Dayak yok Yanlışlık olmasın onun dışında çok sebep var evetAdam haklı kötek dayak aldatma ne varsa var acekle etmen senin için daha iyi sevinmen lazım üzülmen değil.
Teşekkür ederim.Tekrar Bekarlığa dönmek zor geliyor sanırım bir Alışkanlık vardı..annem çocuğa bakıyor memleketten çıkıp gelmişlerdi bu sebepleNe yapmaya çalıştığını neden düşünüyorsunuz? Siz ne yapacaksınız onu düşünün! Adamdaki yüzsüzlüğe bak.. Birbirimizi yıpratmayalımmış. Senelerdir yıpratan kendisi, senelerdir yıpranan sizsiniz! Neden içinize taş oturuyor onuda anlamış değilim. Yıpranma kapasiteniz dolmadımı daha? Kurtarın artık kendinizide, oğlunuzuda! Annenizgilde kendi evlerinde devam yaşasınlar, neden tuttuğunuz eve yerleşiyorlar ki? Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.
Kabul etmemişti.geç evlenmiştim şimfi tekrar Bekarlığa dönecek olmak üzüyor galibaNeden kopamıyorsunuz bu adamdan
Zor bir süreç ama umudunuz olduğu için atlatamıyorsunuz bence.
Aile terapistine gitmeyi teklif edin ?
Bekarlık çile çekmekten, aşağılanmaktan daha kolay.. İnşaAllah her şey güzel olur.Teşekkür ederim.Tekrar Bekarlığa dönmek zor geliyor sanırım bir Alışkanlık vardı..annem çocuğa bakıyor memleketten çıkıp gelmişlerdi bu sebeple
Çok doğruBekarlık çile çekmekten, aşağılanmaktan daha kolay.. İnşaAllah her şey güzel olur.
Bundan sonra ne Yaparım düşüncesi sanırım..çocuk zaten 4 aylıkken ayrıldık o hissetmiyor.Anneli babalı büyüyenlere hep özenecek.Öğretmenim..yeni aldığım sınıflarda boşanmış aile çocukları özellikle tanıtılıyor problemli olurlar gibisinden.Daha bugün kuzenim bike dedi ki kızımın sıra Arkadaşı anne babası ayrı problemli bir çocuk..inş kuzum mutlu olur olumsuz etkilenmez bunları da düşünüyorum hepEşinizi hala seviyor musunuz? Yoksa düzen bozmak, alışkanlıkları değiştirmek zorunda olmak, çocuğunuzu yeni duruma adapte etmek... sorun bunlar mı? problem tam olarak hangisi? İkincisi ise insan nelere alışmıyor ki... her duruma ortama adapte olacak şekilde tasarlanmış insan vücudu. Bir yavruya can vermişsiniz daha ne olsun. Birincisi ise evlilik kurumunda önemli olan aşk değil değer görmektir sevgi emektir. Bunlar yoksa duygular da kalmaz zaten
O sorunlu olan çocuklarin ailesi de sorunlu oluyor genelde Baba zaten yok annede eksik davranınca böyle oluyor senin kendini toparlaman güçlü olman lazım çocuğun seni hep ağlarken mi görse daha iyi yoksa onla bir arkadaş gibi yaşarken mi görse daha iyiBundan sonra ne Yaparım düşüncesi sanırım..çocuk zaten 4 aylıkken ayrıldık o hissetmiyor.Anneli babalı büyüyenlere hep özenecek.Öğretmenim..yeni aldığım sınıflarda boşanmış aile çocukları özellikle tanıtılıyor problemli olurlar gibisinden.Daha bugün kuzenim bike dedi ki kızımın sıra Arkadaşı anne babası ayrı problemli bir çocuk..inş kuzum mutlu olur olumsuz etkilenmez bunları da düşünüyorum hep
Bekar olmak kötü birşey değil kiKabul etmemişti.geç evlenmiştim şimfi tekrar Bekarlığa dönecek olmak üzüyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?