Boşanma davası sürecinde barışmak

Hamile kadına durum özeti geçti diye niye beddua ediyorsunuz ki.Konunuza yorum yazmamıştım ama durum ortalama anlattığı gibiydi.Sadece sonuna eşimi çok seviyorum neden böyle oldu çok üzgünüm falan yazmıştınız galiba.buraya konuyu açıyorsanız hertürlü yoruma açık olun ,benim konuma yorum yapmayın demeniz gereksiz olmuş .Onun dışında barışcaksanız da hayırlısı olsun.
Konu özetlemek başka, insanların zor durumlarıyla alay eder gibi konuşmak, “çok eğlenceli bir konu” diye yorumlamak çok çirkin. Süreç ne olursa olsun yeterince yıpratıcı kimsenin acısı için çok eğlenceli bir konu mutlaka oku denmez.

Konu özetlemek başka, insanların zor durumlarıyla alay eder gibi konuşmak, “çok eğlenceli bir konu” diye yorumlamak çok çirkin. Süreç ne olursa olsun yeterince yıpratıcı kimsenin acısı için çok eğlenceli bir konu mutlaka oku denmez.
iyide siz yıpranmıyorsunuz, yıpratmaya çalışıyorsunuz. Sorunda burda zaten.
Kimse burda terk edilsim deyip geeçekten hakkını arayana böyle davranmıyor ki, çok kişi yazdı. Çok kişi destek aldı, ama haksız olduğunuz kısımları asla kabul etmeyip, münakaşa etmenizi ben şakaya vuruyorum. Ciddiye alsam kalbinizi kırarım çünkü.

Napsın?
Siz kendi durumunuzu anlatmak yerine başkalarının hikayesini sormuştunuz. Başkasının hikayesi sizi neden ilgilendiriyor ki şu durumda? Eşiniz sizi terk etmiş,şimdi döndü mü ki barışma ihtimalini bize soruyorsunuz? Hiç bir şey anlaşılmıyor ne derdiniz belli ne de konunuz

iyide siz yıpranmıyorsunuz, yıpratmaya çalışıyorsunuz. Sorunda burda zaten.
Kimse burda terk edilsim deyip geeçekten hakkını arayana böyle davranmıyor ki, çok kişi yazdı. Çok kişi destek aldı, ama haksız olduğunuz kısımları asla kabul etmeyip, münakaşa etmenizi ben şakaya vuruyorum. Ciddiye alsam kalbinizi kırarım çünkü.
Kıramazsınız hanımefendi kalbimi falan. Böyle bir hakkınız yok. Hoşunuza gider yada gitmez fikrinizi edebinizle söyler kenara çekilirsiniz. Kimsenin yaşadığı zorluğa çok eğlenceli bir konu diyemezsiniz. Ayrıca kalbimi kırmak ne haddinize? Size düzgünce tavrınızdan hoşlanmadığımı ve bana yorum yazmamanızı rica ettim. Ama ısrarla hayatımla ve yaşadıklarımla alay ediyorsunuz. Kusura bakmayın bu kimsenin haddi değil.

Napsın?
Siz kendi durumunuzu anlatmak yerine başkalarının hikayesini sormuştunuz. Başkasının hikayesi sizi neden ilgilendiriyor ki şu durumda? Eşiniz sizi terk etmiş,şimdi döndü mü ki barışma ihtimalini bize soruyorsunuz? Hiç bir şey anlaşılmıyor ne derdiniz belli ne de konunuz
Evet hanımefendi böyle bir durum ortaya atıldı aile yakınları tarafından ve ben bu durumu daha önce yaşamış kişilerin hikayelerini paylaşmasını ve kendime pay çıkartıp bi karara varmayı uygun buldum. Böyle bir konu açamam diye bir kural mı vardı?

