Bosanma davasıni bugun actim bundan sonra ne bekliyor tecrubeliler bilgi verebilirmi

Çok güzel, sana cevap verilecek tahkikat ve soruşturma sonrası ayrıca atama iptali ile ilgili. Şimdi sağlam dur. Tahkikat emri ulaşınca kudurup sana saracak
Hak adalet yerini bulsun tek derdim bu umarım gereğini yaparlar yapmazlarsa çok üstlerine gidecegim Dilekçe vs valiliğe Bile çıkacağım usanmadan en çok melek abimin hakkını kullanıp ona ölen babama ettiği küfürler cok dokunuyor bana

Hak adalet yerini bulsun tek derdim bu umarım gereğini yaparlar yapmazlarsa çok üstlerine gidecegim Dilekçe vs valiliğe Bile çıkacağım usanmadan en çok melek abimin hakkını kullanıp ona ölen babama ettiği küfürler cok dokunuyor bana
Başınız sağolsun imtihanıniz büyük. Yaygaracı varoş bir aile benziyor eş ailesi sizle evde kalacak başka kardeş yada anneniz yok mu tek kalmanız problem olmasın sonra.

Evet istedim beni kandırdığını şehit kardeşi esi hakkından faydalanip istediği yere tayin aldığını bunun iptal edilmesini istedigimi belirttim birde eşim in mesleğine etik olmayan davranışlar sergilediği cezalandırılmasını istedim kadınlarla yazışmalarını dosyaya ekleyip emniyet müdürlüğüne gonderdim
Sizin şehit kardesiniz var doğru mu anladım ve bunu kullanarak tayin istedi eğer öyleyse sürülür net başka yere gönderirler bacım bişi diyimmi helal olsun sana sonuna kadar tüm hakların için uğraş elindeki delilleri lütfen yedekle kendi el yazınla emniyette muhakkak bı şikayet dilekcen bulunsun tehtit aldığına dair ve avukatinda aynı sekilde

Okadarini yapmaya fırsatım olmadı hemen bir kaç eşyamı alip evden ayrıldım memlekete geldim burda dava açmaya ama eve dönmek zorundayim ailem bana kararlarım için destek ancak maddi destekleri yok gücüm kalmadı kimseye birseyler anlatmaya maalesef o evde kalmaya devam etmek zorundayım bebegim çok huzursuz geldiğim günden ağlıyor düzenini arıyor biraz duygusal bir bebek uzaklaştırma aldım zaten inşallah başıma iş getirmezler
Uzaklastirmayi aldiysan uzaklastirma suresince o evde kalirsin davayi acarken de avukatin oturacagin evin sana tahsis edilmesi konusunda dilekce yazsin ben de ayni durumdayim ama ne yazik ki benim oturdugum ev kira ve esim olacak kisi kirayi odemek istemiyor ev sahibini basima musallat etti benim de gidecek yerim yok malesef

Sizin şehit kardesiniz var doğru mu anladım ve bunu kullanarak tayin istedi eğer öyleyse sürülür net başka yere gönderirler bacım bişi diyimmi helal olsun sana sonuna kadar tüm hakların için uğraş elindeki delilleri lütfen yedekle kendi el yazınla emniyette muhakkak bı şikayet dilekcen bulunsun tehtit aldığına dair ve avukatinda aynı sekilde
Evet şehit abim var ve haklarından faydalandı iptali için elimden geleni yapacağım ailesinin yanına istedi bu sayede sonra aile ile bir olup beni rezil zor durumda bıraktılar üstüne asagilandim evlenip ayrılmış biri olduğum için üstüme kadın getirecek babası üstüne basa basa bunu yapacam dedi kabul etmezsen oglumun evini boşalt git seni istemiyoruz dedi

Uzaklastirmayi aldiysan uzaklastirma suresince o evde kalirsin davayi acarken de avukatin oturacagin evin sana tahsis edilmesi konusunda dilekce yazsin ben de ayni durumdayim ama ne yazik ki benim oturdugum ev kira ve esim olacak kisi kirayi odemek istemiyor ev sahibini basima musallat etti benim de gidecek yerim yok malesef
Bu ev kira değil ama eşimin evlenmeden önce kendi adına aldığı ev

