Boşanma sebebi mi sizce ?

Acemianne_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
83
38
3
Merhaba herkese. Hemen konuya gireyim ki uzun olmasın.konu eşimin ailesine yardımı
Eşimin ikinci benim ilk evliliğim
Eşim ilk eşinden boşanınca galiba bir daha evlenemem diye bütün maaşını hatta arabası nı satıp kardeşlerine vermiş eşimin 6 ayda biriktirdikleriyle düğün yaptık borçlandık haliyle eşim kardeşlerinin de ona yardim edecegini soyluyordu bekarken ama tabi hic oyle olmadi.
Çok pişmanım öncelikle evlendigime
Eşim anne ve kardeşlerinin üstüne düşüyor
Eşim tartışma esnasında sinirle eline tutusturdugum alyansimi sattı haberim yoktu
Borç ödemek amaciyla düğünde takılan ceyrekleri ve paraları almıştı meğer düğüne ait borçları değil kendine ait borcu varmış onu ödemiş
Kenara ayırdığımız 1000lirayi benden habersiz babasına göndermiş
Sonra borçlar var diye sürekli benden bilezik bozdurmami istedi yine başka borçlar ödendi düğün borcu değil tabiki
Beni hiç yemeğe çıkarmadı özel gün kutlamadı bana kıyafet olsun ayakkabı olsun almadi ihtiyacım olup olmadığını sormadı bile bekarken ne giydiysem onu giydim
Bu arada maaş gününde bana verdiği paraları cuzdanimdan benden gizli alıyor
Bu arada 10 aylık evliyiz bebeğimiz oldu peki bebeğime birşey aldı mı tabiki hayır ailem aldı pusetini yatağını kıyafetini bu adam doğuma gelmeyecektim sen cagirdin dedi bana
Doğuma giderken abim arabası nı cebimize paramızı verdi.
Eşim olacak adam da memur iyi para kazanıyormuş ama ben görmedim
Çünkü bana yalan söylüyor maaşını tam söylemiyor çünkü ailesine gönderiyor diye kızdığım için.
Biz kiradayız arabamız yok
Kardeşlerinin evi de var arabası da bekar kardeşinin bmw si var onun bunun üstüne kredi çekerek aldığı
Ben eşimin bebeğimi ve beni düşünmeyip sürekli benden gizli onlara yardım yapmasını hazmedemiyorum.kendisinin de giymeye kıyafeti yok ama sürekli aklı ailesinde
Benim ailem bana bakıyor ihtiyaçlarımı karşılıyor diye bir rahatlığı var kendimi ve ailemi enayi gibi görüyorum.
Bütün bunlar boşanma sebebi degilmidir sizce
Boşanırsam pişman olur muyum?
Bu adamla omur geçer mi?

Bence borçları bitene kadar sabr edin sonra hala size, çoçuğunuza bakmazsa tüm parasını ailesine yedirmeye devam ederse imkanınız varsa boşanırsınız.

Ilk karısı neden boşanmış belli oldu da bu adama neden çocuk ?
Ilk karısı eşimi bırakıp başka adamla kaçmış bunu hazmedememiş eşim epey bir zaman benle tanıştığında kendini epey salmıştı toparlandı umudu geldi birlikte olduğumuzda
Bebeği hiç sormayın en çok ona üzülüyorum bebeğinin günahına girdim yavrumun

Yanı ne diyeyim evlilik yuzugunuzu bile götürüp bozdurmuş . Gerçekten vahim bir durum .

Göz yumarsanız ömür boyu böyle devam eder, bana kalırsa dayanılacak gibi değil

Gayet yeterli sebep bisanmak için bence acikca konusun ya bu huyundan vazgecersin ya da ben giderim diye..
Kaç kere söyledim kaç kere keşke anlasa
Kardeşine düğün yapacaklar adamın altında bmw kıyafetleri marka yaşlı babası kredi çekmiş düğün için nasıl geçineceklermiş
Annesi eşime giyilmemisleri getiriyor onu giyiyor hiç yadırgamıyor bu durumu

Sizin mesleğiniz ne? Bebek kaç aylık? Boşandığınız taktirde ne yapacağınızı biliyor musunuz? Bir yol çizdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…