- 3 Mayıs 2024
- 158
- 403
-
- Konu Sahibi Cokcaresizm
Çünkü evliliğimizin 6.Gününde beni dövdü ve aileme beni öldüreceğine dair ses kayıtları attı. Avukatım istersen hem altınların tamamını hem nafaka hem de nafaka alırsın dedi ama süreç uzar dedi bilmiyorum gözüm korkuyorÇekişmeli açarsanız takılan altınları ispatlama şansıniz varki ve tazminatı neden isteyeceksiniz ? Ikisinide hakli olarak alma sansiniz varsa cekismeli açın
Dövmüş ya kadınıÇekişmelide yıllar sürüyor doğru söylüyor avukat ben olsam kendime takılanları almayı kabul ederek kurtulurdum. Paradan çok zamanda önemli. Karşına biri çıkarsa hala evli olacaksın. Ama neden tazminat? Evlilikte kusurumu oldu
şu anda kendinize yapacağınız en iyi şey, avukat değiştirmek olur
O zamn çekişmeli açın bence sonra pisman olursunuzzÇünkü evliliğimizin 6.Gününde beni dövdü ve aileme beni öldüreceğine dair ses kayıtları attı. Avukatım istersen hem altınların tamamını hem nafaka hem de nafaka alırsın dedi ama süreç uzar dedi bilmiyorum gözüm korkuyor
şeklen çekişmeli olarak açacaklar6 gunluk evlilikte istesenizde anlasmali bosanamazsiniz zaten. Bildigim kadariyla 2-3 yil once ictihatler degisti, mecbursunuz zaten cekismeliye.
Önceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte
Bunu aciklamayan avukatla calismazdim ben.şeklen çekişmeli olarak açacaklar
ama kendi aralarında anlaşıp biz her konuda anlaştık boşanmak istiyoruz derlerse, dava çekişmeli olmakla birlikte, sanki anlaşmalı gibi bitip gider sanırım onu demek istemiş.
yoksa zaten 1 sene dolmadan anlaşmalı açamıyor onu demek istememiştir herhalde.
ben boşanırken dava uzun sürer diye en az miktara tamam dedim sırf boşanıp kurtulmak ve uzun sürmemesi için. kesinlikle gerekirse 4 yıl sürsün hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin altınlar da tazminat almak da sizin hakkınız ve geç de olsa o hakkınızı alacaksınız o yüzden vazgeçmeyin. ben çok pişmanım keşke davam yeni bitseydi de hakkımı en azından alsaydım diyorum.Önceki konumu bilen biliyor. Bugün avukatımla görüştüm ama o protokolde çekişmeli açıp anlaşmalı boşanmamız taraftarı ama karşı taraf taleplerimi kabul etmiyor. Ben düğünde takılan takıların tamamını istedim vermedi sizinkileri veririm dedi. Böyle olunca çekişmeli boşanmaya odaklanıp avukatımla görüştüm hem altınlar hem de tazminat için ama avukatım da beni dava uzun yıllar süreceği için vazgeçirmeye çalıştı. Altınları paylaşın aranızda dedi ama karşı taraf kabul da etmiyor. Dava 2 3 yıl sürsün istemiyorum ama yaptıkları da yanlarına kâr kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanlar yol gösterir misiniz çok aman aman bir altın da yok bu arada ama iş biraz inada bindi işte
Biliyorum haklıyım ama dava yıllarca sürsün de istemiyorum. Tek talebim altınların hepsini almaktı (toplam 400 bin TL falan zaten) onu da vermedi.Hatırladım sizi. Korkmayın çekişmeliden. Bahsettiğiniz şeyler için kanıtınız varsa dayak için altınlar için fotoğraf video falan bi de ses kaydı var. Tamamen haklı konumdasınız kaybedicek bişeyiniz yok.