Bosanma davasıni bugun actim bundan sonra ne bekliyor tecrubeliler bilgi verebilirmi

Duruşunuzu tebrik ediyorum

Siz üzülmeyin içinizi gönlünüzü rahat tutun hersey bit tecrübe kızınızla geleceğinize odaklanın bu aileyi kadını eski esinizi yaptıklarını düşünmeyi bırakın yapabileceklerinize gücünüze inanın kendinize bir gelecek kurun mutlu olmayı öğrenin ben öyle yapacağım mesela birde şöyle düşünün böyle bir insandan kurtulduğunuz için şanslısınız o insana sahip olan kaybetmiştir kişiliğini herseyini göreceksiniz onlar hiç mutlu olmayacaklar

Teşekkür ederim
Ücretli avukat tuttum o gerekeni yapacak kadına maddi manevi tazminat açacağız

O zaman gidip kucaginizda bebeginizle kadinin evinde ve isyerinde rezil edin.Haketmis.Yaniniza güvenilir bir aile büyüğü yada arkadaşınızi da alin.
Arsiz insanlarin yüzüne tükürün.
Ben kendimi o duruma düşürmek istemiyorum zaten dava edecegim bu sebepten dolayi mahkemeye gidip gelecek buda utanması için yeterli ona sanirim

Ben de bir polisten boşandım. Bu türler avlarını iyi
Seçiyor kocası falan karışmayan kadınları hedef alıyorlar! O nedenle o kadının kocasına şaşırmadım. Hatta kul köledir kadına beni tercih! Etsin diye iğrençler. Ve emniyet muhtemelen onun hakkkndan gelecektir. Benim de 2 yavrum var biri bebek daha

Evet sizde eşinizden tehdit hakaret küfür siddet ihanet gördünüz mü dava nasıl sonuçlandı
Evli olan kadın zaten intagramda açık seçik resimler paylaşıyor çok rahat koca hata gormrdi eşinde dangalagim gülmüş geçmiş sohbeti sürdürmüş tek hatası bu diyor ya düşünün kafam durdu sizde normallestirmeyin lütfen dedim

Şehit yakınlığını gösterip geldiği ilden gönderilir sideet vs varsa kanitlanirsa silahı alınır açığa alırlar henüz alinmamissa çok yakındır alınması size davadan vazgeç şikayeti geri çek baskısı olacaktır muhakkak

Hayır bana bunları yapamazdı. Çünkü 10 yıl boyunca çalıştım yemiş içmiş s.çmış. Ben onun için gelir kaynağıydım. Salak gibi de farkında değildim. Sonunda fark edince de olanlar oldu. Bir de ben çok güçlü bir kurumda çalışıyorum onu her yönden mahvederdim ve benim sayemde memlekette kalmıştı tayini bulaşmadı. Protokolümde şartlarımı yazıp verdim mahkemeye . Hakim dedi ki sen imzalamışsın sonra döndü ona sen imzalamamışsın kabul ediyor musun bunları evet dedi. Hakim al oku bari dedi öyle okudu imzaladı. Bana bulaşmaya korkuyor.
Ama işte benim sinirim geçmiyor biri de çöküp gebeetmedi lan sen benim karımla nasıl böyle ilişki yaşarsın diye! Ya da dolandırmış birsürü insanı icralar geliyordu eve biri de demiyor lan öde borcunu diye. O günleri bekliyorum

Boşanmak ve terk etmekte sonuna kadar haklısınız. Bence kapınıza gelen ve size şiddet uygulayan abiden de şikayetçi olmalısınız. Sitede yaptıklarını komşular biliyor sonuçta. Bir daha böyle bir şey olursa kapıyı açmayın direkt polisi arayın.
Ama evinize dönmeniz konusunda bir daha düşünün derim.
Adamın baya damarına başmışsınız. Evet konunuzda haklısınız ama bu tarz insanlar hak hukuk bilmez ki.
Orantısız güçte savaşırlar, yakıp yıkmayı seçerler.
Allah korusun ne haberler duyuyoruz, önceliğiniz güvenliğiniz ve çocuğunuz için hayatta kalmak olmalı.
Ailenizin yanında kalıp orada hayat kurmayı düşünseniz.
Tek başınıza küçük bir bebekle çalışma, düzen kurma ihtimaliniz çok daha zor.
Mesleğiniz var mı mesela? Çocuğunuza bakıcı tutmak isteseniz alacağınız maaş bunu karşılayıp geçinmenize de yetecek mi?
Zaten hukuki yollardan yapacağınızı yapıyorsunuz, intikam için bazı gerçekleri görmezden gelmeyin derim.