Kıramazsınız hanımefendi kalbimi falan. Böyle bir hakkınız yok. Hoşunuza gider yada gitmez fikrinizi edebinizle söyler kenara çekilirsiniz. Kimsenin yaşadığı zorluğa çok eğlenceli bir konu diyemezsiniz. Ayrıca kalbimi kırmak ne haddinize? Size düzgünce tavrınızdan hoşlanmadığımı ve bana yorum yazmamanızı rica ettim. Ama ısrarla hayatımla ve yaşadıklarımla alay ediyorsunuz. Kusura bakmayın bu kimsenin haddi değil.
Mesela sen az önce bana beddua ederken kalp kırmadın ? Buna hakkın vardı senin. Ama başkalarının yok. Aşırı bencillik var sizde. :) ayrıca ben zaten ciddiye alırsam kalbinizi kırarım dedim. Ciddiye almadığımı da belirttim. Sürekli demogaji yapmayın.

Negatif yorum görmek istemiyorsanız, bence konu açmayın. Ayrıca bu kadar sizi tüketen birine de dönmeyin. Hem sizin hem onun yaptıklarını ikinizde unutamazsınız.

Mesela sen az önce bana beddua ederken kalp kırmadın ? Buna hakkın vardı senin. Ama başkalarının yok. Aşırı bencillik var sizde. :) ayrıca ben zaten ciddiye alırsam kalbinizi kırarım dedim. Ciddiye almadığımı da belirttim. Sürekli demogaji yapmayın.

Negatif yorum görmek istemiyorsanız, bence konu açmayın. Ayrıca bu kadar sizi tüketen birine de dönmeyin. Hem sizin hem onun yaptıklarını ikinizde unutamazsınız.
Hanımefendi siz benim yaşadığım olumsuz durum için “çok eğlenceli bir konu” yorumunu yaparsanız tabiki de tepki görürsünüz. Bunu ilk söyleyen ve kalp kıran sizsiniz. Farkına varın.

Hala demogaji yapıp yoruyorsunuz insanı. Kimse terk edilmenize eğlenceli demedi!
Ama kv evine çöküp, her türlü tazminat talep edip, üstelik çalışırken çocuksuz şekilde nafaka alacağınıza inanıp, sonrada ben eşimi özledim seviyorum derseniz bu komik olur. Görece bir kavram değil. Direkt komik. Çünkü tutarsız.
Hanımefendi siz benim yaşadığım olumsuz durum için “çok eğlenceli bir konu” yorumunu yaparsanız tabiki de tepki görürsünüz. Bunu ilk söyleyen ve canımı yakan sizsiniz. Farkına varın.

Hala demogaji yapıp yoruyorsunuz insanı. Kimse terk edilmenize eğlenceli demedi!
Ama kv evine çöküp, her türlü tazminat talep edip, üstelik çalışırken çocuksuz şekilde nafaka alacağınıza inanıp, sonrada ben eşimi özledim seviyorum derseniz bu komik olur. Görece bir kavram değil. Direkt komik. Çünkü tutarsız.
HANIMEFENDİ BENİM DÜĞÜN TAKILARIMLA ALINDI BU EV. BU EVİN %60ını BEN VERDİM. TABİKİ DE BU HAKKI ALANA KADAR EVDE DE OTURACAĞIM HAKKIMI ALMAYI DA TALEP EDECEĞİM. NE ÇÖKMESİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ YARISINDAN FAZLASI BENİM HAKKIMLA ALINDI NE HAKLA KV EVİ OLDU BURASI ANLATAMIYOR MUYUM SİZE. YAŞATILAN OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA DA MADDİ MANEVİ TAZMİNAT YERİNE ZATEN YARISINDAN FAZLASI BENİM OLAN BU EVİ TALEP EDİYORUM. BÖYLE OLDUĞU DURUMDA DA NAKAFA TAZMİNAT HİÇBİR ŞEY İSTEMEYECEĞİMİ DİLE GETİRİYORUM. NE BİÇİM BİR YAKLAŞIMINIZ VAR YA.

Evet hanımefendi böyle bir durum ortaya atıldı aile yakınları tarafından ve ben bu durumu daha önce yaşamış kişilerin hikayelerini paylaşmasını ve kendime pay çıkartıp bi karara varmayı uygun buldum. Böyle bir konu açamam diye bir kural mı vardı?
Açamazsınız değil de,gereksiz. Size faydası yok bir başkasının kocasının dönüp dönmediğinden. Farz edin benim koca beni aldatmış ben affetmişim dönmüş. Siz bu hikayenin neresinden ne pay çıkaracaksınız ki,sizin hikayenizle hiç alakası yok.

