Daha önceki konumda anlatmıştım eşim polis beni aldatti evli bir bayanla kadinin kocası herseyi öğrendi ve şimdiye kadar kendisini eve almadım ve dinlemedim bir kackere rahatsız etti beni tehdit etti avukata para vermeyelim anlaşalım diye ama hakaret küfür içerikli konuştuğu için dinlemek bile istemedim ailesi de giderek çirkinleşti hatta uzaklaştırma tehdit nedeniyle kendisini şikayet ettiğim için ablası abisi kapıma dayandı konuşmak istemeyip kapıyı açmadığım için abisi binada olay çıkardı kapıyı kiracakti korkudan açınca kapıyı iceri girerken saçımı tuttu bu daha zoruma gitti o gün yola çıktım memlekete doğru abi yolda utanmadan beni aradı bana diyorki karşı tarafın kocasına bisey söyleme yuvası bozulur dedim Peki benim yuvam eee siz zaten anlaşamıyor bosanmayackmsnz dedi en utanmazi sen eski kocamdan nafaka istedin mi benim kardeşimden istiyorsun dedi anlayacağınız hergecen gün hadlerini aştılar davami açtım cimer e eşimi şikayet ettim yazışmaları attim emniyet müdürlüğüne sizce durum ne olur bundan sonra tecrübeleri olan varmi
Okadarini yapmaya fırsatım olmadı hemen bir kaç eşyamı alip evden ayrıldım memlekete geldim burda dava açmaya ama eve dönmek zorundayim ailem bana kararlarım için destek ancak maddi destekleri yok gücüm kalmadı kimseye birseyler anlatmaya maalesef o evde kalmaya devam etmek zorundayım bebegim çok huzursuz geldiğim günden ağlıyor düzenini arıyor biraz duygusal bir bebek uzaklaştırma aldım zaten inşallah başıma iş getirmezlerAbi sacini tuttu dediniz polisi arayıp darp raporu alsaydiniz keske abi icinde dava acsaydiniz.
Bütün aile için uzaklaştırma kararı çıkartınOkadarini yapmaya fırsatım olmadı hemen bir kaç eşyamı alip evden ayrıldım memlekete geldim burda dava açmaya ama eve dönmek zorundayim ailem bana kararlarım için destek ancak maddi destekleri yok gücüm kalmadı kimseye birseyler anlatmaya maalesef o evde kalmaya devam etmek zorundayım bebegim çok huzursuz geldiğim günden ağlıyor düzenini arıyor biraz duygusal bir bebek uzaklaştırma aldım zaten inşallah başıma iş getirmezler
Teşekkür ederim gururum onurum herseyden önemli benim için ki bu yapılanları nefes alan insan olan hiç kimse kabul edemezdi ikinci evliligim olması esimin iyi bir mesleğinin olması nedeniyle kadın çevrem bile birazda daha görmezden gel sabret katlan demeye getirdiler ama yok 5 nci evliligimdw olsa ihaneti ki şiddeti hakareti kabul edemem dedim belki çevre ikikere evlenip bosandigimi bilen kişiler sorunu bende arayacak on yargılı olacaklardır ama benim buda gururum şerefimden önemli degilİtiraf edeyim konunuzu okurken susup kabulleneceksiniz diye düşünmüştüm
Dik duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorum
Karşı tarafın kocası bugün öğrendi mesajların ekran görüntülerini de attim esinize de dava açacağım dedim kadının kocasi bana sözde esi hatalı değilmiş karşılık vermemiş ama benim dangalak sohbet etmeye devam etmiş dedi sonra karaktersiz esin3 ne yapayım şimdi çevre herkes bizi tanıyor ne yapayım sizce dedi bana sesi kesildi bugün öğrendi sizce ne olurBelli bir süre açığa alınır sonra geri döner emniyet açısından ama sizinle iletişime geçtiği her ayrıntıyı saklayın delil olarak kullanın.Ben karşı tarafın kocasına da söylerdim valla cezasını çeksin ikiside
Evime çarşamba dönmek zorundayım bebeğimle bu yüzden o evde kaldığım sürece ailenin hepsine uzaklaştırma almak zorundayım benim için bi o.. bizden herkes korkar çekinirken tek başına gelmiş hepimize meydan okuyor diyorlar ne pahasına olursa olsun duracağım haklarımın karşısında korkmayacagim bu aileden düşünün oturduğum sitede bağırıp çağırdılar kapıma geldiklerinde komşular bile korktu bunlardanBütün aile için uzaklaştırma kararı çıkartın
Kadının kocası karımın hatası yok diyip şimdi ben senin eşine napiyim mi dedi doğru mu anladımKarşı tarafın kocası bugün öğrendi mesajların ekran görüntülerini de attim esinize de dava açacağım dedim kadının kocasi bana sözde esi hatalı değilmiş karşılık vermemiş ama benim dangalak sohbet etmeye devam etmiş dedi sonra karaktersiz esin3 ne yapayım şimdi çevre herkes bizi tanıyor ne yapayım sizce dedi bana sesi kesildi bugün öğrendi sizce ne olur
