- 22 Kasım 2020
- 6.322
- 89.312
- 498
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Tamam, enerjilerini esiniz sizi döverken bahcede atsinlarYa bahçeye takılıp kalmışsınız ama benim çocuklarım çok hareketli o yüzden enerjilerini attıkları yer o açıdan söyledim
Sonra gelip sizi izlerler, yakinda onlar da siddetten nasiplerini alirlar zatenTamam, enerjilerini esiniz sizi döverken bahcede atsinlar
Birakin bahceye takilayim, yoksa esinizin sizi doverken çocukların babalarina annemizi oldurme demesine takilacagim, cocuklarin onunde siddet gördüğünüze takilacagim, çocukların psikolojileri nasil acaba diye takilacagim... Bahcede kalalim en iyisi...Ya bahçeye takılıp kalmışsınız ama benim çocuklarım çok hareketli o yüzden enerjilerini attıkları yer o açıdan söyledim
Mesele bı tek bahçeli ev değil o sadece sebeplerden biri oğlum babasına aşırı düşkün işteyken bile ne zaman gelecek diye soruyor. Ben çok duygusalim bosandigimda çocuklar sorduğunda ben kendimi babalarından koparmisim gibi üzülürüm diye korkuyorumTamam, enerjilerini esiniz sizi döverken bahcede atsinlar
Mahkemede yuklu bur mıktar para alabılırsınız.Bahane uretmeyın.Sizi dovuyomuş sızın mutsuzlugunuzu hıssetmıolar mı sanıosun .Arkadaşlar merhaba daha önceki konularımdan bilenler vardır. Eşimle sürekli kavga psikolojik şiddet fiziksel şiddet gördüm.Ailesine aşırı düşkünlüğü benim aileme gelince göndermek istememe.konuları acilinca hep igneleyici alaycı konuşmaları. Kıskançlık baskı vb yazmaya bile artık tukendigim bir sürü şey.. Asıl konu kesinlikle ben boşanmak istiyorum bunca şeyden sonra ne sevgim kaldı ne tahammülüm. İnanın bahane değil tek korkum çocuklarım anne baba ayrı boynu bükük olur mu ayrı oldugumuz için yaşayacakları olumsuzluklar yuzunden ilerde ben pişman olur muyum kendimi feda etmeli miyim? Birde maddi durumumuz iyi yaşadığımız ev bahceli. Çocuklari o ortamdan alıp annemin yanına başka şehre apartman dairesine götürsem çok bunalacaklar. Sırf onların yaşam kalitesini düşünüyorum ben calismak zorunda kalıncam cocuklarla annem tek başına basedemez biri ilkokula başlayacak biri 2,5 yasinda.tek olsam bı dk düşünmem girerim ise çalışırım. Kafam çok karışık siz olsanız napardiniz.Kendi hayatımı düşünsem çocuklar perişan olacak onları düşünsem ben
Durum böyleyse altın saraydada yaşasan boş. Çocukların için nafaka alırsın huzurla yaşarsın. Asıl yavruların için kurtulmalısn bu pislikten.Maalesef oluyorlar. Büyük oğlum baba annemi öldürme diye ağladı bı seferinde.İcim parçalanıyor hala.
