• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma fikri beni yeyip bitirecek lütfen yardım edin !

Kendi düşen anlamaz
işte kendi hayatını bırakıp başkasının hayatını yaşamaya başlayınca böyle olur
ama nedense hiç bir erkek hayatından vazgeçmiyor vazgeçmek zorunda kalanlar kadınlar
ailem görüştürmezdi diyorsun sevgili olarak üniversiteye yerleşecek puanım vardı diyorsun
okuldayken nasıl engel olacaklardı görüşürdün
hepsi faso fiso
gayet de sizin de işinize geldi ama dananın kuyruğunun öyle olmadığını gördünüz
yanlış anlamayın ben de düştüm ordan biliyorum
tecrübe yani

Hata üstüne hata yapmışsınız keşke hemen çocuk yapmasaydınız. Zaten nerede böyle problemli bir evlilik var ve başından da belli hemen evliliğin ilk bir kaç ayında bebek yapılıyor ama nerede böyle gerçekten kendinden emin evlenen bilinçli çiftler var tam tersi bunlar hemen bebek yapmıyor bir kaç sene bekliyorlar bu ne yaman çelişki ben bunu çözemedim mesela. Yaşınız çok genç eğer aileniz de arkanızdaysa bu evcilik oyununu sürdürmeyin ortada mutlu bir yuva yok çünkü.

21 yaşındayım bebeğim de 10 aylık gayette bakımlı bi insanım çevremdeki insanlar çok güzel olduğumu söylerler ama olmayınca olmuyor demekki öğrendim ki benden önce bi sewgilisi varmış 3 yıl konuşmuşlar ve ailesi istemiyor die bitmiş tamamen ailesi tarafından yönetilen bi insan ... ailesinin yaptığı herşeyi ben çekiyorum şimdi

yol yakinken don canim.bu adam duzelmez.

21 yaşındayım bebeğim de 10 aylık gayette bakımlı bi insanım çevremdeki insanlar çok güzel olduğumu söylerler ama olmayınca olmuyor demekki öğrendim ki benden önce bi sewgilisi varmış 3 yıl konuşmuşlar ve ailesi istemiyor die bitmiş tamamen ailesi tarafından yönetilen bi insan ... ailesinin yaptığı herşeyi ben çekiyorum şimdi

Hımmm demek ki o kızı unutsun diye alelacele sizinle evlendirmişler.
Size yazık etmişler açıkçası.
Ama siz de okumayı değil de evlenmeyi seçerek kendi kendinize yazık etmişsiniz.

Bu saatten sonra ne desek boş aslında.
Hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Ne kadar zamana kadar katlanırsınız bunu da siz bileceksiniz...

Allah yardımcınız olsun...

senin yasadiginin yarisini bile yasamadim ama bosanmaya karar verdim.
herkesin tahammul gucu farkli tabiii. senden daha fazla crkip. bosanmayanlar da var. buna kendin karar vermelisin. boyle bir hayati olene dek yasamak istiyor muyum diye sor kendine.

kayınvalidem kocamdan da beter .... evlenmeden önce görseniz kadın sanki bi melekti allahın her günü bize gelirdi sarılır öper hatta bizde kalıp gece benmle sarılıp uyuduğunu biliyorum..... ama şimdi bi buz dolabı gibi herşeye bağırıp çağırır küfür eder....geçenlerde yine bağırıp çağırıo birşey dememek için kavga etmemk için kalktım gittim arkamdan bağırıo köpek ağzına sıçtıran bu yüzden gözümden düşüyorsun işte diyo geri dönüp lafını verecektim ama kucağımda kızım vardı ona dua etsin....başka gelinler gibi ağzına etmiyorum susuyorum ya ben böyle insanın tepesine çıkıyorlar işte