Sizi tebrik ederim.Aldatilmayi kabul etmeyerek durusunuzdan dolayi.Ki bebeginiz küçük ve maddi olarak da çok rahat degilsiniz anladığım.
Eşiniz polismiş cekismeli davadan korkabilir.Bosanma ve Zina davasi açin tazminat isteyin nafaka vs.Pasa paşa gelip anlaşmali bosanmak isteyecektir.
Uzaklaştırma karari bile sicilini etkiler bu nedenle korkacaktir.Düzgun bir avukat bulup tehdit edin.Anlasmali bosanmaya ikna etsin avukat.
Ev evlendikten sonra alındıysa çıkmayın evden o gelmesin eve.Nafaka da isteyin mutlaka hem kendinize heme bebege.Hakkinizi yedirmeyin.Sevgiler

Sizi tebrik ederim.Aldatilmayi kabul etmeyerek durusunuzdan dolayi.Ki bebeginiz küçük ve maddi olarak da çok rahat degilsiniz anladığım.
Eşiniz polismiş cekismeli davadan korkabilir.Bosanma ve Zina davasi açin tazminat isteyin nafaka vs.Pasa paşa gelip anlaşmali bosanmak isteyecektir.
Uzaklaştırma karari bile sicilini etkiler bu nedenle korkacaktir.Düzgun bir avukat bulup tehdit edin.Anlasmali bosanmaya ikna etsin avukat.
Ev evlendikten sonra alındıysa çıkmayın evden o gelmesin eve.Nafaka da isteyin mutlaka hem kendinize heme bebege.Hakkinizi yedirmeyin.Sevgiler
Anlaşmalı bosanalim dedi ama sadece çocuğa nafaka veririm cocugunu alır evimi boşaltır gidersin dedi tek anlayabileceği bu kadarı imiş dilenci gibi hiç bisey olmamış gibi inanın ben parayı maddiyata gectim bir şekilde ayaklarım üzerinde durur çalışır paramı kazanırım ama onurum gururumla oynamanın bir bedeli olsun uğraşsın dursun içine bulundukları konumdan rahatsızlık duysunlar ve ben bu evlilikten aklanarak cikmis olacağım en azından aldatıldım öğrendim gururum için boşandım diyeceğim kadına da 50 kuruşluk tazminat davası açacağım utanç içinde ders olsun ona

Allah im yardımcınız olsun sizin yerinize olsam bir şekilde çalışıp ayaklarımın üzerinde durup çare arardım kendime kadınların isteyipte yapamayacağı birsey yoktur güçlü olmak kazandırır her denediğim kaybetmeyi göze aldığımda kazandım sonunda sizden ricam güçlü durun ve en kötü anınızda bile umutsuz olmayin

Ev evlenmeden önce alınmış eşimin adına kalabileceğim kadar kalırım sonrası bir kapı açılır bir şekilde başımın çaresine bakar kredi çeker borç ederim Ev tutarım ama bi süre o evde kalmak zorundayim bebeğimle başka yere sığamıyoruz huzursuz düzenini evini istiyor sürekli ağlıyor kızım zaten hasta 3 aylıkken böbrekler ameliyat geçirdi küçücük bedeninde 4 cmlik kesi izi var kızımın üzülmesine dayanamiyorum

