• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası,sinirlerim çok bozuk

Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kurtarsın .
Ilk celseye gitmek zorunda değilsiniz zaten bşy olmaz . Avukatınız varsa gitmeyin.

Ağlamaktan korkma ya, kadınız, duygularımızı yaşıyoruz sinirlerimiz bozulunca da ağlıyoruz.

Hakiminiz belli mi? İnşallah bayandır, söyleyebildiği kadar şey söylesin, ispatlayamazsa açarsın manevi tazminat, çatır çatır yersin.

Çekişmeli boşanma davasında bulunanlar oldu mu? Benim bir iki haftaya görülecek. Ve çok üzgünüm çok panikledim daha önce hiç mahkemede bulunmadım. Onca insanın içinde nasıl konuşacağım ayrıca bir sürü iftira attı çok sinirlerim bozuk. Sürekli ağlama isteği geliyor orda da ağlamaya başlarsam diye korkuyorum. Ayrıca ilk duruşmaya katılmak zorunda mıyım acaba bilen var mı? Bu süreçleri yaşayanlar bilenlere ne olur bana yardımcı olsun çok kötüyüm.
Canim allah güç takat veriyor emin ol.
Ben de mahkemeye kadar çok kotuydum mahkeme sabahı da öyle ama evden cikip gittiğimde o kadar mutlu ve güçlüydüm ki ben bile şaşırmıştım .
Emin ol hayırlısıyla bitecek , sana yaşattıklarından sonra bu mahkeme sana bir hiç gibi gelecek .
Allah yardımcın olsun canim .

Çekişmeli boşanma davasında bulunanlar oldu mu? Benim bir iki haftaya görülecek. Ve çok üzgünüm çok panikledim daha önce hiç mahkemede bulunmadım. Onca insanın içinde nasıl konuşacağım ayrıca bir sürü iftira attı çok sinirlerim bozuk. Sürekli ağlama isteği geliyor orda da ağlamaya başlarsam diye korkuyorum. Ayrıca ilk duruşmaya katılmak zorunda mıyım acaba bilen var mı? Bu süreçleri yaşayanlar bilenlere ne olur bana yardımcı olsun çok kötüyüm.
Ah birtanem, öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun.
Niçin boşanıyorsunuz?
Neden yazılı koz verdin eline... Mesajların içerikleri neler?
Neden anlaşamayıp çekişmeli oldu bu işe?

Mahkeme inan hiiiiççç önemli değil, orası orada göreceğin herkes için bir iş yeri aynı hastane gibi...
Duygusal yaklaşma...
Dilerim hakimin bayandır.
Avukatından neden emin değilsin peki, seni şüpheye düşürecek ne oldu?

İlla katılmak zorundaysanız doktora danışıp sakinleştirici ilaç alsanız ?

Birde boşanma davalarında malesef haksız olanlar çok çirkinleşiyorlar
O yüzden takma Boşver
Söylenenler önemli değil
Dilekçelerde zaten her iki tarafta dediklerini ispatlamışlardır
Ispatlanamayanları mahkeme Dikkate alınmıyormuş
Haksız olanlar kesinlikke çirkinlesiyor.ayrilik nedenlerine bakıyorum aldatılmak şiddet ailesi falan benim ise olay para.benim onun herşeyimi elinden alacağımı zannetti oyle ki korkudan okulumu basıp kendini beni ve köpegimizi öldürmekle tehdit etti.kurus kuruş hesaplar yana yana mal mülk kaçırmaktan.istesem alamazmiydim herşeyin yarısını alurdim.ben sadece o eve harcadığım paralari istedim tek kuruşuna tenezzül etmedim.magdur da olsam kendime olan saygım hersryden önemli.evli iken bana hukmedemedi ona boyun egmedim böyle böyle ayrılık sürecine girdik ve para ile olan sağlıksız ilişkisini de ortaya dökmüş oldu.neyse boşandık ama kolay olmuyor kabul edemiyorum bunları yapan baskasiymis gibi geliyor.bir hüzün bir öfke bir özlem bakalım ne olacaz.

Bence psikiyatra gidip hafif bir sakinlestirici kullanin bu surecte. Belki 6 ay yeterli olur sizin icin, Sonucta cok zor bir surece giriyorsunuz ve sinirlerinizin yipranmasi cok normal. Destekle daha kolay atlatirsiniz ve bu is bittiginde yavas yavas birakirsiniz.

Ağlamaktan korkma ya, kadınız, duygularımızı yaşıyoruz sinirlerimiz bozulunca da ağlıyoruz.

Hakiminiz belli mi? İnşallah bayandır, söyleyebildiği kadar şey söylesin, ispatlayamazsa açarsın manevi tazminat, çatır çatır yersin.

Evet bayan hakim

Hic korkma cekismelideki ilk celsede hiçbirşey olmuyor. Kıyamam sana ama ağla çünkü o gözyaşları akmalı ki sonra hicbir duygu kalmasın eşine karşı.
Bu arada iftiralar normal sonuçta o da birseyler söylemek zorunda.
Ki ben de mecburen çekişmeli boşanıyorum ama ilk,zamnlar ki gibi takmiyorum yavaş yavaş geçecek inan.
Güzel günler de gelecek muhakkak her üzülen için...

