Boşanma da ses kaydı

Alsınlar bakalım güle güle yiyemesinler ben anlaşmalı ya da razıydım. Sadece kendi ailemin kileri istedim onuda vermedi senin hiç hakkın yok bunlarda dava aç alabiliyorsan al gibi whatsaptan yazışmalar işte bir de

Alamadılar işte altınlar bende o yüzden ses kaydını kullanamiyo çünkü orda hep düğün takısı dedik ikimizde konuşurken şimdi sırf o altınlar dan onada kalsın diye bı kısmını kendi kişisel paramla aldım diye yalan söylüyor şuan o kadar karaktersiz insanlar

Benimki de hakkinyok diyordu sürekli adam o kadar zekiki altınlar onda kalsaydı ifade hazır bende yok dicekti altınlar bende kalınca edinilmiş mal gibi gösterip yarısını almaya çalışıyor. Bende hiç bir şey talep etmedim anlaşmalı bosanalim dedim bütün takıları verirsen anlamalı bosanirim diyor umarım seninkide bu şekilde bı yalan söylemez dikkat et

Ses kaydının hukuki olarak bir geçerliliği olmadığı gibi mahkemeye delil niteliğinde sunmanız durumunda karşı taraf gizli bir şekilde ses kaydı aldığınız için sizden şikayetçi olabilir.

Ses kaydının hukuki olarak bir geçerliliği olmadığı gibi mahkemeye delil niteliğinde sunmanız durumunda karşı taraf gizli bir şekilde ses kaydı aldığınız için sizden şikayetçi olabilir.
Peki eve sürekli geç gelmesinin sarhoş gelmesinin öldürürüm seni de çocuğa dua et demesinin cezası var mı bana bir şey olsaydı nasıl ispatlanacakti acabs

Peki eve sürekli geç gelmesinin sarhoş gelmesinin öldürürüm seni de çocuğa dua et demesinin cezası var mı bana bir şey olsaydı nasıl ispatlanacakti acabs
Siz buradaki yorumlara bakmayın. Her zaman her durumda kesin kural diye bir şey yok. Delilinizi mahkemeye sunun. Avukatınız iyi bir gerekçeli dilekçe hazırlarsa durum lehinize olur. Tabii hâkimin zihniyeti, tavrı, tarzı vb. de önemli.

Hukuk sistemimize saygılar :) ne deseniz haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…