- Konu Sahibi Acemianne_
Gelmesin zaten normal değilYalan konuşması benden gizli çantamı cüzdanını karıştırıp para alması bana normal gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmesin zaten normal değilYalan konuşması benden gizli çantamı cüzdanını karıştırıp para alması bana normal gelmiyor
Öğretmenim ama atanmadim.1.5 aylık bebegim ailem arkamda ama küçük bir ilçedeyiz burda rahat vermezler boşanınca ondan korkuyorum dışarı çıksam laf olurSizin mesleğiniz ne? Bebek kaç aylık? Boşandığınız taktirde ne yapacağınızı biliyor musunuz? Bir yol çizdiniz mi?
O laflar evliyken de oluyor, malum bizim millet sever konuşmayı. Allah yardımcınız olsun bebek çok küçük ama eşiniz bu aile ortamını haketmiyor kaldı ki beceremiyor da.Öğretmenim ama atanmadim.1.5 aylık bebegim ailem arkamda ama küçük bir ilçedeyiz burda rahat vermezler boşanınca ondan korkuyorum dışarı çıksam laf olur
Belirli bir süre eve mahkum olurum kesin
Yaşın gençken herşeyi yapabiliyorken gitmen başka, ileri yaşlarda beş kuruşsuz,atanamadan,hiçbir şey yapamadan 2 veya 3 çocukla gitmen başka.Öğretmenim diyorsun bunları en iyi sen idrak etmelisin,bilinçli olmalısın.Öğretmenim ama atanmadim.1.5 aylık bebegim ailem arkamda ama küçük bir ilçedeyiz burda rahat vermezler boşanınca ondan korkuyorum dışarı çıksam laf olur
Belirli bir süre eve mahkum olurum kesin
Saçmalama adam bebek olunca beni terk etmez diye sürekli bebek diyorduOlan olmuş.İnşallah senin de mesleğin vardır.Şimdi boşanmasan bile ilerde ortalık daha karışacak ve daha büyük kayıplarla ayrılacaksınız gibi geliyor.Çünkü yapmadığını bırakmamış 10 ayda.
Yazık günah ya vallahi şu bebeklerin ne suçu var.Adam zaten sen hamile kalamam seninle evlenmezdi bile.Şimdi hiçbirşey demeye Hakkı'n yok ki Ada'ma.Evlenmeyi düşünmüyormuştu.