Çekişmeli boşanma davası ve olası süreçler lütfen yardım

Yemek yaptığıma, temizlik yaptığıma nasıl kanıt bulabilirim ki :KK43: 8 yıllık evliyim çalışıyorum 1 kez balkon camlarını sildirmek için temizlikçi tuttum onda da yeni doğum yapmıştım. Gerçi kendisinin etrafımızdaki insanlara itirafları var, ev işlerini yemeği herşeyi yaptığıma dair çeşit çeşit yemekler yapar, çocuklara eve bakar, beni hiç sıkmaz vs diye.
Benim çocuğum tanıklık edecek yaştaydı, onu tanık olarak dinlettim bu konuda. Ama hakim değiştiği için ve dosyayı incelemeden karar verdiği için tüm emeklerim boşa gitti. Şükür ki boşandım.

Ne derece çirkefleşebileceklerini kimse kestiremez.

Benim çocuğum tanıklık edecek yaştaydı, onu tanık olarak dinlettim bu konuda. Ama hakim değiştiği için ve dosyayı incelemeden karar verdiği için tüm emeklerim boşa gitti. Şükür ki boşandım.

Ne derece çirkefleşebileceklerini kimse kestiremez.
Sizin sebep neydi?

İlgisizlik. Hemde had safhada. Ama ona kalırsa gayet ilgiliydi 🤣🤣🤣
Bana karşı cimri olup, kök aileye açık olmak. Vs vs vs .
Daha çoooook şey.
Benimki de aşırı anneci ve sayısız hakaret yemiş olmama rağmen annesinden, beni annesiyle görüşmeye zorluyor. Görüşmedikçe bedel ödetiyor.

Arkadaşlar merhaba.
Kayınvalide terörü ve anneci koca meselesi yüzünden 2 çocuğumla boşanma kararı aldım. Şuan tatil için ailemin yanındayım, yaşadığım yere dönünce dava açacağım. İkametim ve çalıştığım yer orada olduğu için mahkemeyi orda açmak zorundaymışım.

Çekişmeli olarak açacağım davayı. Anlaşmaya varabilir miyiz bilemiyorum. Eş kişisiyle 2 aydır iletişimimiz yok. Çocuklar ile görüşüyor sadece. Boşanma adına bir şey konuşulmadı ama umarım 2 aydır iletişimim olmayan biriyle tekrar karşı karşıya gelebileceğimi düşünmüyordur.

Sizlere sorum, özellikle çekişmeli boşanma aşamasında olan veya boşanmış arkadaşlardan ricam, ne gibi süreçlerden geçtiniz anlatabilir misiniz. Ne gibi iftiralara maruz kaldınız, nelere hazırlıklı olmalıyım, kaç davada kurtuldunuz, bu süreçte çocuklarla babaları arasındaki ilişkiyi ne seviyede tutmalıyım?

Biraz tecrübe konuşursa çok mutlu olacağım. Endişeli ve gergin bir bekleyiş içerisindeyim. Beni anlayacağınızı umuyorum. Teşekkür ederim.🙏
Bence bütün sorularınızın cevabı eşinizde diye düşünüyorum ona açık açık kafanızdaki tüm soruları sorun boşanmak istediğinizi eşiniz bilmiyor mu ? Ayrıca süreciniz çok farklı olacak evet her insan bir olmuyor eşiniz sıkıntılıysa çok zor ortada 2 çocuk zorluk çıkarmaz umarım herşey bitince başlıyor tüm gerçek yüzler ozaman ortaya dökülüyor 👌🏻

Bence bütün sorularınızın cevabı eşinizde diye düşünüyorum ona açık açık kafanızdaki tüm soruları sorun boşanmak istediğinizi eşiniz bilmiyor mu ? Ayrıca süreciniz çok farklı olacak evet her insan bir olmuyor eşiniz sıkıntılıysa çok zor ortada 2 çocuk zorluk çıkarmaz umarım herşey bitince başlıyor tüm gerçek yüzler ozaman ortaya dökülüyor 👌🏻
Biliyor ama karşılıklı konuşmadık. Bir tanıdıkları vasıtası ile söylettirdim. Sıkıntılı bir tip değil ama böyle ego mu desem kompleks mi desem değişik büyüklenme moduna girebiliyor bazen.

X