- Konu Sahibi mirosum4513
E devlette hangi cihazdan ne zaman girildiği yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bosanma asamasindayim. Yerinizde olsam başka Bi avukat tutarım. Oyun değil bu bosanmaVar ama aile dostu bı avukat benden çok davayla ailem abim babam ilgileniyor kadına herşeyi soramiyorum öyle saçma birşey. Telefon için savcılığa suç duyurusunda bulundum ama ne oldu bilmiyorum
Güvenlik ve ayarlar dediğimde son başarısız denemeyi ve altında sadece ip adresi gözüküyor dediğiniz bilgileri tam olarak nereden bakabilirimE-devlet ayarlarında cihaz geçmişine bakınca hangi saatte hangi konumdan ve hangi cihazdan giriş yapıldığı yazıyor
Arama geçmişi de dahil herşey çıkıyor.. (Yani neye baktıysanız)
Nereden bakabilirimE devlette hangi cihazdan ne zaman girildiği yazıyor
Ben bunları bı türlü bulamadım baya icra dosyalaru vardı ödememiş borclar ödemiş mi diye baktım. Bunlara nasıl bakabilimE-devlet ayarlarında cihaz geçmişine bakınca hangi saatte hangi konumdan ve hangi cihazdan giriş yapıldığı yazıyor
Arama geçmişi de dahil herşey çıkıyor.. (Yani neye baktıysanız)
önce profilime tıklıyorsunuz, sonra kullanım geçmişiNereden bakabilirim
Ben öyle yapınca cihaz yazmıyor ip adresi saat tarih vs yazıyor amaönce profilime tıklıyorsunuz, sonra kullanım geçmişi
Yeterli zaten o kadar yazmasıBen öyle yapınca cihaz yazmıyor ip adresi saat tarih vs yazıyor ama
Mobil uygulamadan e devlete girerseniz çıkar. Tarayıcıdan bakarsanız detaylı çıkmayabilir..Ben bunları bı türlü bulamadım baya icra dosyalaru vardı ödememiş borclar ödemiş mi diye baktım. Bunlara nasıl bakabilim
Kendisi delil uretmedigi sürece benim telefonumdan bı korkum yok. Çünkü WhatsApp imi 3 ay boyunca kullandj ve en son WhatsApp hesabımı sildi. Ben bana kusur gelmemesi derdindeyim yani bilmiyorum e devletine girdiğimi dosyaya sunarsa iyi olmaz gibi geliyir bana hiç bı işlem yapmadım amaYeterli zaten o kadar yazması
saat tarih ip adresi yazar , telinizin ip adresine bakıp karşılaştıtır
Telefonunuza delil toplamak için el koymuş belli ki
şüphelendiği durumlarmı oldu ?
Sadece e devlete girdiğiniz için mi bu telaş ?
Tarayıcıdan baktım önce e devlete sonra UYAP dan baktım çok mu büyük bı suç kusur olur yaMobil uygulamadan e devlete girerseniz çıkar. Tarayıcıdan bakarsanız detaylı çıkmayabilir..
Abla senin daha önceki konusunda hatırlıyorum. Eşiniz sizin sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiğinize dair elinde kanıtlar olduğunu beyan etmişti dilekçesinde.Eğer elinde bahsettiği TR'den kanıtlar varsa ve bunları susarsa HTS kaydı isteyebilir diye düşünüyorum tabi hukuki boyutu nasıldır en iyisini Avukatlar bilir. Avukatınıza danışın.Merhabalar. Çekişmeli boşanma davası aşamasındayim. Eşim elinde hiç bı kanıt delil olmadan şüpheye dayanarak mahkemeden hts kayıtlarımi isteyebilir mi ? 2 soru olarak da telefonuma el koydu hat ve telefon ona aitti ama iPhone telefon iCloud ve telefonu 4 yıldır kullanan bendim. Yine de savcılığa suç duyurusunda bulundum. Telefonumdan herhangi birşey yapsa çıkar mı özellikle WhatsApp dan ve yaptığı bu durum için ve içerisinden birşeyler sunabilir mi ?