Anlaşmalı bosanalim dedi ama sadece çocuğa nafaka veririm cocugunu alır evimi boşaltır gidersin dedi tek anlayabileceği bu kadarı imiş dilenci gibi hiç bisey olmamış gibi inanın ben parayı maddiyata gectim bir şekilde ayaklarım üzerinde durur çalışır paramı kazanırım ama onurum gururumla oynamanın bir bedeli olsun uğraşsın dursun içine bulundukları konumdan rahatsızlık duysunlar ve ben bu evlilikten aklanarak cikmis olacağım en azından aldatıldım öğrendim gururum için boşandım diyeceğim kadına da 50 kuruşluk tazminat davası açacağım utanç içinde ders olsun ona
Siz iyi bir bosanma avukatina danismadan esinizle mal nafaka vs konuşmayın.Evi zina tazminat olarak isteyin.Yada 10 yıl oturma hakki vs.Bebeginiz küçükmüş siz de çalismiyorsaniz essek gibi verecek o nafakayi.Duygusal davranıp hakkinizi yedirmeyin.Kadina yüksek açın tazminat davasini gidin evinde isyerinde rezil edin.
not.Ben aldatilma nedeniyle boşandım.1 ay sonra beni aldattığı o..pu ile evlendi.Kendime yapıştırıp rezil etmedim kadını gidip, ama şimdi çok pismanim.Yuvami yıkıp ortalarda kahkahalar atip evlendiler.Herkesin hakkettiği seviyeden cezasini vermek lazimmis.
Esinizi de uzaklaştırma kararı alip avukatinizin amirine bildirmesini sağlayin.O zaman tutusur.

Siz iyi bir bosanma avukatina danismadan esinizle mal nafaka vs konuşmayın.Evi zina tazminat olarak isteyin.Yada 10 yıl oturma hakki vs.Bebeginiz küçükmüş siz de çalismiyorsaniz essek gibi verecek o nafakayi.Duygusal davranıp hakkinizi yedirmeyin.Kadina yüksek açın tazminat davasini gidin evinde isyerinde rezil edin.
not.Ben aldatilma nedeniyle boşandım.1 ay sonra beni aldattığı o..pu ile evlendi.Kendime yapıştırıp rezil etmedim kadını gidip, ama şimdi çok pismanim.Yuvami yıkıp ortalarda kahkahalar atip evlendiler.Herkesin hakkettiği seviyeden cezasini vermek lazimmis.
Esinizi de uzaklaştırma kararı alip avukatinizin amirine bildirmesini sağlayin.O zaman tutusur.
Size de geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ama yarın o kisiyi de aldatir yada bir sorun olur o evlilik devam etmez etse bile rezil rusva mutsuz bir sekilde devam eder bu arada siz tazminat aldınız mı aldatildigizini kanitladinzz mi sizinde bebeginiz varmıydi
Soyld benim eşim hasta kılıklı bisey bekarkend3 öyleymiş bir kere kadınları tuzağına düşürüp yatıp kalkıp bırakıyor değersizlestiriyor evlilik yapsa bile mutlu olacağını sorunsuz yapacaklarını düşünmüyorum ki benden sonra kinhayat8 beni ilgilendirmez eller yansın derim evleneceği kişiye yazık olacaktır eminim
Eşimin cinsellik konuştuğu kadin evli 3 çocuklu kocasını bırakıp eşimle evleniyorsa evlensin aile zaten beni kabullenemedi evlenmiş boşanmış biri olarak belki daha evliyken oğulları ile konuşan kadını kabul ederler çocuklarına da sahip çıkarlar inanın artık hiç biri umurumda değil evet zoruma gitti ama kişiliğime yakışır davrandığım için de mutluyum şükürler olsun

Size de geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ama yarın o kisiyi de aldatir yada bir sorun olur o evlilik devam etmez etse bile rezil rusva mutsuz bir sekilde devam eder bu arada siz tazminat aldınız mı aldatildigizini kanitladinzz mi sizinde bebeginiz varmıydi
Soyld benim eşim hasta kılıklı bisey bekarkend3 öyleymiş bir kere kadınları tuzağına düşürüp yatıp kalkıp bırakıyor değersizlestiriyor evlilik yapsa bile mutlu olacağını sorunsuz yapacaklarını düşünmüyorum ki benden sonra kinhayat8 beni ilgilendirmez eller yansın derim evleneceği kişiye yazık olacaktır eminim
Eşimin cinsellik konuştuğu kadin evli 3 çocuklu kocasını bırakıp eşimle evleniyorsa evlensin aile zaten beni kabullenemedi evlenmiş boşanmış biri olarak belki daha evliyken oğulları ile konuşan kadını kabul ederler çocuklarına da sahip çıkarlar inanın artık hiç biri umurumda değil evet zoruma gitti ama kişiliğime yakışır davrandığım için de mutluyum şükürler olsun
Ve ben onlar8n yanına kar kalmasın insan içine çıkamayacak duruma gelsinler istiyorum