Hepsini sakladım bugün bile tehdit küfür hakaret etti onları da dava sürecinde ek dilekçe yeyazacagimBelli bir süre açığa alınır sonra geri döner emniyet açısından ama sizinle iletişime geçtiği her ayrıntıyı saklayın delil olarak kullanın.Ben karşı tarafın kocasına da söylerdim valla cezasını çeksin ikiside
Eve bebeğimle birlikte gidecegim ama çalışamıyorum suan zaten bebegim huzursuz bağımlı bana onunla ilgilecegim ekonomik olarakta iyi durumda değilim biraz sabırla hayırlı bir kapı açılmasını bekleyeceğim bende şaşırdım son sözüm o kocaya lütfen sizde durumu normallestirmeyin ben bir kadın olarak magdur olacağımı bile bile açtım davami onurum icinKadının kocası karımın hatası yok diyip şimdi ben senin eşine napiyim mi dedi doğru mu anladımeğer doğru anladıysam hepiniz karaktersizsiniz rakı sofrası kurun kendinize mezeyede gerek yok bir tane var zaten de Bacım sen evine tek gitme uzaklaştırma kararını çıkar kades uygulamasını indir en ufak biside uygulamaya gir
Daha da bisey yazmadi adamın sesi kesildi artık abi de aradı zırt pırt beni ona da cevap vermedim sesleri kesildi şimdi kesin beni suçlayacak zaten olmayan bir evlilik ben ruh hastası kişilik bozukluğu para koparmaya çalışan biri olarak bunları yaptığım iddiası ortaya atılacak aptal inanır işine gelirse hesabi yaparlar bunlarEve bebeğimle birlikte gidecegim ama çalışamıyorum suan zaten bebegim huzursuz bağımlı bana onunla ilgilecegim ekonomik olarakta iyi durumda değilim biraz sabırla hayırlı bir kapı açılmasını bekleyeceğim bende şaşırdım son sözüm o kocaya lütfen sizde durumu normallestirmeyin ben bir kadın olarak magdur olacağımı bile bile açtım davami onurum icin
Helal olsun size. Bunu yapacağınıza inanıyordum, çok sağlam duruşunuz vardı. Aklınıza gelen bütün güvenlik önlemlerini alın. Uzaklaştırma, kades uygulaması, savcılığa dilekçe verin eşim ile ayrılma aşamasındayız, kendisi polis memuru, silahlı var, can güvenliğim tehlikede, eşim ve ailesi tarafından sürekli tehdit ediliyorum. Koruma talep ediyorum, başıma bişey gelirse sorumlusu eşim ve ailesidir yazın. Ama hepsinin adını soyadını açıkça yazınDaha da bisey yazmadi adamın sesi kesildi artık abi de aradı zırt pırt beni ona da cevap vermedim sesleri kesildi şimdi kesin beni suçlayacak zaten olmayan bir evlilik ben ruh hastası kişilik bozukluğu para koparmaya çalışan biri olarak bunları yaptığım iddiası ortaya atılacak aptal inanır işine gelirse hesabi yaparlar bunlar
Tabi var evli bir kadınla sosyal medyada cinsel içerikli yazismalari var sonra bekar bir kadını ayarlamaya düşürmeye çalışıyor whaptan eşimi sevmiyorum istemiyorum diye akran görüntülerini aldım hepsinin kanıtlı hersey sonra bana aileme küfür hakaret tehdit mesajları mevcutEski konuları bilmiorm ben aldattigina dair kanıt varmi
Evime dönüp bunlar için müracaatta bulunacağım emniyet merkezine tam güvenlik aldıracagim ne yapacaklari belli degilHelal olsun size. Bunu yapacağınıza inanıyordum, çok sağlam duruşunuz vardı. Aklınıza gelen bütün güvenlik önlemlerini alın. Uzaklaştırma, kades uygulaması, savcılığa dilekçe verin eşim ile ayrılma aşamasındayız, kendisi polis memuru, silahlı var, can güvenliğim tehlikede, eşim ve ailesi tarafından sürekli tehdit ediliyorum. Koruma talep ediyorum, başıma bişey gelirse sorumlusu eşim ve ailesidir yazın. Ama hepsinin adını soyadını açıkça yazın
Sen işini sağlama bağla sonra ah vah deme. Cimer e yazdığında eşinle ilgili sana cevap verilmesini istedin mi?Evime dönüp bunlar için müracaatta bulunacağım emniyet merkezine tam güvenlik aldıracagim ne yapacaklari belli degil
Evet istedim beni kandırdığını şehit kardeşi esi hakkından faydalanip istediği yere tayin aldığını bunun iptal edilmesini istedigimi belirttim birde eşim in mesleğine etik olmayan davranışlar sergilediği cezalandırılmasını istedim kadınlarla yazışmalarını dosyaya ekleyip emniyet müdürlüğüne gonderdimSen işini sağlama bağla sonra ah vah deme. Cimer e yazdığında eşinle ilgili sana cevap verilmesini istedin mi?
Çok güzel, sana cevap verilecek tahkikat ve soruşturma sonrası ayrıca atama iptali ile ilgili. Şimdi sağlam dur. Tahkikat emri ulaşınca kudurup sana saracakEvet istedim beni kandırdığını şehit kardeşi esi hakkından faydalanip istediği yere tayin aldığını bunun iptal edilmesini istedigimi belirttim birde eşim in mesleğine etik olmayan davranışlar sergilediği cezalandırılmasını istedim kadınlarla yazışmalarını dosyaya ekleyip emniyet müdürlüğüne gonderdim