Bahceli evmi onemli yoksa annesi huzurlu siddet gormedigimi? 4 duvar olsun ama BENIM olsun. Huzurr olsunArkadaşlar merhaba daha önceki konularımdan bilenler vardır. Eşimle sürekli kavga psikolojik şiddet fiziksel şiddet gördüm.Ailesine aşırı düşkünlüğü benim aileme gelince göndermek istememe.konuları acilinca hep igneleyici alaycı konuşmaları. Kıskançlık baskı vb yazmaya bile artık tukendigim bir sürü şey.. Asıl konu kesinlikle ben boşanmak istiyorum bunca şeyden sonra ne sevgim kaldı ne tahammülüm. İnanın bahane değil tek korkum çocuklarım anne baba ayrı boynu bükük olur mu ayrı oldugumuz için yaşayacakları olumsuzluklar yuzunden ilerde ben pişman olur muyum kendimi feda etmeli miyim? Birde maddi durumumuz iyi yaşadığımız ev bahceli. Çocuklari o ortamdan alıp annemin yanına başka şehre apartman dairesine götürsem çok bunalacaklar. Sırf onların yaşam kalitesini düşünüyorum ben calismak zorunda kalıncam cocuklarla annem tek başına basedemez biri ilkokula başlayacak biri 2,5 yasinda.tek olsam bı dk düşünmem girerim ise çalışırım. Kafam çok karışık siz olsanız napardiniz.Kendi hayatımı düşünsem çocuklar perişan olacak onları düşünsem ben
Size zayıf hissettirmeye çalışıyor ve başarmış, sindirmiş. Bence şöyle yapın, boşanmayı kafanızdan atın ve işe başlayın. Maddi durumunuz iyiyse çocukların bakımı konusunda sorun yaşamazsınız, en güzelinden bir kreş bulursunuz küçük için. Siz çalışarak biraz özgüven kazanın, belki böylelikle hayata bakışınızda bir şeyler değişir.O boşanmak istemiyor o yüzden her yolu deniyor . Bosanirsan çocuklar perişan olacak sen mutsuz olacaksın çocuklarin vebali boynuna dedi. Maaşı çok iyi iki evi bı arabası var benim de hakkım varken diyor ki ben sadece çocuklarimin nafakasını veririm sende kiraya çıkarsın çalışırsın.
kesinlikle katılıyorum ben 21 yaşındayım 18 yaşına kadar ailemde asla huzur görmedim babam alkol alıp duruyordu en ufak şeye bağırırdı annemle aşırı kavga ederlerdi şimdi babam tövbe etti evde ses çıkmaz ama en ufak şeyde ben ve kardeşlerim deliriyoruz psikolojimiz mahvoldu keşke boşansalardı diyoruz hep ama annemin öyle bi şansı yoktu hoş annem de normal değil ikisinden de pek haz etmem mahvettiler çocukluğumuzu ne olursa olsun huzurlu bir ortamda büyüt çocuklarını yoksa dışardaki insanlardan huzur mutluluk arıyorlar bulamayınca da yıkılıyorlar.Ama çocuklar babalarının annelerine şiddet uyguladığını gördüklerinde daha mutsuz olurlar.Ki adam baskı şiddet,kıskançlık her türlü eziyeti yapmış.
Gidip darp alsan yüklü bir tazminat alırsın evden de çıkıp gider manipüle ediyor çocuklar üzerinden kanmayın lütfenO boşanmak istemiyor o yüzden her yolu deniyor . Bosanirsan çocuklar perişan olacak sen mutsuz olacaksın çocuklarin vebali boynuna dedi. Maaşı çok iyi iki evi bı arabası var benim de hakkım varken diyor ki ben sadece çocuklarimin nafakasını veririm sende kiraya çıkarsın çalışırsın.
Haklısınız ben kesin kararımı verdim bosanicam.insallah bana çok zorluk çıkarmaz.Çocuklar bahçeli evden ziyade huzurlu bir eve ihtiyaç duyarlar emin olun. O yüzden kavga gürültü devam eden evliliği sürdürmek onlara en büyük zarar.
allah yardımcın olsun canım. sakın unutma çok güçlü ol çocukların için sen harika bir annesinHaklısınız ben kesin kararımı verdim bosanicam.insallah bana çok zorluk çıkarmaz.
Ne yaptınız ders aldıArkadaşlar merhaba en son durumu paylaşmak istiyorum. Eşim bana yalvardı bu eller sana bir daha kalkmayacak çocuklar ayrılınca perişan olacak çocuklar olmasa tamam bı dk dusunmeyelim.son bı şans ver daha anlayışlı olucam çok haksızlık baskı yaptım sana. Aileleri de artık karistirmicam. İstersen başka yere tasinalim vb şeyler söyledi. Bende çocuklarım baş etmesi güç cocuklar olduğu için ve küçük oldukları için ve ayrılırsam maddi durumum olmayacağı için yine vazgeçtim. Nolur çocukları bahane ettiğimi düşünmeyin. Size sorum sizce değişir mi bı insan baya ders almisa benziyor ama yinede tamamen guvenmicem temkinliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?