• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma derdi...

Merhabalar,4 yıllık evliyim fakat bunun son iki yılı ayrı yaşayarak,aralarda ayrımali-barismali geçti.2 yaşında oğlumuz var onun için çok üzülüyorum,belki mutlu bir aile oluruz diye barışma tekliflerini hep kabul ettim ama bol hakaretli,bol aşağılamali, psikolojik şiddetin alası olan bir evlilikti bizimkisi ve artık sona geldik.

Dün avukat davayı açtı,bizimki e devlette görür görmez soluğu benim evde aldı.Anneme babama oturup çocuk gibi ağladı,ben başka odada canlı ders yapıyordum.Onu hiç ağlarken görmemiştim.Dava açtığıma inanamadi,oysaki anlaşmalı olsun dava açacağım diyordum blöf yaptığımı zannetti.

Duygu sömürüsü mu yaptı,gerçekten üzülmüş muydu bilemiyorum ama gerçekten içimizi acıtmayi başardı.

Gece bu evde kalıp benimle konuşmak istedi 6.sansi istedi kabul etmedim,gitti.Gittikten sonra da cekismeliden anlasmaliya dondurelim o zaman diye mesaj atıp benim ve çocuğun çok da lehine olmayacak bir protokol hazırlamış onu gönderdi.Avukatim kabul etmedi, üzerinde değişiklikler yapacakmış.

Şimdi ben onca kötü anıya rağmen varsa 2-3 iyi anı onları hatırlıyorum ve ben de ağlıyorum kimsenin görmediği köşelerde.Bunlar geçici mi,bosanan hanımlar siz de böyle mi hissettiniz,sonradan geçiyor mu ?

Bana bir şeyler yazın çok mutsuzum 😔
Ya sonuçta o senin ailendi sevdiğin adamdı. Ben de boşanma aşamasındayim. Davayı açtığım ilk gün eve geldim. Secdeye kapandım hem dua ettim hem ağladım. Aldatilmama psikolojik şiddete uğraşmama rağmen ben bile evimi özlüyorum. Rüyama o semt giriyor. Ama geçiyor emin ol.

Ne olursa olsun her ayrılık acıtır. Evet zaman zaman iyi ki kurtuldum da deriz ama canımız acır ilk zamanlarda. Bu çok normal bir duygu. Sonuçta güzel günlerimiz olmuştur.. Bir zamanlar sevdiğimiz adam karşımızdaki de.. Ama kendimizi de sevmeliyiz, kendimize de acımalıyız. Bir tane hayatımız var. Eksileri artıları teraziye koyunca hangi şekilde daha mutlu olacağımızı biliyoruz ki ayrılacak cesareti gösteriyoruz. Yani şöyle düşünün, ikinizin de iyiliği için ayrılıyorsunuz. Yürütemediniz ve oyundan çekilmenin zamanı geldi.

Merhabalar,4 yıllık evliyim fakat bunun son iki yılı ayrı yaşayarak,aralarda ayrımali-barismali geçti.2 yaşında oğlumuz var onun için çok üzülüyorum,belki mutlu bir aile oluruz diye barışma tekliflerini hep kabul ettim ama bol hakaretli,bol aşağılamali, psikolojik şiddetin alası olan bir evlilikti bizimkisi ve artık sona geldik.

Dün avukat davayı açtı,bizimki e devlette görür görmez soluğu benim evde aldı.Anneme babama oturup çocuk gibi ağladı,ben başka odada canlı ders yapıyordum.Onu hiç ağlarken görmemiştim.Dava açtığıma inanamadi,oysaki anlaşmalı olsun dava açacağım diyordum blöf yaptığımı zannetti.

Duygu sömürüsü mu yaptı,gerçekten üzülmüş muydu bilemiyorum ama gerçekten içimizi acıtmayi başardı.

Gece bu evde kalıp benimle konuşmak istedi 6.sansi istedi kabul etmedim,gitti.Gittikten sonra da cekismeliden anlasmaliya dondurelim o zaman diye mesaj atıp benim ve çocuğun çok da lehine olmayacak bir protokol hazırlamış onu gönderdi.Avukatim kabul etmedi, üzerinde değişiklikler yapacakmış.

Şimdi ben onca kötü anıya rağmen varsa 2-3 iyi anı onları hatırlıyorum ve ben de ağlıyorum kimsenin görmediği köşelerde.Bunlar geçici mi,bosanan hanımlar siz de böyle mi hissettiniz,sonradan geçiyor mu ?

