- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Benim darp raporum var o da almış sanırım ama beni boğacak oldu tokatladı bende ittirdim kendimi korumaya çalışmıştım onun raporunu almış darp raporum var diyoravukatınızı para ile mi tuttunuz. Eğer öyle ise sıkıştırın birçoğu böyle ilgilenmiyor malesef uyap vatandaştan takip edin davanızı yoksa belge delil derken öne gecerler. Aman aman delil yoksa dilekçe kısmı önemli hakim yazıyı okuyor ve öyle karar veriyor benim anladığım kadarı ile.
İnş siz kazanırsınız.
Hayatının geri kalanını kurtardın boşver ben de kovdum gitmedi en sonunda eşyalarımı aldı öyle gitti sandı ki onun gibiyim. Paraya tapmadım onun gibi onun karekteri oymuş hic üzülme boşver taptığı para onu mutlu eder belki sen kendini üzme ama avukatı hic bos birakmaEvet bu da öyle çok fena biri. Normalde erkek gider evden ben çıktım gittim. Ortak aldık bütün eşyaları o kullanıyor şu an geri almadım bile eşyalarımı bekarlık eşyalarımı bile almadım bir an evvel kurtulmak istedim ama ben böyle yaptıkça o daha çok abarttı normalde altınlarımı verip araba almıştık babamda borç vermişti yarısı parası kadarını şimdi o benim arabanın yarısını da istiyor hem eşyaların içinde oturuyor motor almıştık ona da hem onu kullanıyor
Avukatımdan çekınıyorım açıkcası o rahat ol dıyor sureklıHayatının geri kalanını kurtardın boşver ben de kovdum gitmedi en sonunda eşyalarımı aldı öyle gitti sandı ki onun gibiyim. Paraya tapmadım onun gibi onun karekteri oymuş hic üzülme boşver taptığı para onu mutlu eder belki sen kendini üzme ama avukatı hic bos birakma
Bende boşanma davası açtım çekişmeli . Süreç bı hayli zor zaten Allah yardımcınız olsun öncelikle . Ben bir avukat buldum vekaleti de ona verdim mahkemeye falan gitmeyeceksin dedi . Zaten ben de kaldiramazdimÇekişmeli boşanma davasında bulunanlar oldu mu? Benim bir iki haftaya görülecek. Ve çok üzgünüm çok panikledim daha önce hiç mahkemede bulunmadım. Onca insanın içinde nasıl konuşacağım ayrıca bir sürü iftira attı çok sinirlerim bozuk. Sürekli ağlama isteği geliyor orda da ağlamaya başlarsam diye korkuyorum. Ayrıca ilk duruşmaya katılmak zorunda mıyım acaba bilen var mı? Bu süreçleri yaşayanlar bilenlere ne olur bana yardımcı olsun çok kötüyüm.
Bende boşanma davası açtım çekişmeli . Süreç bı hayli zor zaten Allah yardımcınız olsun öncelikle . Ben bir avukat buldum vekaleti de ona verdim mahkemeye falan gitmeyeceksin dedi . Zaten ben de kaldiramazdim
Gelecek sakin ol ve güzel olumlamalar yap kendine bazı insanların gidişiyle güzellikler geliyor merak etme hepimiz yaşadık bu sıkıntılı günleri zannettim ki zor toparlarım artık ama gerçekten öyle bir güç kudret veriyor ki allah kendini özünü buluyorsun güçsüzlüğünü karşı tarafa hissettirme başın dik dursun ki yaptığı iftiralardan kendisi utanıp senin gücünden korksunİnşallah canım sağol tek istediğim o mutlu günler gelsin bi an evvel
Canım mahkeme sürecini bırak avukat yürütsun.sen kendinle ilgilen mesela bana en iyi gelen şey gece yatmadan takiyorum kulakligi meditasyon videolari dinliyorum.cok sakinleştiriyor iyi uyumanı ve daha pozitif olmanı sağlıyor ki bizim bu aralar en çok ihtiyacımız olan şeyler.Çok zor gerçekten insan şaşıp kalıyor yaşadıklarına bazen sanki benim hayatım değil gibi bu başka birinin hayatı gibi geliyor
Gelecek sakin ol ve güzel olumlamalar yap kendine bazı insanların gidişiyle güzellikler geliyor merak etme hepimiz yaşadık bu sıkıntılı günleri zannettim ki zor toparlarım artık ama gerçekten öyle bir güç kudret veriyor ki allah kendini özünü buluyorsun güçsüzlüğünü karşı tarafa hissettirme başın dik dursun ki yaptığı iftiralardan kendisi utanıp senin gücünden korksun
Ben de bayramdan önceki cuma çekilmeli boşanma davamı açtım. Nisan ayında şiddet görmüştüm beni boğmaya çalıştı 1 saat boyunca defalarca kolunun içine sıkıştırdı boynumu. 2 defasında nefesim kesildi resmen. Darp raporu aldım. Uzaklaştırma aldırdım, ceza davası açıldı 2 temmuzda ilk duruşması var ceza davasının. Bakalım ne olacak hayırlısı.
Sağol canım bir bakayım onlaradaCanım mahkeme sürecini bırak avukat yürütsun.sen kendinle ilgilen mesela bana en iyi gelen şey gece yatmadan takiyorum kulakligi meditasyon videolari dinliyorum.cok sakinleştiriyor iyi uyumanı ve daha pozitif olmanı sağlıyor ki bizim bu aralar en çok ihtiyacımız olan şeyler.
Ben de şiddet sebebiyle boşanma aşamasında biri olarak bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle şiddetin bu kadar fazla olduğunu sırf bu başlık altında bile fark ediyor olmak çok düşündürücü bir durum. Bizim nesilin öfke kontrolünü öğrenemeden büyütüldüğünü düşündüm ilkin...
Dava süreci için de daha ilk duruşmanız olacak sanırım. İlk duruşma bi ön duruşma şeklinde olduğu için uzlaşma var mı yok mu sorulup, talepler soruluyormuş iki tarafa da. Ben de ilk duruşmaya gitmemiştim ama 2.ye gideceğim inşallah. Kendinizi güçsüz hissediyorsanız gitmenize de gerek yokken gitmeyin, kendinizi iyice toparlayıp 2. Duruşmaya gidersiniz. Ailenizden güvendiğiniz birisi veya bir arkadaşınız varsa o da gidebilir belki.
Ayrıca hiç korkmayın ve dik durun. Şahit olarak göstereceğiniz birisi de sizi anlatır, bana bu mesajları yazdıracak kadar psikolojik şiddete maruz kaldım, fiziksel şiddetin ispatı zaten doktor raporu olarak mevcut vs diye savunursunuz. Onun raporu varsa da sizin kendinizi savunmanızdan dolayı olduğunu rahatlıkla açığa kavuşturursunuz da. Önce siz kendi içinizde bir davanızı sonuçlandırın. O zaman haklarınıza da daha sıkı sahip çıkarsınız. Ayrıca gözünüzde çok büyütmeyin, sonuçta en fazla bir taraf tazminat ödemek durumunda kalabilir, nafaka ve çocuk velayeti sanırım sizde yok.
Benim bitti. Hiç bir duruşmaya katılmadım. Avukatım halletti herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?