• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma derdi...

Ben de bundan 2 sene evvel boşanma davası açıp sonrasında her erkeğin yaptığı gibi klasik eşimin ağlamaları sonucu barışmıştım ve tam anlamıyla barıştığım günün akşamı eşimin eve ayak basışı ile eyvah ben ne yaptım demiştim ve cehennemin içine sürüklenmiştim. Geri döndüğüm için tüm haklarımı kaybetmiştim mahkemede kullanabileceğim, ve ailemi de karşıma almıştım, kimseye bir şey diyemiyordum, ardından fiziksel şiddet başladı, resmen intikam alıyordu, 2 yıl sabrettim, çok kez dava açmanın yine ucuna geldik, sonra hep ağladı vazgeçtik, bu süre içinde yalanları tekrar başladı, sürekli bir aşağılama hali, en sonunda eşim birini buldu yine ve ayrılmak istedi kabul ettim, hemen evleri ayırdık, artık yüzünü bile görmek istemiyordum, boşanma günü geldi sarıldı, etti, hakim boşamadı, 2.duruşma oldu duruşmaya gelmedi ertelendi, yani anlayacağınız erkekler dengesiz ve güvenilmez yaratıklar Hiç bir şeylerine kanmamak lazım, Allah bana yardım etti kurtuldum, inşallah ihtiyacı olan herkese de acele yardım etsin, kadın olmanın zorluğu hep anlatılırdı, hiç yaşamamıştım gerçekten deneyimlemiş oldum.
Amin inşallah kurtulurum ben de.Gecmis olsun.Aynen oyleler,kırıp döküp sonra iş işten geçtikten sonra yalvarmalari resmen beni yıprattı.Asla değişim olmuyor aksine daha da beter oluyorlar,daha çirkin oluyorlar.Bizimki de tazminat ve nafakayı görünce içi gitmiştir ,haklarımı da kaybetmem için davadan döndürmeye çalışmıştır ama asla dönmem.Hele ki beni en kotu şekilde asagiladigi o son kavgadan sonra.Cocuk var mı sizde ne kadar sürdü dava tazminat fln istediniz mi

Amin inşallah kurtulurum ben de.Gecmis olsun.Aynen oyleler,kırıp döküp sonra iş işten geçtikten sonra yalvarmalari resmen beni yıprattı.Asla değişim olmuyor aksine daha da beter oluyorlar,daha çirkin oluyorlar.Bizimki de tazminat ve nafakayı görünce içi gitmiştir ,haklarımı da kaybetmem için davadan döndürmeye çalışmıştır ama asla dönmem.Hele ki beni en kotu şekilde asagiladigi o son kavgadan sonra.Cocuk var mı sizde ne kadar sürdü dava tazminat fln istediniz mi
İlk davam çekişmeliydi ama duruşma gününü göremeden barışmıştım yangından mal Kaçırır gibi adamı eve aldım resmen 😂 sonrası kabus..
Tabi paralarına hiç kıyamıyorlar, para gitmesin diye herşeyi yaparlar, ilk davamda benim de yüksek tazminat ve nafaka talebim vardı, alacağım da kesindi, tabi bu tazminatı görünce beni para avcısı olmakla suçlamaya başladı, hakaret üzerine hakaret sonra taktik değiştirdi yalvarmalar, ağlamalar başladı, Tam anlamıyla bir salaklıl yaparak ben de aman ben para avcısı değilim beni öyle bilmesinler seviyorum da zaten kocam daha ağlamasın deyip barışıverdim, gerçekten yaşattıkları korkunçtu sonrasında. Sabrettim ama kabule geçtim bir anda mucize gibi ayrıldık anlaşmalı olarak, nafaka sadece çocuğa alıyorum zaten ben çalışıyorum, geçim sıkıntımız yok şükür ki zaten en önemlisi kafa rahatlığı tabi eski hayatımı yaşayamıyorum ama en azından huzurluyum çok, umarım siz de istediklerinizi elde edersiniz tez zamanda 🙏

