• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma hts kayıtları

linamm13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
6
0
1
26
Merhabalar. Çok az bı sure sonra çekişmeli boşanma davamin ilk duruşması var. Aklıma takılan bı konuyla ilgili sizden yorumlarınızi almak istiyordum. Kullanmakta olduğum hat eşimin üzerineydi. Beni dilekçede aldtma iddiasıyla sucluyordu fakat bu iddiasinj açıklanmamışti bize ve sadece delil olarak da mahkemeden hts kayıtlarınin getirilmesini talep etmiş.daha sonra öğrendiğim ki çok yakın aile dostu olduğumuz ailenin ablanın kocasıyla sucluyormus. Kadın beni genellikle eşinin telefonundan arıyordu. Bu arama kayilarindan suphelenmis. Daha sonra bu arama kayıtlarını kadın kendisi yaptığınj söyledi ve konu öyle kapandı. Eşim şimdi ne düşünüyor ne yapacak bilemiykrum. Hhala bu kayıtlari mahkemeden isteyip bu arama kayıtlarıyla beni suçlar mi ? Mahkeme başka hiç bı delil olmadan bu kayıtları talep eder mi? Avukatım biz bunu kabul etmeyeceğiz diyor. Bı delil bı qciklama olmadığı içinde mahkeme dikkate almaz diyor ama bilemiyorum. Bu kayıtlar çıkar beni bununla suçlarsa tanik listesi süresi bittiği için kadını şahit gosteremiycem nasil olucak bilemiyorum lm konuyla benzer olaylarniz bilgilniz varsa paylaşırsaniz çok sevinirim.

Merhabalar. Çok az bı sure sonra çekişmeli boşanma davamin ilk duruşması var. Aklıma takılan bı konuyla ilgili sizden yorumlarınızi almak istiyordum. Kullanmakta olduğum hat eşimin üzerineydi. Beni dilekçede aldtma iddiasıyla sucluyordu fakat bu iddiasinj açıklanmamışti bize ve sadece delil olarak da mahkemeden hts kayıtlarınin getirilmesini talep etmiş.daha sonra öğrendiğim ki çok yakın aile dostu olduğumuz ailenin ablanın kocasıyla sucluyormus. Kadın beni genellikle eşinin telefonundan arıyordu. Bu arama kayilarindan suphelenmis. Daha sonra bu arama kayıtlarını kadın kendisi yaptığınj söyledi ve konu öyle kapandı. Eşim şimdi ne düşünüyor ne yapacak bilemiykrum. Hhala bu kayıtlari mahkemeden isteyip bu arama kayıtlarıyla beni suçlar mi ? Mahkeme başka hiç bı delil olmadan bu kayıtları talep eder mi? Avukatım biz bunu kabul etmeyeceğiz diyor. Bı delil bı qciklama olmadığı içinde mahkeme dikkate almaz diyor ama bilemiyorum. Bu kayıtlar çıkar beni bununla suçlarsa tanik listesi süresi bittiği için kadını şahit gosteremiycem nasil olucak bilemiyorum lm konuyla benzer olaylarniz bilgilniz varsa paylaşırsaniz çok sevinirim.
Kadın niye eşinin telinden arıyordu artık dk problemi yok hiç kimsede bana saçma geldi sakladığınız bir şey olabilir mi ?

Kadın niye eşinin telinden arıyordu artık dk problemi yok hiç kimsede bana saçma geldi sakladığınız bir şey olabilir mi ?
Sakladığım hiç birşey yok çok şükür. Kadının telefonu cougunlukla çocuklarında oluyordu kimisi ödev için kimisi video izlemek kadın sürekli telefon elime geçmiyor diye sitem ediyordu. Kadında sonuna kadar yanımda şahitlik yapacağını da vs söylüyor.

Sakladığım hiç birşey yok çok şükür. Kadının telefonu cougunlukla çocuklarında oluyordu kimisi ödev için kimisi video izlemek kadın sürekli telefon elime geçmiyor diye sitem ediyordu. Kadında sonuna kadar yanımda şahitlik yapacağını da vs söylüyor.
Umarım kötü bir kararla karşılaşmazsınız

Lakin tanım süreci bittikten sonra öğrendiğim için tanık gosteremiyroum ben kadını

Mantıken arada bir konuşmuşmu diye bakılmaz,şüpheye yer bırakacak saatlerde atıyorum gece 11,12 yada 03 vs gibi saatlerde aranmışmı msj atmışmı,günde kaç kez arama olmuş,kaç saat konuşulmuş,çok sık msjlaşma varmı,fotoğraf vs gönderilmişmi ona bakılması daha mantıklı.Zaten kadında evet bendim demiş,ama bu durumdada gerçekten kadınlamı konuşulmuş mesela günde bir iki kez kadınla 3 kez adamla konuşmuşta olabilirsiniz hepsini kadınlamı yaptınız o da var,şimdi objektif olmak gerekirse eşimin telefonunda komşu ayşe ile arama kaydını görsem hergün üstelik uzun süreli konuşmuşsa mezardan adam diriltip getirse beni ikna edemezdi kocasıyla konuştum fln diye,eşiniz şüphelenmekte haklı bunu delil olarak kullanıp boşanmaktada haklı,ikna edilmesi zor bir durum şimdi siz tabi kendinizi bildiğiniz için içiniz rahat yapmadığınızı biliyorsunuz ama karşı taraftan bakınca farklı duruyor,iş e giderken iş arkadaşı bir kadını arabayla iş e bıraktı diye ayrılan kadın biliyorm ben,sizin durum tuhaf olmuş.

Arama saatleri ve sıklığı sanırım süreçte etkili olur.
Yani kadın şahitlik yapsa bile belki 2 aramada kadınla konuştun 3 aramada adamla hakim bunu nerden bilecek

Back