Boşanma davası sürecinde barışmak

Bu konuyu açarken şey mi düşündünüz; boşanma aşamasında barışanlar varsa ben de kendine bir dayanak olarak alıp barışabilirim... Herkesin hayatı, hayatındaki karakterler, olaylar kendine has.. kimseden etkilenmeden kendi kararınızı vermelisiniz.

Sanane? Koca benim ev benim hayat benim dava benim istediğim evde istediğim kadar otururum canım ister kocamla barışırım canım ister boşarım. SANANE?
hayatının baharinda olduğunu söylemeye geldim evi zaten annesinin üstüne yapmasının nedeni boşandiginizda mal kaçırmak mis evi de terk edip gittiyse zaten hic aile olabilmek gibi düşüncesi de yokmuş 32 yaşındasınız kisa yoldan boşanıp hayatınıza bakin bilemezsiniz bende boşandım sonra tekrar evlendim cok mutluyum bir kızım var olmayacak şeyler için kendinizi mutsuz etmeyin anlıyorum sizi aynı şeyleri sorardım kendime bu süreçte barışır miyiz vs vs ama şuan iyi ki bitmis de yeni hayatıma geçmiş mutlu şekilde yaşıyorum diyorum altınlarınızin mehir olarak degerini isteyebilirsiniz

HANIMEFENDİ BENİM DÜĞÜN TAKILARIMLA ALINDI BU EV. BU EVİN %60ını BEN VERDİM. TABİKİ DE BU HAKKI ALANA KADAR EVDE DE OTURACAĞIM HAKKIMI ALMAYI DA TALEP EDECEĞİM. NE ÇÖKMESİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ YARISINDAN FAZLASI BENİM HAKKIMLA ALINDI NE HAKLA KV EVİ OLDU BURASI ANLATAMIYOR MUYUM SİZE. YAŞATILAN OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA DA MADDİ MANEVİ TAZMİNAT YERİNE ZATEN YARISINDAN FAZLASI BENİM OLAN BU EVİ TALEP EDİYORUM. BÖYLE OLDUĞU DURUMDA DA NAKAFA TAZMİNAT HİÇBİR ŞEY İSTEMEYECEĞİMİ DİLE GETİRİYORUM. NE BİÇİM BİR YAKLAŞIMINIZ VAR YA.
Rakam olarak yazar mısınız; bu ev kaç paraya alındı ne kadarı altınlarınızla veya maaşınızla ödendi, ne kadarını karşı taraf ödedi? Adam kendini asgari ücretli çalışan göstermiş, evi annesinin üstüne yapmış ve sizi terk etmiş. Birebir bu durumda birini mi arıyorsunuz dertleşebilmek için? Herkesin kişiliği yetişme tarzı terbiyesi vs aynı değil. Kimi seni yarı yolda bıraktım ama mağdur olmanı istemem ev senin olsun der, ceketini alır gider, kimi de eşiniz gibi cingözlük yapar. Eğer evin %60'ı nı siz ödediyseniz zaten kanıtlarsınız. Parayı çantaya koyup götürmediniz değil mi, bankadan gönderdiniz.

Bence avukatınız size kayınvalidenizin evine çökermeyeceğinizi söyledi, sizde barışmaya karar verdinizz.

opheliiaaa opheliiaaa ben sana demedim mi bunlar barışır, biz kavga ettiğimizle kalırız diye😂😂
Sabah sabah tansiyonum düştü valla.
Kocası çekmiş gitmiş, allah bilir kimlerle ne yapıyor şu an. Konu sahibi de boşanıp nafaka+ maddi manevi tazminat+ev+altınlarla şeyma subaşı servetine sahip olamayacağını anlayınca motivasyon hikayesi duymak istiyor

Ben aldatıldığımı yakalayamadım ama şüphelerim vardı. Alevli bşr tartışma sonucu evden kovdum o da gitti. Sonra tartışma kavağa vırt zırt derken davayı açtım. Pandemiydi dava ertelendi. 3 ay sonra falan barıştık. Hopppp hamile kaldım. Hamileliğimin 4. Ayında falan aldatıldığıma dair şüphelerim güçlendi. Ulan boşanacaksın ama ne zaman bakalım dedim kendi kendime. Ama ona birşey söylemedim. Bu arada her problemimiz 10 kat artmış olarak geldi önüme. Bebeğim 11 aylıkken de ayrıldım.

Ben konu sahibinin eşinin böyle bir talebi olduğunu sanmıyorum konu sahibinin temennisi diye yorumladım daha çok. Ama ayrılık çok sancılı bir süreç zaten neden bu kadar sert ve alaycı eleştiriliyor onu da anlamıyorum zaten çok sağlıklı duygular beslemiyor olması çok çok normal. Ukalalık yaparak popi olmaya mı çalışıyorsunuz. Konu sahibi siz de lütfen konuma yazmaz msnz yazmak yerine konundan engelleyebilirsin yazmasını istemediğin kişileri.

Back
X