- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Bir arkadaşımın arkadaşı avukat. Üstün körü ona sordu arkadaşım. 'Satış olduğu için malların yarısına ortak' demiş. Bende durumu şu an burada izah ettiğim gibi edemedim. Ancak mallar görünürde satış. Yoksa para ödenerek alınan bir şey yok. Satıştan başka verme yolu bilmedikleri için bu şekilde vermiş tüm çocuklarına. Kimseninde aklına ''satış yapma farklı türlü verme yolu yok mu?'' gibi bir araştırma yoluna gitmek gelmemiş.Miras olarak gelen mallarda boşanma durumunda karşı taraf hak iddia edemez diye biliyorum. Ama yine de en doğru yolu bi avukat gösterecektir. Hak kaybı olmaması için mutlaka avukatla görüşün.
Çok naifsiniz, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sizde her daim çok mutlu olunAnneciğinize çok üzüldüm inşallah bundan sonra çok mutlu olur
Şöyle bir bilgiye ulaştım;Satış olarak gösterilmisse ortak olur mantıken ama yine de bir avukatla ilerleyin.
Haber bekliyorum ve inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumBizim enişte babamdan kalan miras malına ablamın evine ortak olamadı babadan kaldığı hiçbir katkısı olmadığı belli olan eve havasını alacak yani ispatli dellilli 4/1 benim diye gezdi ortalarda da hava alacak daha sonuçlanmadı sonuç alınırsa yazarım tabi kanunen alamaz diye biliyorum ha alira doğru dönerse de yolu biz bir yolunu bulup vermeyeceğiz genede
Allah rızası için bomboş konuşmayın. ALLAH RIZASI İÇİN. Bir kere bile avukata işiniz düşmemiş çok belli. Ben şu anda bulduğum avukatları arayıp durumu şu şekilde telefonda izah etsem yine bilgi verecek belli miktarda. Çünkü asla tek bir avukat bilgisi yeterli olmuyor. Bakın ben size hem iş yerinden tanıyıp hem arkadaş çevremdeki avukatların söylediği şeyleri söyleyeyim. “Bizde hiçbir şey bilmiyoruz. Her şeyi mahkemede öğreniyoruz.”Sizin sordugunuz bu sorulara olaya uygun, guncel mevzuati ve yargi kararlarini bilerek cevap verebilmek icin avukatlar- hukukcular senelerce dirsek curutuyor, siz burdan bedava hukuki bilgi ariyorsunuz. Dogru duzgun bir avukatla gorusup danismanlik alin. Hani diyecegim cok zor durumdasiniz, avukata verecek kurusunuz bile yok o zaman anlayacagim da bir ton mal varligi sayip da buradan hukuki bilgi almaya calismaya saygi duyamayacagim.
İnşallah sizde hep iyi insanlarla karşılaşınbuna bende baktım miras olursa eşlerin anne ve babadan kalan üzerine eş hak paylaşımında bulunamıyor Annene ve size çok geçmiş olsun Rabbim sizi kötü insanlardan korusun saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?