- 27 Şubat 2012
- 14.436
- 24.234
- 598
hayatımı değiştiren o adamdı.. baba ılgısını hıc gormeyen bı kız olarak büyüdüm ben sanki eşim de de baba sevgisini görüyordum.. evlenmeden önce dünya nın en iyi insanı oydu benim için benimle ilgilenmesi,değer vermesi,annem akciğer kanseri evlendikten sonra eşim annemin hastane masraflarını bile üstlendi hatta yanımıza alalım burda bakalım dedi annemi almak için doğu görevimizi bekliyorduk.. eşimi çok seviyorum ama 5 aylık evliliğim sürecinde çok şeyler de yaşadık mesela bebeğimizi kaybettik o acının yüzünden eşime yüklendim yavaş yavaş onu da atlattık arada bi kavgalarımız da normal seyrediyordu.. taa ki dün geceye kadar.. dün gece şiddetli bi kavga ettik ve o benim hayatımın erkeği ellerini okşayıp sevdiğim adam bana vurdu hem de hiç bi suçum yokken naparsan yap dedi ve yatağını bile ayırdı hıc bı anlam verememıstım boyle yapmasına.. sabah uyandıgımda yattığım yatağa fotograflarımdan bi kaç tanesini koyup üzerien küçük küçük notlar bırakmış ''seni ve senin olmayı seviyorum,kahvaltıyı unutmuyoruz,iyiki varsın'' gibi notlar ama ben onları görünce hiç birşey hissetmedim çünkü kalbim çok kırılmıştı ve değişen karakteri yüzünden boşanma kararı aldım daha önce kavgalarımız da konusur aramızda hallederdik ama bu kez cok farklıydı sankı karsımda eşim degıl tanımadıgım bı adam vardı bana şiddet uygulamasına yanmadı canım eşimin değişmesine yandı artık onu tanıyamıyorum..