Mutlaka uzaklaştırma aldırın, uzaklaştırma süresince silahına el koyulur.
Emniyet tarafından bir süre açığa alınır sonra gidişata göre görevden uzaklaştırılabilir.
Kararlığınızdan dolayı tebrik ediyorum sizi.
6284 sayılı kanunu mutlaka inceleyin adres gizliliği vb. kararlar talep edebilirsiniz.

Benim kızım 7 yaşında.Anlasmayi kabul etmedi önce çünkü barismak istedi.Ben affetmedim.1 yil sürdü dava fakat sonra o..pusuyla evlenmek icin benim sartlarimi kabul etti.Kizimin ve kendimin hakkını ona yedirmedim.Zinayi kanitlayip alacagim tazminat yerine anlasmada hakkimi aldim.Mecburen verdi aslinda.
Ailesi 15 yıl bana yapmadıklarını o o..puya yapıyor.El üstünde tutuyor.Kocasini benim esimle aldatirken adam suphelenip bosamis bunu.Ama kocasi lütfedip bana ulasmamis.Ayrinti bilmiyorum.Ama eski esimin ailesi oğullariyla evliyken yatan o..puyu bastaci etti.Beni de kızımıza hiçe saydi.(Bosanmak istedim affetmedim diye)Artik ondan ayrilsa mutsuz da olsa bana ve kizima yasattiklarinin karşılığı olamaz.Herkese rezil etti beni.Allaha havale ettim.Üzülmrkten baska bisey gelmiyor elden.Hayat bazilarimizi böyle deniyor galiba

Daha önceki konumda anlatmıştım eşim polis beni aldatti evli bir bayanla kadinin kocası herseyi öğrendi ve şimdiye kadar kendisini eve almadım ve dinlemedim bir kackere rahatsız etti beni tehdit etti avukata para vermeyelim anlaşalım diye ama hakaret küfür içerikli konuştuğu için dinlemek bile istemedim ailesi de giderek çirkinleşti hatta uzaklaştırma tehdit nedeniyle kendisini şikayet ettiğim için ablası abisi kapıma dayandı konuşmak istemeyip kapıyı açmadığım için abisi binada olay çıkardı kapıyı kiracakti korkudan açınca kapıyı iceri girerken saçımı tuttu bu daha zoruma gitti o gün yola çıktım memlekete doğru abi yolda utanmadan beni aradı bana diyorki karşı tarafın kocasına bisey söyleme yuvası bozulur dedim Peki benim yuvam eee siz zaten anlaşamıyor bosanmayackmsnz dedi en utanmazi sen eski kocamdan nafaka istedin mi benim kardeşimden istiyorsun dedi anlayacağınız hergecen gün hadlerini aştılar davami açtım cimer e eşimi şikayet ettim yazışmaları attim emniyet müdürlüğüne sizce durum ne olur bundan sonra tecrübeleri olan varmi
Sülalesine uzaklaştırma çıkartın hemen avukata gidin bence sizinle değil avukatınızla muhattap olsunlar ki size sıkıntı yaracak olursa avukatınız müdehale eder en azından. Nefret ediyorum şu yobaz cahillerden ya hemen şiddet hemen tehdit. Hem aldatacak hem ayrılmayacak ohhhh valla. Birde polis olacak mesleğine çevresine güveniyordur o zaten. Mesleğinden bile men edilebilir yaptıkları ispatlanırsa. Hiç kendisiyle ve ailesiyle konuşmayın bence hatta ben olsam engellerdim hepsini ya da numaramı değiştirirdim.

X