Bosanma davasıni bugun actim bundan sonra ne bekliyor tecrubeliler bilgi verebilirmi

Evi toparlarmaan için neden ondan yardım istiyorsun hiçmi konu komsun yok sen toparlarken bir saat yanında dursun cocugunla ilgilensin n olacak.siz herseyı unuttunuz diye delilleride yok etmediniz umarım.hayır bu gidişle adam sizi iyi dindirecek gibi duruyor.

Maleser burda kimsem yok yalnızım ve kimseyle tanışma fırsatım olmadı geldiğim yerde komşularda korktu kavgalarda kimse tanışmak istemedi benimle

Yapacağınız ilk şeylerden bir tanesi işe girmek , illaki size göre iş vardır. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak bu süreçte en önemli şey hem kafanız dağılır hem de yeni yeni insanlar ortamlar iyi gelecektir. Çocuk vs durumunu bilmiyorum ama kendine göre bir iş hemen.

Sen o orospularla ne muhatap oluyorsun ki, en ufak kelimeni sana karşı kullanmaya çalısırlar.. Ne eşine nede başkasına hicbir telefon konuşması, mesaj yazma... Karı, kocanın özel hayat gizliliği yoktur....karşı tarafta ki kadında. Sizin evli oldugunuzu bildigi halde suclu dur.. Ona bile ayrı dava açabilirsin canım, seni manibule etmeye çalısıp gözünü korkutuyor.. Cimere şikayette 2 ayda ancak cevap alırsın.. Elinde dügün fotoğrafların varsa sakın atma, dügün vidoso gibi.. Mehir davası da acarsın...

Yalnız bu kocanın manitaları anlaamdım senin iyiligini mi istiyor bosanmanı mı ne güzel anlasıyorsunuz.bir yasak elma ender yıldız falan mı dönüyor. Neyse umarım hayırlsıyla kurtulursun sen kimselyle iletişim kurmadan tüm delilleri elind tut hatta baskasına yollaraak sakla lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…