- 26 Ocak 2024
- 334
- 852
- 29
Üyenin çocuğu yok, eski eşinin beraber olduğu kadının çocuklarından bahsediyor. Durduk yere ne alakaysa bu kadın açısından soruyor. Yanlış bilmiyorsam yine bu kadınla aldatılmıştı.2 cocukla bi nefes alin bi durun ne evlenmesi daha bosanmadan pes!!!!
Keşke diğer yorumları okuyup konuyu anlayıp yorum yapsanız..Birde anket açmış bu saçma konuya.
Bayılıyorsunuz erkeklere erkeksiz duramıyorsunuz daha biriyle davanız bitmeden diğerine atliıyorsunuz.
Offf manyak munyak İşler.
Boşanma aşamasındasınız ve aldıtılmışsınız bu durumu yaşarken nasıl birine güvenip de ilişki yaşamayı düşünüyorsunuz. Bana kalırsa siz şuan duygusal bir boşluktasınız o yüzden bir ilişki yaşamak istiyor olabilirsiniz. Ama iki çocuğunuz olduğunu ve gerçekten ilişki yaşamak istediğiniz kişi çocuklarınızı kabul edecek mi eğer çocuklarım mutsuz olursa bn ne yaparım diye bunları detaylı bir düşünmelisiniz bana kalırsa
Karşı taraf bunu davada ispatlarsa , davanizda haklı olsanız bile kaybeder sadakatsiz davrandığınız için haksiz olursunuz. Kesinleşme şerhi çıkmadan siz boşanmış sayılmazsınız.
2 cocukla bi nefes alin bi durun ne evlenmesi daha bosanmadan pes!!!!
Konudaki kadın ben değilim..Sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor, şu an yasal olarak evli bir kadınsınız ve böyle bir durumda çok ciddi kayıplar yaşarsınız. Evlilik planı da nasıl yapıyorsunuz hiç anlamadım, avukatınız boşanma kararı kesinleşene kadar geçecek süre konusunda sizi bilgilendirmedi mi? Yıllar sürüyor çünkü
Hayır, eski eşimin eski eşiyle mahkemelik olmuştuk. Adamdan boşandım, bambaşka şehre gittim ne eski karısından kurtuldum şimdi bi de sevgilisi cıktı..Siz bu eski eşin sevgilisyle mahkemelik olmadınız mı? Size bir sürü iftlra atıp davayı da kazanmadı mı? Hatta dava sürecini de burada paylaştınız ve çok canınız sıkılıyordu. Benimle barışmak istiyor derken şaka yapıyorsunuz değil mi? Bu adam ölse cenazesine bile gitmemeniz gerekir.
Aslında durdur yere değil, aylardır barışmak istiyordu eski eşim ama sevgilisi benimle görüşmek istediğini öğrenmiş sanırım sosyal medyadan beni buldu.Üyenin çocuğu yok, eski eşinin beraber olduğu kadının çocuklarından bahsediyor. Durduk yere ne alakaysa bu kadın açısından soruyor. Yanlış bilmiyorsam yine bu kadınla aldatılmıştı.
SiriussY konunuzu güncelleyin, herkes siz olduğunuzu sanıyor.
Mahkeme sürecinizi ve ne kadar üzüldüğünüzü yıprandığınızı ben bile hatırlıyorum. Umarım barıştık diye gelip konu açmazsınız burada.Aslında durdur yere değil, aylardır barışmak istiyordu eski eşim ama sevgilisi benimle görüşmek istediğini öğrenmiş sanırım sosyal medyadan beni buldu.
Belki de karşınıza inandığınız biri çıkmadı.8 sene olmuş bosanali , hala teklif edenleri geri çeviriyorum tek bir flortum dahi olmadı boşandıktan sonra. Cunku çocuğumun üvey babası olsun istemiyorum .
Evet, o süreç beni cook etkilemişti, çok şükür bitti kurtuldum o kadından.Mahkeme sürecinizi ve ne kadar üzüldüğünüzü yıprandığınızı ben bile hatırlıyorum. Umarım barıştık diye gelip konu açmazsınız burada.
Kadının davası.. yeni birini tanımaya bisey diyemem ama sevgili olup evlilik planları yapmak normal gelmiyor bana.kadının davası mı 2.5 yıl sürmüş?
sizinki mi sürdü anlamadım tam orayı
kadınınsa 2.5 yılda yeni birini tanımaya çalışmasını ben tuhaf bulmadım.
eski eşinize gelince zaten yazdıklarınızdan anladığım sicili kabarık.
Ben de öyle düşünüyorum, boşanmak zaten zor bir surecken aldatılmak çok çok daha ağırdır. Böyle bu durumda hemen birini bulup evlilik planı yapmak bana sağlıklı gelmiyor. Hele ki böyle bi durumda insan kendinden önce çocuklarını düşünmeliBoşandıktan sonra bile düşünmem! Biraz dinlenip kafam dağılmalı. Yaşadıklarımdan dersimi çıkarmalıyım. Ve en önemlisi de çocuklarım. Onlarla aynı evi paylaşmaya kimseye layık görmem ki aynı durumdayım layık da görmüyorum kimseyi.
6 ayda bulan inanıyor mu sizce ? Ha inanmak , güvenmek konusuna gelince çocuğumun babası umduğum gibi çıkmamış, bu devirde tabiki de en iyisi olsa da inanmam. Zaten inanacak olsam hayatıma alır, şans verirdim. Mesele zaten inanmamak ve güvenmemek.Belki de karşınıza inandığınız biri çıkmadı.
Yapmam . Birinden ağzım yanmış zaten ikinciden olabildiğince uzak dururum hele ki 2 çocukla hele ki boşanmadan ne gerek var Allah aşkınaMerhaba hanımlar..
Merak ettiğim bir konu var, mesela boşanma davanız devam ederken yeni biriyke sevgili olup(tanımaya çalışmak demiyorum), evlilik planları yapar mısınız??
Not: Boşanma sebebiniz aldatilma ve 2 küçük çocuğunuz da varken
Güncelleme: Konudaki kadın ben değilim.