Bence psikiyatra gidip hafif bir sakinlestirici kullanin bu surecte. Belki 6 ay yeterli olur sizin icin, Sonucta cok zor bir surece giriyorsunuz ve sinirlerinizin yipranmasi cok normal. Destekle daha kolay atlatirsiniz ve bu is bittiginde yavas yavas birakirsiniz.

Sakinleştirici yazdı ama kullanmıyordum sanırım başlayacağım psikolog ile terapi alıyordum sadece

Hic korkma cekismelideki ilk celsede hiçbirşey olmuyor. Kıyamam sana ama ağla çünkü o gözyaşları akmalı ki sonra hicbir duygu kalmasın eşine karşı.
Bu arada iftiralar normal sonuçta o da birseyler söylemek zorunda.
Ki ben de mecburen çekişmeli boşanıyorum ama ilk,zamnlar ki gibi takmiyorum yavaş yavaş geçecek inan.
Güzel günler de gelecek muhakkak her üzülen için...

İnşallah kurtuluruz bir an önce

Haksız olanlar kesinlikke çirkinlesiyor.ayrilik nedenlerine bakıyorum aldatılmak şiddet ailesi falan benim ise olay para.benim onun herşeyimi elinden alacağımı zannetti oyle ki korkudan okulumu basıp kendini beni ve köpegimizi öldürmekle tehdit etti.kurus kuruş hesaplar yana yana mal mülk kaçırmaktan.istesem alamazmiydim herşeyin yarısını alurdim.ben sadece o eve harcadığım paralari istedim tek kuruşuna tenezzül etmedim.magdur da olsam kendime olan saygım hersryden önemli.evli iken bana hukmedemedi ona boyun egmedim böyle böyle ayrılık sürecine girdik ve para ile olan sağlıksız ilişkisini de ortaya dökmüş oldu.neyse boşandık ama kolay olmuyor kabul edemiyorum bunları yapan baskasiymis gibi geliyor.bir hüzün bir öfke bir özlem bakalım ne olacaz.

Çok zor gerçekten insan şaşıp kalıyor yaşadıklarına bazen sanki benim hayatım değil gibi bu başka birinin hayatı gibi geliyor

Çok zor gerçekten insan şaşıp kalıyor yaşadıklarına bazen sanki benim hayatım değil gibi bu başka birinin hayatı gibi geliyor
zor ama yaşanılanlar gerçek ve gerçek yüzünü çıkarı bitince göstermiş sükredin, kendinizi düşünün onu düşünmek size kotu gelir. Meşgul edin kendinizi...

Ah birtanem, öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun.
Niçin boşanıyorsunuz?
Neden yazılı koz verdin eline... Mesajların içerikleri neler?
Neden anlaşamayıp çekişmeli oldu bu işe?

Mahkeme inan hiiiiççç önemli değil, orası orada göreceğin herkes için bir iş yeri aynı hastane gibi...
Duygusal yaklaşma...
Dilerim hakimin bayandır.
Avukatından neden emin değilsin peki, seni şüpheye düşürecek ne oldu?

Anlaşmalıya yanaşmadı bir türlü. Evliyken kavga ettiğimiz zaman ki mesajları delil olarak kullanıyor. Birde çok garip biri normalde erkek gider evden ben gittim o gitmediği için. Hakim bayan inşallah güzel sonuçlanır. Ben sadece evlilik düğün için ettiğim masarafı alsam yeter diyorum. Ama o üzerime geldikçe geliyor. Avukatım karşı dilekçe yazacaktık zamanı geçmiş beni de uyarmadı öyle kaldı dilekçesine cevap veremedim

Anlaşmalıya yanaşmadı bir türlü. Evliyken kavga ettiğimiz zaman ki mesajları delil olarak kullanıyor. Birde çok garip biri normalde erkek gider evden ben gittim o gitmediği için. Hakim bayan inşallah güzel sonuçlanır. Ben sadece evlilik düğün için ettiğim masarafı alsam yeter diyorum. Ama o üzerime geldikçe geliyor. Avukatım karşı dilekçe yazacaktık zamanı geçmiş beni de uyarmadı öyle kaldı dilekçesine cevap veremedim
avukatınızı para ile mi tuttunuz. Eğer öyle ise sıkıştırın birçoğu böyle ilgilenmiyor malesef uyap vatandaştan takip edin davanızı yoksa belge delil derken öne gecerler. Aman aman delil yoksa dilekçe kısmı önemli hakim yazıyı okuyor ve öyle karar veriyor benim anladığım kadarı ile.
İnş siz kazanırsınız.

keske de anlaşmaya da yanaşmıyor nasıl bir pislikse. Beni bıktırmak amacı her türlü kazanacağımın farkında. Sabır ve zaman.
Evet bu da öyle çok fena biri. Normalde erkek gider evden ben çıktım gittim. Ortak aldık bütün eşyaları o kullanıyor şu an geri almadım bile eşyalarımı bekarlık eşyalarımı bile almadım bir an evvel kurtulmak istedim ama ben böyle yaptıkça o daha çok abarttı normalde altınlarımı verip araba almıştık babamda borç vermişti yarısı parası kadarını şimdi o benim arabanın yarısını da istiyor hem eşyaların içinde oturuyor motor almıştık ona da hem onu kullanıyor

Back