o günlerden sonra asla el kaldırmadı ...ara ara güzel sözlere aç olduğumu dile getirirdim ama alışmıştım demek ki bu hayata taaa ki bugün yaşadıklarım ....neden üç çocuk ? üçüncüsü kazaydı dr ların daha çocuk sahibi olmazsın dedikleri dönemde oldum ve inanın azcık imanım zayıf olsaydı aldırırdım ...neden iki çocuk ? bilmiyorum

Hayır sebep sadece dayak, ihanet falan olmasada olur. En büyük etken aradaki sevginin bitmesidir zaten tüm sayılacak nedenlere. Sizde sevgi çoktan bitmiş galiba. Ya da hiç olmamış. İnsan eşi hastayken nasıl oturup gülebilir? Bu kadar merhametsiz mi ?

Allah sabır versin ne diyelim. Umarım kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz.

Bir kadin erkegin her seyine katlanabilir ama sevgisizlige asla degil mi? Allah yardimciniz olsun. Esinizin tek sorunu merhametsiz olmasi. Namazlarinizda dua edin ki Allah ona merhamet kazandirsin. Çünkü merhameti olmayan insan dunyanin en tehlikeli insandır.
Evlatlarinizi da Rabbim size bagislasin. Gül gibi 3 tane evladiniz olmuş da hic olmazsa esinizin sevgisizligini evlatlarinizla gidermissiniz, hic cocugunuz olmasaydi cok daha kötü durumda olabilirdiniz.
Bol bol dua edin. Iyi düşünün, esinizle konuşun, inşallah düzelir. .

biz evlendiğimizde eşim açıköğretimde üniv. okuyordu zeki bir insandır gerçekten azmetti mi kimse tutamaz işte sonra benide açık liseye kaydetti bu arada onun ataması oldu bende liseyi bitirdim oda yüksek lisans yaptı ben çok başarılı değilim çünkü çalışamıyorum gerçekten vaktim olmuyor o girdiği her sınavı başarıyla geçti ve etrafındaki arkadaşlarının eşleri hep çalışyor sanırım bunlardan da etkileniyor işte bu sene üniv. başladım bende ama kitap açabiliyormuyum hayırr

bu saatten sonra düzelmez herhalde kocanız boşanmayı ciddi ciddi düşünüyor musunuz?

eşimle defalarca konuştum ama nafile ...çocuklarım olmasaydı bilmiyorum hayırlısı..

1 çocugun olsaydı - neden boyle bir adamdan cocuk yaptiniz
2 cocugun olsaydi- hadi biri yaptin ikinci cocugu neden yaptin
3 cocugun var - neden bu adamdan uc cocuk yaptin
DERLERRRR
Kimse bilmez sendeki nedensizligi 1-2-3-4-5..... hic farketmez herkes hemen oraya takilir bazi seyleri yasamadan kimse anlamaz sende anlatamazsin zaten
Rabbim sana yön göstersin arkadaşım o yüzün hep gülsün inşallah

bu saatten sonra düzelmez herhalde kocanız boşanmayı ciddi ciddi düşünüyor musunuz?
diyorum ya o kadar zor dönemler geçirdik ama hiç bu kadar soğuduğumu ve incindiğimi hatırlamıyorum şuan elimi kolumu bağlayan şey çocuklarımmm eğer çalışıyor olsaydım bir dk durmazdım

amiiiiin amiiiinn amiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…