- 16 Nisan 2023
- 824
- -190
- 18
Valla vajinusmus oldugunuzda duvara yumruklar atan bir adam hangi magarada doğdu ise söyleyin buradaki bekar arkadasların yolu oradan geçmesinKızlar selam herkese,
Daha iyi anlaşılmak için biraz uzun yazacağım. 2 yıldır evliyim eşim memur, dolayısıyla düğünden sonra bende kendi memleketimi yaşadığım yeri bırakıp onun yaşadığı şehirde evimizi kurduk. Evliliğimizin ilk aylarında vajinismus sorunuyla karşılaştım 1 ay içerisinde bu sorunu çözdüm fakat bu 1 ay içerisinde her günümüzü burnumdan getirdi sürekli kavga eşyaları dağıtmalar duvara kapıya yumruk atmalar falan. Bu sorunu çözünce düzeleceğiz daha mutlu olacağız diyordu, ben bu konuyla ilgili tedavi gördüm ve sorunumuz çözüldü fakat kavgalar tartışmalar bitmiyor. 2 yıllık evliliğimiz içerisinde hiç birşekilde sohbet ve muhabbetimiz yok her akşam ve her hafta sonu arkadaşlarıyla birlikte, arkadaşlarıyla birlikte olmasada oltasını alıp kendi başına çıkıyor, bana hiç bir şekilde vakit ayırmıyor eve geldiğinde de sürekli telefonda, ya youtube den videolar izliyor yada arkadaşları ile mesajlaşıyor. Yeni evli sayılırız bende yaşadığım yerde hiç arkadaşımın olmamasından kimseyi tanımadığımdan kocam ile vakit geçirmek istiyorum fakat ne zaman bu konuyu açsam bana surat yapıyor ailemin yanına da gitmiyoruz. Beni aileme götürmüyor gitmek istemiyor. Evdendikten sonra yaşadığım yerde çok yalnız kaldım, o kendisine göre plan yaptığı için bende her hafta sonu ailemin yanına gideyim diyorum 2 hafta üst üste ailemin yanına gittiğimde veya gitmek istediğimde sen artık evli kadınsın her hafta ne işin var orada diyor. Ramazan bayramında tartışma bile sayılamayacak bir nedenden dolayı bana ailemle bayram yaşatmadı akrabaların akrabalarım değil dedi ve bayramlaşmaya gelmedi. Bunun gibi bir çok sorun, kısacası ben kendimi çok yalnız hissediyorum ailemi, doğup büyüdüğüm memleketimi , maaşı iyi olan bir işimi bıraktım evlendim onun atandığı şehire yerleştim ama sonucundan hiç mutlu değilim ve kafamda boşanma düşüncesi var. Evlilikten ne bekliyordun sen ne olmasını istiyorsun diyor. Evliliği ben mi yanlış algılıyorum birbirini seven iki insan ne için evlenir hayatı beraber paylaşmak beraber yaşamak için değil mi ?
Ya eşiniz sizi sevmiyor, yada dısarıda 2. Bi hayatı var.
Bu davranışların sebebi bu kadar basit
3. Bi sebep yok
Seven bir adam 1 ayda iliskiye giremediği icin duvar yumruklayacak, vakit gecirmekten kacacak hale gelmez.
Genelde bi baskasına asık olup bi sebepten evlenemeyen erkekler, önüne cıkan düzgün kızla evlenir ve bu tarz olaylar yaşar.
Yol yakınken insallah yanlısınızdan “yanlıslıkla hamile kalmadan” dönersiniz