Bence herkes aynı duyguları yaşıyor beynimiz asla düzelmeyeceğini bilsede kalbimiz keşke düzelse diyor. Tam karar verdim dediğimiz anda yaptığı duygu sömürüleri acaba dedirtiyor hepsi demogoji malesef keşke samimi olsalar baksana anlaşmalı protokoli bile kuzunuzu düşünmeksiniz kendi lehine yapmış üzülen insan asla böle olmaz bence düşündüğü yalnız kalıp düzeninin bozulacağı... gerçekler acıdır ve çok acıtır bende aynı durumdayım elbet düzelcek ruhlarımız iyileşecek. ben kpss çalışmsya başladım bile kızım için mutlu olmalıyım çoçuklarımız için mutlu anneler olmalıyız ayakları yere basan anneler... Siz bu kararı vermeden önce eminim çok düşünmüşsünüzdür Gerisini sizi haketmeyenler düşünsün.😉😉
Merhabalar,4 yıllık evliyim fakat bunun son iki yılı ayrı yaşayarak,aralarda ayrımali-barismali geçti.2 yaşında oğlumuzüzülüyorum,belki mutlu bir aile oluruz diye barışma tekliflerini hep kabul ettim ama bol hakaretli,bol aşağılamali, psikolojik şiddetin alası olan bir evlilikti bizimkisi ve artık sona geldik.

Bence herkes aynı duyguları yaşıyor beynimiz asla düzelmeyeceğini bilsede kalbimiz keşke düzelse diyor. Tam karar verdim dediğimiz anda yaptığı duygu sömürüleri acaba dedirtiyor hepsi demogoji malesef keşke samimi olsalar baksana anlaşmalı protokoli bile kuzunuzu düşünmeksiniz kendi lehine yapmış üzülen insan asla böle olmaz bence düşündüğü yalnız kalıp düzeninin bozulacağı... gerçekler acıdır ve çok acıtır bende aynı durumdayım elbet düzelcek ruhlarımız iyileşecek. ben kpss çalışmsya başladım bile kızım için mutlu olmalıyım çoçuklarımız için mutlu anneler olmalıyız ayakları yere basan anneler... Siz bu kararı vermeden önce eminim çok düşünmüşsünüzdür Gerisini sizi haketmeyenler düşünsün.😉😉
Bugün biraz daha iyi hissediyorum.Sebebi,tazminat ve yüksek nafakanın kapısına dayanma endişesi olabilir diye düşünüyorum.Beni vazgeçirmek için yapmış olabilir.Eve gider gitmez anlaşmaya varmaya çalışan mesajlar atması da bunu düşündürüyor.
Ama yine de üzgünüm,bir şeylerin bitiyor olması çok zormuş.
Avukatım uzaklaştırma kararı istemişti bugün o karar çıkmış.Hem de ortak konut diye onun oturduğu lojmana.Acidim yine,evinde oturabilirsin benim için sakıncası yok dedim mesajla.Anlasmali şekilde bir an önce bitsin yeni hayata alışayim bir an önce.Siz de boşandıniz mi

Bir müşterim vardi.Esini cok seviyor ama olmadığı icin bosanmak zorunda kaldi.Kadin aglaya ağlaya boşandı.Adam ne dediyse artik hiç güveni kalmadığından sözünden dönmedi boşanmayi gerçekleştirdi.Odalara kapansa da kendine geldi tekrar evlendi hatta yeniden çocuğu oldu.Simdi mutlu ici butun(boşandığı eşi trafik kazasinda öldü )ama mecburdu.Kangren olmuştu kestim diyordu.
Kim neyi kesmiş

Valla bende bosanma asamasindayim hem mutsuzum Allah bizi dogru yolu göstersin ve sabir gücü versin Insallah

Bugün biraz daha iyi hissediyorum.Sebebi,tazminat ve yüksek nafakanın kapısına dayanma endişesi olabilir diye düşünüyorum.Beni vazgeçirmek için yapmış olabilir.Eve gider gitmez anlaşmaya varmaya çalışan mesajlar atması da bunu düşündürüyor.
Ama yine de üzgünüm,bir şeylerin bitiyor olması çok zormuş.
Avukatım uzaklaştırma kararı istemişti bugün o karar çıkmış.Hem de ortak konut diye onun oturduğu lojmana.Acidim yine,evinde oturabilirsin benim için sakıncası yok dedim mesajla.Anlasmali şekilde bir an önce bitsin yeni hayata alışayim bir an önce.Siz de boşandıniz mi
Ben de daha yeni verdim dilekçeyi önce anlaşmalıya olur dedi (herşeyde anlaştık zaten sadece bebeğim için nafaka istedim tazminat istedim)protokol hazırlandı sanırıö ciddi oldugumu anlayınca vazgeçti boşanmam ben diyor. Seviyormuş bizi boşanacak bişi yokmuş mutluymuşuz çoçuk anlatılacak o kadar şey var ki hepsi içimde düğüm düğüm haksızlıklar saygısızlıklar adaletsizlikler ağlayışlar... Olmayınca olmuyor insan birazda kendine çokça cocuguna üzülüyor ama şunu tekrar edin kendinize biizm sucumuz yok biz istemedik böle olmasını

