- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesinannesiii
Merhaba hanımlar, öyle doluyum öyle mutsuzum ki. Eşimle yolunda gitmeyen evliliğimiz var. Kv ve kp beraber oturuyoruz. Eşim önceden böyle değildi sonradan değişmeye başladı çok sinirli, agresif bir adam oldu. Kv deseniz o bambaşka birşey bağırsak tümörü vardı iyi huyluydu ameliyat oldu çok şükür bitti kemoterapi falanda almadı ameliyat sonrası bütün değerleri temizdi. Ama kendisi hep hastayım diyor sürekli bir yeri ağrıyor hep mutsuz kimsenin kendisini anlamadığını söylüyor herkese beddua ediyor birşey yapmayı düşündüğümüz zaman hemen hep kötüsünü düşünüyor insanda heves bırakmıyor psikolojik olarak destek aldıralım dedik kabul etmiyor eşim bu yüzden çok bunaldı evde durmuyor hep dışarda yeni Doğum yaptım 40'ımız çıkmadı. Eşim çok ilgisiz hiç yardımcı olmuyor çok yorulduğumu söylediğimde gülerek çocuğu sen istedin diyor. Eşimin düğün borçları var hala ödüyor görümcem kaynanam eşim sürekli çalışıp yardım etseydin diye laf söylüyor.Kendi annem arada yardıma geliyor yanıma Kv ile daha önce kavga etmişlerdi o yüzden konuşmuyorlar ev dublex ben üst kattayım annem aşağı inmiyor ama eşim ters davranıyor istemiyor gibi tavırları var annem bozuluyor eşimle kavga etmekten yoruldum. Biraz ben çocukla ilgileneyim dediği Yok her fırsatta dışarda. Boşanmak için konuşacaktım ama eşim rahatsızlandı kalbinde yırtık çıktı 1 ay rapor verildi ve işte yorulmaması gerekmiş bu yüzden bu iştende çıkarıldı daha önceki işindende Kv sürekli hastaneye eczaneye giderken eşime izin aldırdı kendi eşini işten çıkartırlar diye ona izin aldırtmadı.Eşim önceki işinden tazminat aldı bir kısmıyla kredi kartına borç yapmış onu ödedi 4 bin tl kadar kalmıştı onuda bir güzel yemiş şimdide ayrı ev istiyorsan babana söyle bize 5 bin tl yardım etsin kira kapora nakliye masraf diyor. Babam yeni ev aldı. Daha önce babam ayrı eve çıkın yardım edeyim demişti ama eşim o zaman çıkmadı annemler buraya kira verecek zor durumda kalırlar demişti şimdide babam ev aldı hem o kadar parayı yedi şimdi baban yardım etsin diyor. Eşimle bir markete gitsek bile kavga ediyoruz hep sinirli herseye kızıyor. Çok daraldım babam arkamda ama küçük bebeğim var nasıl altından kalkacağım eşim hasta bu işi güzellikle nasıl bitireceğim bilmiyorum