İlk davam çekişmeliydi ama duruşma gününü göremeden barışmıştım yangından mal Kaçırır gibi adamı eve aldım resmen 😂 sonrası kabus..
Tabi paralarına hiç kıyamıyorlar, para gitmesin diye herşeyi yaparlar, ilk davamda benim de yüksek tazminat ve nafaka talebim vardı, alacağım da kesindi, tabi bu tazminatı görünce beni para avcısı olmakla suçlamaya başladı, hakaret üzerine hakaret sonra taktik değiştirdi yalvarmalar, ağlamalar başladı, Tam anlamıyla bir salaklıl yaparak ben de aman ben para avcısı değilim beni öyle bilmesinler seviyorum da zaten kocam daha ağlamasın deyip barışıverdim, gerçekten yaşattıkları korkunçtu sonrasında. Sabrettim ama kabule geçtim bir anda mucize gibi ayrıldık anlaşmalı olarak, nafaka sadece çocuğa alıyorum zaten ben çalışıyorum, geçim sıkıntımız yok şükür ki zaten en önemlisi kafa rahatlığı tabi eski hayatımı yaşayamıyorum ama en azından huzurluyum çok, umarım siz de istediklerinizi elde edersiniz tez zamanda 🙏
Amin inşallah.Aslinda benim tazminat talebim yoktu da avukatım karşı taraf anlaşmalı boşanmaya yanaşsin diye öyle bir taktik uyguladı.Basta etkili oldu sonra ne olduysa vazgeçip avukat tuttu kendisine

Amin inşallah.Aslinda benim tazminat talebim yoktu da avukatım karşı taraf anlaşmalı boşanmaya yanaşsin diye öyle bir taktik uyguladı.Basta etkili oldu sonra ne olduysa vazgeçip avukat tuttu kendisine
Şerefsiz tutar tabi 10 tane de tutar gücü yetse, ona onca emek veren çocuğunun annesine 3 kuruş gitmesin diye bir taraflarını yırtarlar çok iyi biliyorum, umarım alırsınız Söke Söke tüm haklarınızı, tabi yine de anlaşmalı boşanma en iyisi, çekişmelide gerçekten işlerin ne kadar çirkinleştiğini, karşı tarafın ne kadar ileri gidebildiğini görmüş biri olarak hayatın o yüzünü görmeye gerek olmadığını düşünüyorum, yola gelir umarım sizinki de:( ne kadar sürecek duruşma sizin belli mi aşağı yukarı?

Şerefsiz tutar tabi 10 tane de tutar gücü yetse, ona onca emek veren çocuğunun annesine 3 kuruş gitmesin diye bir taraflarını yırtarlar çok iyi biliyorum, umarım alırsınız Söke Söke tüm haklarınızı, tabi yine de anlaşmalı boşanma en iyisi, çekişmelide gerçekten işlerin ne kadar çirkinleştiğini, karşı tarafın ne kadar ileri gidebildiğini görmüş biri olarak hayatın o yüzünü görmeye gerek olmadığını düşünüyorum, yola gelir umarım sizinki de:KK43: ne kadar sürecek duruşma sizin belli mi aşağı yukarı?
En az iki yıl surermis.Evet gerçekten çok çirkinlesiyorlarmis, uzaklaştırma kararı verilmişti kendisine fakat ben evinde oturabileceğini söyledim sakıncası yok dedim buna rağmen karara itiraz etmiş ve ne iftiralar atmış bana daha dava dilekçesini bile yazmadan.Şu an hafta sonu yasaklarından dolayı çocuğu da göremiyor.Hafta içi görüşmesi istemiş kabul edilmedi,oysaki ben bu talepte bulunmadan önce hiç sınır koymuyordum hatta sık sık görüntülü arama yapıyordum,şimdi onlardan da oldu.Her attığı adım kendine zarar.Keske anlaşmalı olsa,çocuk için en iyisi

En az iki yıl surermis.Evet gerçekten çok çirkinlesiyorlarmis, uzaklaştırma kararı verilmişti kendisine fakat ben evinde oturabileceğini söyledim sakıncası yok dedim buna rağmen karara itiraz etmiş ve ne iftiralar atmış bana daha dava dilekçesini bile yazmadan.Şu an hafta sonu yasaklarından dolayı çocuğu da göremiyor.Hafta içi görüşmesi istemiş kabul edilmedi,oysaki ben bu talepte bulunmadan önce hiç sınır koymuyordum hatta sık sık görüntülü arama yapıyordum,şimdi onlardan da oldu.Her attığı adım kendine zarar.Keske anlaşmalı olsa,çocuk için en iyisi
Bunların hepsi böyle bence aynı, en iyisi kenardan kenardan kurtulmak, zaman ne gösterir bilmiyorum ama sanıyorum bir daha hayatıma erkek sinek dahi sokmam bu kadar şeyden sonra😂

Back