Nasıl yani? Canım sen ne yaptın böyle ? Daha doğrusu ailen ne yaptı sana? 21 yaşındasın ve 10 aylık bebeğin var.Ya yazık günah sana.Kusura bakma da kayınvaliden yukarda yazdığını söylüyorsa sana insanlıktan hiç nasibini almamış.Onu geç artık. Eğer daha insansa kayınpederine mutsuz olduğunu söyle.Annenin tavrı da hatalı, babalr bu konularda en çekinilendir ama çoğu zaman çınar gibi kızlarının arkasında dururlar.Babanla konuş. Kesinlikle ama kesinlikle arkana birilerini al.Her şey zor olacak belki ama yıllar sonra kendini bitik hissetmenden iyidir.Çok muhabbet tez ayrılık derler.Şahsi fikrim; resmiyet ve mesafe kendi anan baban olmadıkça her zaman en iyisidir.Kayın validen bu sözleri bir zamanlar sana sarılıp uyuyabildiği, kendini kalbini ona o kadar teslim ettiğin için sarf edebiliyor.Bu saatten sonra mutlaka ama mutlaka arkana babanı alıp, kendine yeni bir yol çiz.Şansın bol olur umarım.Allah yardımcın olsun...

Kendi düşen anlamaz
işte kendi hayatını bırakıp başkasının hayatını yaşamaya başlayınca böyle olur
ama nedense hiç bir erkek hayatından vazgeçmiyor vazgeçmek zorunda kalanlar kadınlar
ailem görüştürmezdi diyorsun sevgili olarak üniversiteye yerleşecek puanım vardı diyorsun
okuldayken nasıl engel olacaklardı görüşürdün
hepsi faso fiso
gayet de sizin de işinize geldi ama dananın kuyruğunun öyle olmadığını gördünüz
yanlış anlamayın ben de düştüm ordan biliyorum
tecrübe yani

doğru söylüyorsun herşeyi ben kendi ellerimle yaptım kimseyi suçlamıyorum zaten tek suçlu bnm...

Nasıl yani? Canım sen ne yaptın böyle ? Daha doğrusu ailen ne yaptı sana? 21 yaşındasın ve 10 aylık bebeğin var.Ya yazık günah sana.Kusura bakma da kayınvaliden yukarda yazdığını söylüyorsa sana insanlıktan hiç nasibini almamış.Onu geç artık. Eğer daha insansa kayınpederine mutsuz olduğunu söyle.Annenin tavrı da hatalı, babalr bu konularda en çekinilendir ama çoğu zaman çınar gibi kızlarının arkasında dururlar.Babanla konuş. Kesinlikle ama kesinlikle arkana birilerini al.Her şey zor olacak belki ama yıllar sonra kendini bitik hissetmenden iyidir.Çok muhabbet tez ayrılık derler.Şahsi fikrim; resmiyet ve mesafe kendi anan baban olmadıkça her zaman en iyisidir.Kayın validen bu sözleri bir zamanlar sana sarılıp uyuyabildiği, kendini kalbini ona o kadar teslim ettiğin için sarf edebiliyor.Bu saatten sonra mutlaka ama mutlaka arkana babanı alıp, kendine yeni bir yol çiz.Şansın bol olur umarım.Allah yardımcın olsun...

amin cnm inşallah...
cesaretimi toplayabilirsem karşılarına çıkacağım...

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Yaşınız daha çok küçük, okumak için geç kalmış sayılmazsınız, bence mutlaka ama mutlaka okuyun, kendi ayaklarınızın üstünde durun.

Ne demeye senin hayatını mahvetmiş o zaman ya :36:
Bi erkek sırf ailesi ister diye evlenmez oraları geçecek bi kere
Sonuçta çıkmaya başladığınızda da ailenin haberi yoktu
Kendisi ilgi duydu geçti karşına
Çocuk oyuncağı mı sanıyor eşin evliliği
Öyle ha deyince sıkıldım demekle oluyor mu ayıp !!! :47:
Canım kayınvaliden ve kayınpederinle konuş bu mevzuyu
Belki de konuşmuşsundur sadece konunu okudum
Madem ebeveyni söz sahibi oğlunun nazarında
Bi kulağı çekilsin de ayağını denk alsın
Bi de çocuk var ortada yazık günah
Ana babasıyla büyümek onun en doğal hakkı
Fakat böyle de gitmez eşine acilen bi ayar lazım :41:

önce ailene çıtlat bence. onları arkana al sonra kayınvalidelere söyle. yazık çok yazık. Allah onları ailecek ıslah etsin!!!

Cok kötü durummus ya :14: Ama canım sen kızın icin evliliğini sürdürüyorum diyorsun ama bu daha kötü cünkü o evde iyice huzursuzluklar olucak kavgalar gürültüler ayrıca senin psikolojin daha beter olucak bu sefer olan yine kızına olucaktır. Senin psikolojinin bozulmasınla birlikte kızın annesinide kaybedecek manevi anlamda o yüzden yol erkenken bosan ya da son kez esinin ailesinle konus.

