- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maleser burda kimsem yok yalnızım ve kimseyle tanışma fırsatım olmadı geldiğim yerde komşularda korktu kavgalarda kimse tanışmak istemedi benimleEvi toparlarmaan için neden ondan yardım istiyorsun hiçmi konu komsun yok sen toparlarken bir saat yanında dursun cocugunla ilgilensin n olacak.siz herseyı unuttunuz diye delilleride yok etmediniz umarım.hayır bu gidişle adam sizi iyi dindirecek gibi duruyor.
Yapacağınız ilk şeylerden bir tanesi işe girmek , illaki size göre iş vardır. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak bu süreçte en önemli şey hem kafanız dağılır hem de yeni yeni insanlar ortamlar iyi gelecektir. Çocuk vs durumunu bilmiyorum ama kendine göre bir iş hemen.Okadarini yapmaya fırsatım olmadı hemen bir kaç eşyamı alip evden ayrıldım memlekete geldim burda dava açmaya ama eve dönmek zorundayim ailem bana kararlarım için destek ancak maddi destekleri yok gücüm kalmadı kimseye birseyler anlatmaya maalesef o evde kalmaya devam etmek zorundayım bebegim çok huzursuz geldiğim günden ağlıyor düzenini arıyor biraz duygusal bir bebek uzaklaştırma aldım zaten inşallah başıma iş getirmezler
Hala polis görevini yapıyor demek şimdi ben evli kadına yazdığı mesaj goruntulerininhatta formalı polis kıyafetli resimlerini atip kadına üniformalı fanzeti istermsn vs yapmış simdinbunlari cimer attim hiç birsey yapamazlar mi konuştuğu asıldığı kadınlardan biri bana yazmış sen özel hayatın gizliliğini aykırı davranıyor kocanın kadınlarla bu mesajını mahkemeye çıkarırsan hatalı olur davayi kocan kazanır dedi anlamadım gitti ozaman herkes birbirini aldattsin sosyal medyada suç aldatma sayılmayacak miden