Boşanma kararı aldım

prensesinannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
64
28
3
32
Merhaba hanımlar, öyle doluyum öyle mutsuzum ki. Eşimle yolunda gitmeyen evliliğimiz var. Kv ve kp beraber oturuyoruz. Eşim önceden böyle değildi sonradan değişmeye başladı çok sinirli, agresif bir adam oldu. Kv deseniz o bambaşka birşey bağırsak tümörü vardı iyi huyluydu ameliyat oldu çok şükür bitti kemoterapi falanda almadı ameliyat sonrası bütün değerleri temizdi. Ama kendisi hep hastayım diyor sürekli bir yeri ağrıyor hep mutsuz kimsenin kendisini anlamadığını söylüyor herkese beddua ediyor birşey yapmayı düşündüğümüz zaman hemen hep kötüsünü düşünüyor insanda heves bırakmıyor psikolojik olarak destek aldıralım dedik kabul etmiyor eşim bu yüzden çok bunaldı evde durmuyor hep dışarda yeni Doğum yaptım 40'ımız çıkmadı. Eşim çok ilgisiz hiç yardımcı olmuyor çok yorulduğumu söylediğimde gülerek çocuğu sen istedin diyor. Eşimin düğün borçları var hala ödüyor görümcem kaynanam eşim sürekli çalışıp yardım etseydin diye laf söylüyor.Kendi annem arada yardıma geliyor yanıma Kv ile daha önce kavga etmişlerdi o yüzden konuşmuyorlar ev dublex ben üst kattayım annem aşağı inmiyor ama eşim ters davranıyor istemiyor gibi tavırları var annem bozuluyor eşimle kavga etmekten yoruldum. Biraz ben çocukla ilgileneyim dediği Yok her fırsatta dışarda. Boşanmak için konuşacaktım ama eşim rahatsızlandı kalbinde yırtık çıktı 1 ay rapor verildi ve işte yorulmaması gerekmiş bu yüzden bu iştende çıkarıldı daha önceki işindende Kv sürekli hastaneye eczaneye giderken eşime izin aldırdı kendi eşini işten çıkartırlar diye ona izin aldırtmadı.Eşim önceki işinden tazminat aldı bir kısmıyla kredi kartına borç yapmış onu ödedi 4 bin tl kadar kalmıştı onuda bir güzel yemiş şimdide ayrı ev istiyorsan babana söyle bize 5 bin tl yardım etsin kira kapora nakliye masraf diyor. Babam yeni ev aldı. Daha önce babam ayrı eve çıkın yardım edeyim demişti ama eşim o zaman çıkmadı annemler buraya kira verecek zor durumda kalırlar demişti şimdide babam ev aldı hem o kadar parayı yedi şimdi baban yardım etsin diyor. Eşimle bir markete gitsek bile kavga ediyoruz hep sinirli herseye kızıyor. Çok daraldım babam arkamda ama küçük bebeğim var nasıl altından kalkacağım eşim hasta bu işi güzellikle nasıl bitireceğim bilmiyorum

Hastaysa hasta ala ala ya.
Ayrıca karısının babasından para bekleyen adamdan tiksinirim miğdem bulanır.
Aklını çalışmaya çabalamaya koysun,
Kayınbabasının parasına değil.

Ve en başta kayınvalide ile oturmayı kabul edenleri de hiç anlayamıyorum ya.
Yeri geliyor kendi ailemizle bile anlaşamıyoruz,
Kaldı ki kocanın ailesi..

Önceki bütün konularını okudum ve diyorum ki evliliğini kurtarmak istiyorsan acil olarak hem de en acilinden o evden çıkman lazım.. Eşinin o devamlı hasta annesi ve lohusa eş ve de kendi hastalığı ile psikolojisi çökmüş.. Sağlıklı düşünemiyor ve olgun davranışlar göstermiyor..

Senin de bu zamanlar en hassas olduğun zamanlar.. İlkönce bebeğini ve kendini düşün derim ben sana..lohusa halimle evde fazladan bir kişiyi bile çekememiştim zamanında..Bebeğimi de al biraz kafanı toplayacağın sessiz sakin bir yerlere git, eşine giderken de " dönmemi istiyorsan evi de hazır edersin" de, çek git.. Aylardan beri gerim gerim gerilmişsin evin içinde o insanlarla, biraz ara ver artık, sonra salim sakin kafayla kararını verirsin.. Umarım herşey de gönlünce olur

Amin çok teşekkür ederim artık evliliğimi kurtarmak istemiyorum çünkü bu evde yaşanan olaylar bana çok ağır geldi ve eşimden çok soğudum artık tek isteğim bu evliliği bitirmek

Kv ve kp evine gelin git sonra aninda hamile kal, evde otur birde söylen...
Esin cocugu sen istedin dedigine gore ortak verilmis saglikli bir karar bile degilmiş.
Hadi kvnin evine gittin. Evlendigin gibi hamile kalip sonrada eşine " cocuk bakmaya yardim et" diyecegine önce kendin bir ise girseydinde borclara yardim etseydın ayri eve ciksaydiniz simdiye kadar. Sizde zaten cabalayacak bir hal yok. Evde oturayim, cocuk bakayim herşey kendiliginden olsun. Bosanin tabi

Olmuş bitmiş şöyle böyle yapsaydın demenin faydası yok çözüme odaklanmak gerek

acele karar verme bekle biraz suan lohusasın her durum seni bogar .

adamın kalbi bile etkilenmiş belliki cok stresli ki öyledir benim esim biz annesigille bir hafta bir araya gelince stresleniuor ne yapacagını bilmiyor

basta bilmiyormuydun beraber oturmak sıkıntı simdide sabretmeyip yeni dogan r bebegi aile ortamından ayrı büyüteceksin.
birde suan babasıyla bag kuracak kadar büyük değil belki ilerdede böyle devam edecek bag kurmadan.

kacma sabret ve durumların iyi olmasını bekle

Olmuş bitmiş şöyle böyle yapsaydın demenin faydası yok çözüme odaklanmak gerek

Cozum mu kalmis? Adamda bıkmış eve gelmiyormuş zaten. Hakli, biri hastayim diye soylenir gece gunduz, oteki evde oturur tek basina cocuk bakamaz. Borc var harc var. Insanin camdan atlayasi gelir. Konu sahibinin biseyin ucundan tutasi yok. Ya bosanir ya oturup kendiliginden biseyler olsun diye bekler yine.

Böyle kocalar olduğunu duyunca yemin ederim benimkini öpüp başıma koymak istiyorum. Benim eşim bırak babamdan yardım istemeyi (ki seninki arada 4bin lirayı hiç etmişse bir zahmet sussun) kardeşlerime aileme yardım etmek, para göndermek konusunda destekler beni. Benden daha çok düşünür yani bu adam neyin peşinde babana güvenmiş evlenirken herhalde tövbe tövbe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…