- 3 Mayıs 2024
- 158
- 403
-
- Konu Sahibi Cokcaresizm
Düne kadar ben de öyle düşündüm ama ben 8 10 yıl resmiyette o şahsın karısı olacağım bunu istemiyorumYaptıkları yanlarına kar kalmasın bir süre süründürün baktınız çok uzuyor anlaşmaşı yaparsınız.8-10 yış bile sürebiliyor
Tesekkur ederim sayin hakimimÇekişmeli açılıyor tanık dinletilip tek celsede bitiyor. Yani adı çekilmeli ama anlaşmalı oluyor
Hayır çekişmeli gibi görünüp anlaşmalı olanlarda var ilk duruşmada bitebilirEn iyisi 1 yılın dolmasını beklemek mi , çekişmeli de iki taraf istesede mi yıllar sürüyor
Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun. Hemen kurtulursunuz inşallah.Ben anlaşmalıya kaydım Allaha havale ediyorum 2 3 yıl onun nikahında kalmayı göze alamıyorum
Peki; yüz göz olmaya değer mi sizce?Önceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte sonuçta 1 hafta da evli kalsam artık evlenmiş boşanmış bir kadınım bu kadar kolay sıyrılması canımı sıkmıyor değil. Kendi ailemin aldığı takıları isteyip boşanalım mı yoksa altınlar ve tazminat isteyip uzun bir sürece mi gireyim? Bu arada şahıs şu an çalışmıyor, sigortasız ama üzerine ev, arsa ve araba var banka hesabında da yüklü parası var
Bosanin o zaman önceden edindigi mallarda zaten hak idda edemezsiniz beklentiniz ne anlamadimDediğiniz gibi olmuyor ki dilekçeyi versem bile ilk duruşma 8 ay sonra olurmuş mal kaçırma bir notere gitmeye bakıyor sonra uğraş dur
Çekişmeli olursa altınları kendisi kullandı der sizin taraftan gelenleri de vermez ki zaten ziynet ispatı çok zor.Uzerine kayıtlı taşınmazlar da evlilik öncesine ait olduğu için hakkıniz olmuyor onlarda da.Önceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte sonuçta 1 hafta da evli kalsam artık evlenmiş boşanmış bir kadınım bu kadar kolay sıyrılması canımı sıkmıyor değil. Kendi ailemin aldığı takıları isteyip boşanalım mı yoksa altınlar ve tazminat isteyip uzun bir sürece mi gireyim? Bu arada şahıs şu an çalışmıyor, sigortasız ama üzerine ev, arsa ve araba var banka hesabında da yüklü parası var
İyide anlaşmalı boşanma içinde en az evliliğin üzerinden en az 1 yıl geçmiş olması şartı var anlaşmalı boşanma nasıl olacakÖnceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte sonuçta 1 hafta da evli kalsam artık evlenmiş boşanmış bir kadınım bu kadar kolay sıyrılması canımı sıkmıyor değil. Kendi ailemin aldığı takıları isteyip boşanalım mı yoksa altınlar ve tazminat isteyip uzun bir sürece mi gireyim? Bu arada şahıs şu an çalışmıyor, sigortasız ama üzerine ev, arsa ve araba var banka hesabında da yüklü parası var
Ben hiçbirşey istemediğim halde 3 yıl sürdü.Önceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte sonuçta 1 hafta da evli kalsam artık evlenmiş boşanmış bir kadınım bu kadar kolay sıyrılması canımı sıkmıyor değil. Kendi ailemin aldığı takıları isteyip boşanalım mı yoksa altınlar ve tazminat isteyip uzun bir sürece mi gireyim? Bu arada şahıs şu an çalışmıyor, sigortasız ama üzerine ev, arsa ve araba var banka hesabında da yüklü parası var
Dava çekişmeli açılır ama dava sırasında anlasmaliya döner bosanilir.İyide anlaşmalı boşanma içinde en az evliliğin üzerinden en az 1 yıl geçmiş olması şartı var anlaşmalı boşanma nasıl olacak
Zaten başka mal falan istemiyorum ki altınların tamamını istiyorum vermiyor. Bakalım yarın avukatım kendisi ile görüşecek ama Nuh diyor peygamber demiyorKarşı taraftan mal falan alamazsınız hepsi sizin evliliğiniz öncesi edinilmiş mallar.
Bence tazminat davası vs diye gözlerini korkutup altınların hepsini almaya çalışın, bu davaları açsanız büyük ihtimalle kazanırsınız ama her şey para değil maalesef, kurtulduğunuza şükredip yeni hayatınıza odaklanmak daha güzel bence.
Avukatınız biraz gözlerini korkutsa şu davaları açıyoruz anlaşmazsanız falan diye?
Nafaka zaten istemiyorum. Tazminat olarak da altınların tamamını istedim vermedi nişanda takılanları da vermediBence altınların size takılan kısmını alıp kaçıp kurtulun. Süreci uzatıp muhattap olmayın. Evliliğiniz de kısa sürmüş anlaşışan. Nafaka falan çok çıkmaz
Gözü korkmuyor ki mahmeke orada git aç davayı istediğin gibi diyor resmenKarşı taraftan mal falan alamazsınız hepsi sizin evliliğiniz öncesi edinilmiş mallar.
Bence tazminat davası vs diye gözlerini korkutup altınların hepsini almaya çalışın, bu davaları açsanız büyük ihtimalle kazanırsınız ama her şey para değil maalesef, kurtulduğunuza şükredip yeni hayatınıza odaklanmak daha güzel bence.
Avukatınız biraz gözlerini korkutsa şu davaları açıyoruz anlaşmazsanız falan diye?
Öyle oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Sıkıntı çıkmaz mı?Dava çekişmeli açılır ama dava sırasında anlasmaliya döner bosanilir.
Hayır neden sıkıntı çıksın işleyiş bu şekildeÖyle oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Sıkıntı çıkmaz mı?