Hala polis görevini yapıyor demek şimdi ben evli kadına yazdığı mesaj goruntulerininhatta formalı polis kıyafetli resimlerini atip kadına üniformalı fanzeti istermsn vs yapmış simdinbunlari cimer attim hiç birsey yapamazlar mi konuştuğu asıldığı kadınlardan biri bana yazmış sen özel hayatın gizliliğini aykırı davranıyor kocanın kadınlarla bu mesajını mahkemeye çıkarırsan hatalı olur davayi kocan kazanır dedi anlamadım gitti ozaman herkes birbirini aldattsin sosyal medyada suç aldatma sayılmayacak mi

O saçmalamış sen gizli çekşm mi yaptın hayır! Adamın aldatmasını yakalamışsın. Oldu olacak herkes aldatsın. Neyse atılmaz bence ama silahı alınır belki açığa da alınır. Çünkü bu bendeki de biriyle yakalanmış eşiyle yakalayan adam şikayetçi olmuş olay çıkmış. Babasının köyünde olmuş bu ben duymadım bile. Boşandıktan sonra söyledi birisi. Sadece görev yeri değişmiş. O da ilçe merkezi bir ilçe olmuş. Sadece yoğun bir yer. Bana da ne yalanlar attı üzülüyordum yoğun yere verildi diye. Atılmaz ama görev yeri değişir. Beni rahatsız ediyor bir de sayemde geldi diye dilekçe verirsen ili değişir. Ama bu kafayla bunlar kendilerini attırırlar. Bak bendeki bir suç işlemiş herhalde bunu sürdüler. Sürdükleri ilde benim kadrom yoktu o kağıdı verdik tayini benim için durdu ama iptal olmadı. Ben boşandım bu hala burda. Mazereti kalktı gitmesi gerekirdi halbuki

Arkadaşlar napiosunuz konularımi biliyorsunuz kendimi toparlamayi başardım inanirmisiniz bu adama öfkemde gecti yani o kadar duygusuzum ex kişiye şimdi ise bu adamdan bir anonce bosanip yeni hayatıma adapte olmak derdim geldiğim şehirden bir sürü önemli tanınan adamı çevremden ortaklık iş teklifi aliyorum ve tüm çevremde musterilerim memlekette ve bende kızımı alıp memlekete taşınmaya karar verdim ex kişiye artık sana öfkem sinirim geçti ve biraonce anlasmali bosanalim dedim ki görüşüyoruz çok mesaj atıyor kızı için görmesine engel olmak istemiyorum baba duygusundan uzak kalmasın bebegim. Haklı çıkacagim halde anlaşmalı boşanma konusunu kapatıyor sürekli haklıymış gibi öfkeli kocasına nasıl soyledin kadının vs yapıyor eski konulari açıyor ama ben yine sakinim neyse yola çıktım ev tutmak için memlekette bana esim yazdı gitme 10 yıl bu evde kal isyerini sana bırakıyorum aç işlet kızıma bakarım sen rahat rahat çalışırsın dedi bana bende bu olanlardan sonra senin evde kalamam dedim eyvallah dedi sonra döndüm eşyalarımı toplamak isyeri evrakları adıma idi onları iptal etmek için kızımı almasını istedim ki kendi geldi yegeniyle kabul ettim çıktım isyerini iptal etmeye bu baslad8 yarim saate evde ol isyerini vermiyorum vs tm dedim döndüm o zaman kizima bak evimi taşıyıp kızımı alıyım benim ev taşırken ortalıkta ziyan olmasın 10 aylık bebek sonra bakmıyorum istemiyorum kızımı dedi( ki velayeti istemişti karşı davasında) git tek başına ne yaparsan yap dedi isyeri de senin olsun dedi anahtarı yine geri verdi bana anlayacağınız ne anlasmali bosanmaua geliyor ne evi boşaltıp gitmeme yardımcı oluyor ne isyerini veriyor ne geri alıyor nede memlekete dönmem için kızına bakmayı kabul ediyor gidip geliyor bunun kafası off kızlar sizce bu adamın derdi ne ?

