• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası🤐 bitmek bilmeyen

MenThlsch

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
815
1.245
33
34
Konuyu anlatıp çok skmak istemiyorum. bitmek bilmeyen bir davamız var bir kaç gün içinde... Ve karşı tarafın şahitleri gelecek. Şahitler evlilik birliği içinde alakası olmayan kişiler. Hiçbirine kotü birşey yapmadım beni hep iyi gördüler. X alkol, cinsel,psikolojik, fiziksel şiddet ile bitiriyoruz bu birliktelği. Şahitlerden 2 si biri akrabası biride aile içersindeki sorunlari bilen birinin eşi ve diğer. Ama adamın haberi yok sorunlardan; bilmiyorum belki karısı vicdanĺı biri ,şahitliği öğrenince anlatmıştır.. Çunku X hickimsenin yaninda bu durumu gostermezdi. Deliller çok fazla mevcut ama şahitler.. beni o kadar geriyorki. İçersinde çocuga kacırma tehditleri bazı onlemler balindi. Mahkeme de nafaka tazminat veya mal talep etmedim. Karşı tarafın savı sosyal içici olduğu ( benim boşanmaya aniden karar verdiğimi , ailesini çok sevdiğini ve de ancak bunlara ragmen boşanmak istedigini belirttiler. Çocugumun velayeti disinda birsey talep etmedim. Ve de babayla gözetim altinda goŕuşme talebi dişinda. Ki mahkemede işin icinden cikamadi g. Bazı seyleri yazmiyorum kusura bakmayin. Düşunuyorum o kadar olaya ve kusura rağmen gelip yalan söylermi bu insanlar. Ki bu kisilerle ilişkileri güçlü. (Ticari, ailevi, vss..) ancak kişini karakter olarak skntili biri olduğuna dair ve ailesinin ; bildikleri çok şeyler var. Bilmiyorum aslinda şuan ne sorduğumuda bilmiyorum. Belki de korkum bu kadar cekmeme rağmen ki bunun birde ayrilık sonrasi yaşananlar var gözümün içine baka baka allah yardimcisi olsun soylemleri bakişlari altinda gelip hayiŕ x in dedikleri dogru diyerek sirtimdan vurulmak. Anlam veremiyorum; alttan alan sakin bir insansiniz herşeyi yapiyorsunuz ancak o insanlar ki belkide acilarini teselli ettiğiniz insanlar sizin ve çocugunuzun hayatini dahada çikmaza sokacak?? Biraz teselliye belki yardima ihtiyacim var. Şahitlerden birinin çocugunun hayatini kurtardım. Yine olsa yine yaparim . Amaanlam veremiyorum. Çikar gozetmiyorum ama gerçekten ben mi bu kadar acizim. Duanıza ihtiyacim var. Lutfen ...

Son düzenleme:
Sağlam deliller varsa bence şahitlerin verdiği bilgiler pek önemli değil. Prosedür gereği görüş alınır diye tahmin ediyorum. Şahitlik edecek kişilerle komşu falan değilseniz dört duvar arasında yaşanılanlar nerden bilecek ki şahitler. İnşallah herşey sizin lehinize olur

Sağlam deliller varsa bence şahitlerin verdiği bilgiler pek önemli değil. Prosedür gereği görüş alınır diye tahmin ediyorum. Şahitlik edecek kişilerle komşu falan değilseniz dört duvar arasında yaşanılanlar nerden bilecek ki şahitler. İnşallah herşey sizin lehinize olur
Aynen . Skntida dört duvar oluşu zaten ve kanun prosedürleri ...

Benimde aynı şekilde boşanma davam var. Şahitler konusunu atlattık şükür. Avukatım duruşmada bulunmami istedi. Yüzüne karşı sallayamazlar dedi. Nitekim öyle de oldu. İkisi de komşum idi. Allah yardım etti, ne bana ne de onlara fayda sağlayacak bir şey söylemediler. Kardeşleri de aynı şekilde. Hatta kardeşi altın gramı ile ilgili konuşmuş. İşimize bile yaradı. Umarım sizinki de öyle olur. Delillerinizin güçlü olmasına sevindim. Allah yardımcınız olsun...

Benimde aynı şekilde boşanma davam var. Şahitler konusunu atlattık şükür. Avukatım duruşmada bulunmami istedi. Yüzüne karşı sallayamazlar dedi. Nitekim öyle de oldu. İkisi de komşum idi. Allah yardım etti, ne bana ne de onlara fayda sağlayacak bir şey söylemediler. Kardeşleri de aynı şekilde. Hatta kardeşi altın gramı ile ilgili konuşmuş. İşimize bile yaradı. Umarım sizinki de öyle olur. Delillerinizin güçlü olmasına sevindim. Allah yardımcınız olsun...
Malesef ben katılamiyorum :( haklısinız katilsam knsamazlar. Cocuk kacirilma tehlikesi baska sebeblerde mevcut o yuzden iletisimim kapatildi. Ki bende kimseyle iletisim kuramiyorum izlendigi icin.

Ben de boşanma davası açtım, çekişmeli. Avukatımın bana söylediği; Şahitler mahkemenin huzurunda yemin ediyorlar ve sadece hakimin sorduğu sorulara cevap veriyorlar. Eğer yalan söylerlerse yalancı tanıklık oluyor ve kanunen suç, anında savcılığa suç duyurusunda bulunabiliyorsunuz. Yalancı şahitlik ciddi bir suçmuş. Bu konuda içiniz rahat olsun bence, sadece gördükleri ve duyduklarını anlatabilirler, yorum yapamazlar. Ayrıca sizin delilleriniz şahitlerden çok daha önem arz ediyor. İçinizi ferah tutun.

Back