• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma da ses kaydı

Ayyyy aklıma eşim geldi her tartismada hakaret ve küfür eden adam o akşam o kadar kibar ve nazik bir şekilde benimle tartıştıki şaşırmıştım ve suphelenmistim dediğim gibide oldu boşanma aşamasındayız şuan bana. Ses kaydının olduğunu söyleyen adam ne hikmetse davada asla bahsetmedi ve sunmadi.bizdeki mevzu düğün takılarını ver vermezsen bosanirim senden demesi ve benim anında kabul edip o akşam eşin ve annesinin beni darp etmesi ile sonuçlandı
Alsınlar bakalım güle güle yiyemesinler ben anlaşmalı ya da razıydım. Sadece kendi ailemin kileri istedim onuda vermedi senin hiç hakkın yok bunlarda dava aç alabiliyorsan al gibi whatsaptan yazışmalar işte bir de

Alsınlar bakalım güle güle yiyemesinler ben anlaşmalı ya da razıydım. Sadece kendi ailemin kileri istedim onuda vermedi senin hiç hakkın yok bunlarda dava aç alabiliyorsan al gibi whatsaptan yazışmalar işte bir de
Alamadılar işte altınlar bende o yüzden ses kaydını kullanamiyo çünkü orda hep düğün takısı dedik ikimizde konuşurken şimdi sırf o altınlar dan onada kalsın diye bı kısmını kendi kişisel paramla aldım diye yalan söylüyor şuan o kadar karaktersiz insanlar

Benimki de hakkinyok diyordu sürekli adam o kadar zekiki altınlar onda kalsaydı ifade hazır bende yok dicekti altınlar bende kalınca edinilmiş mal gibi gösterip yarısını almaya çalışıyor. Bende hiç bir şey talep etmedim anlaşmalı bosanalim dedim bütün takıları verirsen anlamalı bosanirim diyor umarım seninkide bu şekilde bı yalan söylemez dikkat et

Hanımlar merhabalar. Eşimle boşanma aşamasındayız. Sürekli annesinde ydi evde yemek yemez eve bakmaz sadece kirayı öderdi. Kendisi öğretmen ben öğretim görevlisiyim. Annesiyle apartmanlarımız yanyanaydı. Ve ben bu duruma dayanamadım artık çünkü sürekli geç saatlerde ve sarhoş geliyordu. Yine sarhoş ve geç geldiği bir gün beni uyandırıp konuşmak istediğini söyledi ve olası bi ziynet davasına karşılık senet imzalamam istedi. Ziynet lerim ondaydı ve bşr gün dava açılacağını biliyordu buna karşılık dava açılırsa eğer borç senedi imzalatmak istedi bende kabul etmedim bunu da sarhoş geldiği için kayda aldım zaten kendi de söylüyor kayıtta. Aslında her gün olan bir durumdu ve nedense o gün aşırı sarhoş olduğu için kayıt almak istedim. Sonra artık dayanamayıp ya konuşup el ele verelim dedim ya da git aç davanı dedim güya ben dava aç dedim diye aç İş davayı dahası çok uzun tabi ki ama sorum şu Mahkeme de ses kaydı kullanıp ses kaydını hakim kabul eden var mı acaba?
Ses kaydının hukuki olarak bir geçerliliği olmadığı gibi mahkemeye delil niteliğinde sunmanız durumunda karşı taraf gizli bir şekilde ses kaydı aldığınız için sizden şikayetçi olabilir.

Ses kaydının hukuki olarak bir geçerliliği olmadığı gibi mahkemeye delil niteliğinde sunmanız durumunda karşı taraf gizli bir şekilde ses kaydı aldığınız için sizden şikayetçi olabilir.
Peki eve sürekli geç gelmesinin sarhoş gelmesinin öldürürüm seni de çocuğa dua et demesinin cezası var mı bana bir şey olsaydı nasıl ispatlanacakti acabs

Peki eve sürekli geç gelmesinin sarhoş gelmesinin öldürürüm seni de çocuğa dua et demesinin cezası var mı bana bir şey olsaydı nasıl ispatlanacakti acabs
Siz buradaki yorumlara bakmayın. Her zaman her durumda kesin kural diye bir şey yok. Delilinizi mahkemeye sunun. Avukatınız iyi bir gerekçeli dilekçe hazırlarsa durum lehinize olur. Tabii hâkimin zihniyeti, tavrı, tarzı vb. de önemli.

Hukuk sistemimize saygılar :) ne deseniz haklısınız

Back