Ne demeye senin hayatını mahvetmiş o zaman ya :36:
Bi erkek sırf ailesi ister diye evlenmez oraları geçecek bi kere
Sonuçta çıkmaya başladığınızda da ailenin haberi yoktu
Kendisi ilgi duydu geçti karşına
Çocuk oyuncağı mı sanıyor eşin evliliği
Öyle ha deyince sıkıldım demekle oluyor mu ayıp !!! :47:
Canım kayınvaliden ve kayınpederinle konuş bu mevzuyu
Belki de konuşmuşsundur sadece konunu okudum
Madem ebeveyni söz sahibi oğlunun nazarında
Bi kulağı çekilsin de ayağını denk alsın
Bi de çocuk var ortada yazık günah
Ana babasıyla büyümek onun en doğal hakkı
Fakat böyle de gitmez eşine acilen bi ayar lazım :41:

belki de ailesi baskı yaptığı için bana çıkma teklifi etti nerden bilecegiz....
konuşmadım konuşmam da kendi oğulları sonuçta beni haksız çıkarıp otur oturduğun yere diyecekler...
kulağını çekseler bile kalbini kazanamadıktan sonra zorla benimle olduktan sonra ne anlamı var ki yanımda olmasının....

olan olmuş bu saatten sonra vah demenin faydası yok...yaşlarınız küçük bir de hemen bebek...
eşin sanırım bunu kabullenmeni bekliyor,sen de onu adam etmeyi...
zamana bırakmaktan başka çaren yok küçük bir bebekle ailenin desteğini alırsan hayatına yeninden başla sınava gir diyecem
ama desteksiz çok zor .

belki de ailesi baskı yaptığı için bana çıkma teklifi etti nerden bilecegiz....
konuşmadım konuşmam da kendi oğulları sonuçta beni haksız çıkarıp otur oturduğun yere diyecekler...
kulağını çekseler bile kalbini kazanamadıktan sonra zorla benimle olduktan sonra ne anlamı var ki yanımda olmasının....

Canım çıkarken ama biraz anlardın öyle bişey olsa
Yani sevmeyen erkek ilgisiz olur,vakit geçirmekten hoşlanmaz vs vs
Sen çıkarken iş yeri dışında evde de devamlı mesajlaşmalardan bahsettin
Senin anlattıklarından yola çıkarak zorla bbişey yapamaz dedim
Ve hala da diyorum şu zamanda ana babanın sözüyle yaşayan erkek mi var
ki senin eşin resti çekmeyi istediği zaman maşallah 2 ay dolmadan çekmiş
Bence konuşma mevzusunda da yanlış düşünüyorsun
Böyle bi konuda seni haksız bulmaları için bi sebep yok :34:

Canım çıkarken ama biraz anlardın öyle bişey olsa
Yani sevmeyen erkek ilgisiz olur,vakit geçirmekten hoşlanmaz vs vs
Sen çıkarken iş yeri dışında evde de devamlı mesajlaşmalardan bahsettin
Senin anlattıklarından yola çıkarak zorla bbişey yapamaz dedim
Ve hala da diyorum şu zamanda ana babanın sözüyle yaşayan erkek mi var
ki senin eşin resti çekmeyi istediği zaman maşallah 2 ay dolmadan çekmiş
Bence konuşma mevzusunda da yanlış düşünüyorsun
Böyle bi konuda seni haksız bulmaları için bi sebep yok

düşüneceğim cnm inşallah doğru yol neyse ya o beni ya da ben onu bulurum...

Canım benim çok küçüksün...gözünü boyamışlar...pembe hayaller kurmana sebep olmuşlar...günahına girmişler...çok üzüldüm...bebeğinde varmış ama böyle olmaz ki yavrum...böyle ite kaka kocalık yaptırılmaz bir adama....ailen arkandaysa bir dakika bile düşünme bırak bu adamı ve vicdansız aileyi....bunu söylemeyi hiç istemezdim aslında...ama biraz daha bu duruma katlanırsan kendine olan güvenini yitireceksin...hayata sarılman zorlaşacak...oysa bu yaşların çok kıymetli...

Back
X