Eşinize gelince,at gibi gitmiş it gibi de dönmüşse kabul etmeyin. Siz canınızın istediği zaman onu terk etseydiniz sonra istediğiniz zaman geri dönseniz kabul edecek miydi? Biraz duruşunuz olsun evlilikte. Gururlu olun,haklarınızı isteyin ayrılın. Kafasına göre evi terk eden heriften koca olmaz

Açamazsınız değil de,gereksiz. Size faydası yok bir başkasının kocasının dönüp dönmediğinden. Farz edin benim koca beni aldatmış ben affetmişim dönmüş. Siz bu hikayenin neresinden ne pay çıkaracaksınız ki,sizin hikayenizle hiç alakası yok.

Eşinize gelince,at gibi gitmiş it gibi de dönmüşse kabul etmeyin. Siz canınızın istediği zaman onu terk etseydiniz sonra istediğiniz zaman geri dönseniz kabul edecek miydi? Biraz duruşunuz olsun evlilikte. Gururlu olun,haklarınızı isteyin ayrılın. Kafasına göre evi terk eden heriften koca olmaz
Teşekkür ederim fikirleriniz için

cok dikkat et.
kkda cekismeli bosanirken yalvaran - yeminler eden- bir anda eski güzel gunlerine geri dönen kocasini affeden kadinlar var. affetti diye ayni konudan dava acamiyorlarmis. bu yuzden ikinci bosanmada elleri savunmasiz kaliyormus.
avukatına danis mutlaka

La havle vela kuvvete illa billahül aliyyül azimmm.

Bacım! Senin verdiğin altınlar var ya hani ? Hah işte onlar zaten sana tazminat olarak ödeniyor.
Eve verdiğini kanıtlayamazsın bile sen. Ha diyelim ki akıllılık ettin kanıtladın, yine sana kimsenin evi verilmezz. Yine tazminatla altınların değerince para alırsın. Offf
Yani hem tazminatı alacaksın, hem manevi tazminatı alacaksın, hem evi alacaksın, hem nafaka alacaksın, oldu, ketçap mayonezde olsun mu demişti bi üye size. Olsun mu gerçekten:) hala mal mülk peşinde koşup, barışmayı planlıyorsunuz. Ve halaaa tutarsızsınızzzzz

Ayrıca sakın masumlaştırmayın, ilk defa tazminat istemem demişsiniz. Önceki konunuzu yayınladı bir üye. Herkes okuyor. Orada tüm yazdıklarımı net şekilde istemişsiniz. Bence saçmaladığınızı kabul edin. Buda bir erdemdir.

HANIMEFENDİ BENİM DÜĞÜN TAKILARIMLA ALINDI BU EV. BU EVİN %60ını BEN VERDİM. TABİKİ DE BU HAKKI ALANA KADAR EVDE DE OTURACAĞIM HAKKIMI ALMAYI DA TALEP EDECEĞİM. NE ÇÖKMESİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ YARISINDAN FAZLASI BENİM HAKKIMLA ALINDI NE HAKLA KV EVİ OLDU BURASI ANLATAMIYOR MUYUM SİZE. YAŞATILAN OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA DA MADDİ MANEVİ TAZMİNAT YERİNE ZATEN YARISINDAN FAZLASI BENİM OLAN BU EVİ TALEP EDİYORUM. BÖYLE OLDUĞU DURUMDA DA NAKAFA TAZMİNAT HİÇBİR ŞEY İSTEMEYECEĞİMİ DİLE GETİRİYORUM. NE BİÇİM BİR YAKLAŞIMINIZ VAR YA

Son düzenleme:
müge anlının ‘’Senin evin yokki, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun, senin evin yok’’ sesleri çınlıyor kulağımda 😂😂😂
Kadını eziklemeye için kafayı takmılssın iyice çok kınıyorsun gerçekten insan kınadıgını yaşamamdan ölmezmiş acılarla dalga geçmek ne kadar bencilce çocuk yapmaz

Back
X