- 20 Nisan 2007
- 4.042
- 10.405
- 733
- 44
- Konu Sahibi Ogungelecek
Arkadaşlar merhaba en son durumu paylaşmak istiyorum. Eşim bana yalvardı bu eller sana bir daha kalkmayacak çocuklar ayrılınca perişan olacak çocuklar olmasa tamam bı dk dusunmeyelim.son bı şans ver daha anlayışlı olucam çok haksızlık baskı yaptım sana. Aileleri de artık karistirmicam. İstersen başka yere tasinalim vb şeyler söyledi. Bende çocuklarım baş etmesi güç cocuklar olduğu için ve küçük oldukları için ve ayrılırsam maddi durumum olmayacağı için yine vazgeçtim. Nolur çocukları bahane ettiğimi düşünmeyin. Size sorum sizce değişir mi bı insan baya ders almisa benziyor ama yinede tamamen guvenmicem temkinliyim.
Adam sırf çocuklar için size katlanıyorum diyor pesssArkadaşlar merhaba en son durumu paylaşmak istiyorum. Eşim bana yalvardı bu eller sana bir daha kalkmayacak çocuklar ayrılınca perişan olacak çocuklar olmasa tamam bı dk dusunmeyelim.son bı şans ver daha anlayışlı olucam çok haksızlık baskı yaptım sana. Aileleri de artık karistirmicam. İstersen başka yere tasinalim vb şeyler söyledi. Bende çocuklarım baş etmesi güç cocuklar olduğu için ve küçük oldukları için ve ayrılırsam maddi durumum olmayacağı için yine vazgeçtim. Nolur çocukları bahane ettiğimi düşünmeyin. Size sorum sizce değişir mi bı insan baya ders almisa benziyor ama yinede tamamen guvenmicem temkinliyim.
Çocuklar evlensin sana kapıyı göstericem iması mı yaptı