• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası,sinirlerim çok bozuk

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Çekişmeli boşanma davasında bulunanlar oldu mu? Benim bir iki haftaya görülecek. Ve çok üzgünüm çok panikledim daha önce hiç mahkemede bulunmadım. Onca insanın içinde nasıl konuşacağım ayrıca bir sürü iftira attı çok sinirlerim bozuk. Sürekli ağlama isteği geliyor orda da ağlamaya başlarsam diye korkuyorum. Ayrıca ilk duruşmaya katılmak zorunda mıyım acaba bilen var mı? Bu süreçleri yaşayanlar bilenlere ne olur bana yardımcı olsun çok kötüyüm.

Çekişmeli boşanma davasında bulunanlar oldu mu? Benim bir iki haftaya görülecek. Ve çok üzgünüm çok panikledim daha önce hiç mahkemede bulunmadım. Onca insanın içinde nasıl konuşacağım ayrıca bir sürü iftira attı çok sinirlerim bozuk. Sürekli ağlama isteği geliyor orda da ağlamaya başlarsam diye korkuyorum. Ayrıca ilk duruşmaya katılmak zorunda mıyım acaba bilen var mı? Bu süreçleri yaşayanlar bilenlere ne olur bana yardımcı olsun çok kötüyüm.
Avukatınız varsa katılmanıza gerek yok
Ayriyeten ilk celsede hiçbirşey olmuyor
Önemli olan söylenenler değil ispatlananlar
Ilk celse çok kısa sürüyor
Allah yardımcınız olsun

Güçlü ol. Ayrıca iftiralarını kanıtlayamazsa dava açarsın görür gününü. Eğer kaçarsan o kazanmış olur

Güçlü ol. Ayrıca iftiralarını kanıtlayamazsa dava açarsın görür gününü. Eğer kaçarsan o kazanmış olur

Hiç gücüm Yok kendimi çok kötü hissediyorum onca şey yaşattı mahvettiler ailesi ile beni ama derdimi anlatmaya hak hukuk aramaya takatim Yok

Birde boşanma davalarında malesef haksız olanlar çok çirkinleşiyorlar
O yüzden takma Boşver
Söylenenler önemli değil
Dilekçelerde zaten her iki tarafta dediklerini ispatlamışlardır
Ispatlanamayanları mahkeme Dikkate alınmıyormuş

Birde boşanma davalarında malesef haksız olanlar çok çirkinleşiyorlar
O yüzden takma Boşver
Söylenenler önemli değil
Dilekçelerde zaten her iki tarafta dediklerini ispatlamışlardır
Ispatlanamayanları mahkeme Dikkate alınmıyormuş

Elinde ettiğim hakaretler filan var mesaj olarak onu sunacak

Belki de sen boyle caresiz durdugun icin iyice azdı. Ispatla diyeceksin o zaman. Ispatlayamazsan ben dava acicam diyeceksin. Cok konusma bir kac kelime et ama net ve guclu ol.

Evet ondan dolayı yapıyor ben bir an evvel kurtulup yoluma bakayım diye düşündükçe azdı

Mesajlarım var ama hepsini beni sinirlendirip için yazmıştım incir çekirdeğini doldurmaz normalde ama o hale sokmuştu beni
Mesajlarlamı var yoksa Gizli video falanmı
Birde Eğer mesaj şeklindeyse o mesajlarla oynamışmış
Aradaki konuşmaları silmişmi kırpmışmı

Back