Ben de daha yeni verdim dilekçeyi önce anlaşmalıya olur dedi (herşeyde anlaştık zaten sadece bebeğim için nafaka istedim tazminat istemedim)protokol hazırlandı sanırıö ciddi oldugumu anlayınca vazgeçti boşanmam ben diyor. Seviyormuş bizi boşanacak bişi yokmuş mutluymuşuz çoçuk anlatılacak o kadar şey var ki hepsi içimde düğüm düğüm haksızlıklar saygısızlıklar adaletsizlikler ağlayışlar... Olmayınca olmuyor insan birazda kendine çokça cocuguna üzülüyor ama şunu tekrar edin kendinize biizm sucumuz yok biz istemedik böle olmasını

Keşke olsa olmuyor bizde öyleyiz barıştık dava açtıktan sonra duruşmaya 10gün kala ama sorumsuz bir adam asla değişmiyor giden senden gidiyor ve ben hala evliyim iki yabancı gibi gidiyor maddi olarak güçlü olsam asla katlanmam verdiği de yaşam şartıma uymuyor iş yok çok aradım sanki boşanmayım diye hep olumsuzluk yaşasam da inancım bitti mutsuz üzgün sürüyor bir gün kesin biticek bunuda biliyorum hayırlısı olsun sizin için ağlamalarına inanmayın ben alıştım yani eve gelince o ağlayan adamdan eser kalmıyor

Keşke olsa olmuyor bizde öyleyiz barıştık dava açtıktan sonra duruşmaya 10gün kala ama sorumsuz bir adam asla değişmiyor giden senden gidiyor ve ben hala evliyim iki yabancı gibi gidiyor maddi olarak güçlü olsam asla katlanmam verdiği de yaşam şartıma uymuyor iş yok çok aradım sanki boşanmayım diye hep olumsuzluk yaşasam da inancım bitti mutsuz üzgün sürüyor bir gün kesin biticek bunuda biliyorum hayırlısı olsun sizin için ağlamalarına inanmayın ben alıştım yani eve gelince o ağlayan adamdan eser kalmıyor
Evet çok doğru, üstelik ilk tartışmada "bosansaydin,gelmeseydin kafana silah mı dayadım"derler.oradaki son tartışmada dedi zaten ,gelmeseydin ben pişman oldum seni çağırdığıma defol git bir daha buraya adımını atamazsın dedi.Ben niye aciyorum ki bu adama o bana hiç acimamis oysaki..biz de iki yabancı oluyorduk en ufak pürüzde..Allah yardımcımız olsun

Allah yardkmcınız olsjn.ılıskı terapistine gitme sartiyla kabul edilebılır bır sams verme secenegi bence

6. Şansı mı istedi ?
Gerçekten yazık değil mi 2 yaşındaki çocuğa ayrıl barış omunda dengesi şaşıyor
Ya ayrılacaksınız ya da her hatasına göz kapayıp devam edeceksiniz.

6. Şansı mı istedi ?
Gerçekten yazık değil mi 2 yaşındaki çocuğa ayrıl barış omunda dengesi şaşıyor
Ya ayrılacaksınız ya da her hatasına göz kapayıp devam edeceksiniz.
Evet adam sürekli şans istiyor,gidiyorum birkaç gün iyi sonra yine aynı..bir kısır döngü.Evet oğlum biraz daha büyüse ve bunlara şahit olsa onun için de ayrı zor olur,ben de böyle rahatxa alıp başımı çıkamam.
Yok asla göz yumamiyorum,bitiyor ve bitmeli

Cunku mutsuz bir evlililik ve surekli endiseli yasamak sizin konfor alaniniz. Konfor alanimiz bizi oldurse de icinden cikmak istemeyiz. Cunku bildigimiz eziyeti cekmek daha kolay gelir bilinmezlikten(belki anne babanizin da benzer bir evliligi vardi, alistiginiz duzen bu olabilir oyleyse).

Eger dik durursaniz gececek. Kanip tekrar geri donerseniz bu donguden geri cikamayacaksiniz. Ama ilk adimi atmissiniz bundan sonrasi daha kolay inanin.

Sizi hatırladım sanırım, eşinizin üçüncü evliliğiydiniz . Büyük bir oğlu da vardı, çocuğum var onu sev diye yapmak istememişti sanki. Bu adama vicdan yapmayın. Para seven bir tipti o. Sizin duygusallığınızdan yararlanıp lehine karar çıkartmaya çalışmış

Sizi hatırladım sanırım, eşinizin üçüncü evliliğiydiniz . Büyük bir oğlu da vardı, çocuğum var onu sev diye yapmak istememişti sanki. Bu adama vicdan yapmayın. Para seven bir tipti o. Sizin duygusallığınızdan yararlanıp lehine karar çıkartmaya çalışmış
Evet o kişi bu kişi doğru hatırladınız 👍
Aynen kolay acıyan biriyim bunu kullanmaya çalışıyor tazminat ve yüksek nafakadan kurtulmak için

Back