Boşanmak istemiyor hayat konforu şimdiden gitmiş belli. Kurumda da rezil olmuştur zaten. Sürgün de gelir yakında. Eğer kararınız netse ailenizle gidin boşaltın eşyaları. Çekişmeli olacaksa da bir avukat edinin o halleder boşanma işini. Zaten eliniz kuvvetli muhtemelen sizden yana olumlu sonuçlanır mahkeme boşanırsınız. Ama devam edecekseniz de duruma bakıp bir yol çizin

Devam etmek olmaz hem aldattı hem pişman olmadı üstelik siddet hakaret vs geri attığı da yok ama saçma sapan tepkiler veriyor evi boşalt diyen adam evi boşaltmami gitmemi istemiyor isyerini vermek istemeyen adam isyerini veriyor kızını isteyen adama al kızını sende kalsin bi süre toparlayana kadar dediğimde kızımı da istemiyorum diyor sözde velayeti istiyordu dilekçede aileye bu kadına kızım icin katlanıyorum diyordu sonra bana dünyanın bedduası ediyor ne yaparsan yap diyip gidiyor kızını görmeye geldiğinde sonra üstüm başım yok heryerde gezip duruyorum rezil perişan oldum bittim tükendim ben diyor. Bana tayin istedim zaten gidecegim dedi ama sanırım tayin iptal dilekçem kabul gördü kendine yediremiyor böyle söyledi istiyorum ailesinden uzaklaşsn ailenin dolduruşu kötü konuşması nedeniyle zaten biz tam koptuk erkektir herseyi yapar dedi dedi babası adam yapmazsa erkek olmayacak sanki mesajlarını yakaladim kadın ayarlamaya çalışırken şimdi çok pişman sefil ama belli etmiyor savcı cagirdi beni siddet resimleri koltuklari bicaklamalar ve tehdit mesajları için detaylı ifadeye korkuyorum bunlardan sonra meslekten atılır gitmezsem mi diyorum sizce atılır mı bu sebepten meslekten?

Ya şimdi geri adım atarsa başına kalkacağını düşünüyor. Ailesi de duyar diye geri adım atamıyor. Seni caydırmaya çalışıyor. Sonra diyecek ki sen çağırdın ben buyum böyle kabul ettin.
Ben meslekten atılacağını düşünmüyorum. Bendeki ahlaksızın çarşaf çarşaf soruşturmaları var ama atılmadı. Sürüldü ama hala mahkemeye veriyor kurumu. Utanmadan twit atıyor yetkilileri etiket yaparak tam arsız. Ha bir de şu var. Başında düşünseymiş mesleği önemliyse. Ben mesela o kadar dikkatli ve özenliyim ki Allah elimden almasın inş. İşim benim ekmek kapım çocuklarıma bakmak için en önemli dayanağım. Müdürüm şurdan kalk şura otur dese acaba ne yaptım derim. Bunalrın işine de saygısı yok. Git ya da gitme diyemem ama savcı seni özellikle isteyebilir hani bir kadın olarak can güvenliğin söz konusu çünkü. İnş en doğru kararı verirsin. Bebeğinle en mutlu olacağın ne ise o olsun. Aileni de dinlemeni öneririm. Ben ailem ne derse onu yapıyorum artık. Kör olan gözümü onlar açtı saolsunlar

bi nokta virgul kullanin gozunuzu seviyim ya. Allah kolaylik versin kurtulun bi an once bu adamdan

Kraliçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…