Sarhoş gelip bunları söylemesi imza falan istemesi akıl vereni var demek aldatma olabilir mi yada annesi vs sizi istemiyo onlar mı dolduruyor ses kaydı genelde kabul edilmiyo diye biliyorum whatsapp üzerinden msjla biraz kışkırtın itiraf almaya çalışın msjlar kabul ediliyorHanımlar merhabalar. Eşimle boşanma aşamasındayız. Sürekli annesinde ydi evde yemek yemez eve bakmaz sadece kirayı öderdi. Kendisi öğretmen ben öğretim görevlisiyim. Annesiyle apartmanlarımız yanyanaydı. Ve ben bu duruma dayanamadım artık çünkü sürekli geç saatlerde ve sarhoş geliyordu. Yine sarhoş ve geç geldiği bir gün beni uyandırıp konuşmak istediğini söyledi ve olası bi ziynet davasına karşılık senet imzalamam istedi. Ziynet lerim ondaydı ve bşr gün dava açılacağını biliyordu buna karşılık dava açılırsa eğer borç senedi imzalatmak istedi bende kabul etmedim bunu da sarhoş geldiği için kayda aldım zaten kendi de söylüyor kayıtta. Aslında her gün olan bir durumdu ve nedense o gün aşırı sarhoş olduğu için kayıt almak istedim. Sonra artık dayanamayıp ya konuşup el ele verelim dedim ya da git aç davanı dedim güya ben dava aç dedim diye aç İş davayı dahası çok uzun tabi ki ama sorum şu Mahkeme de ses kaydı kullanıp ses kaydını hakim kabul eden var mı acaba?
2. Davamız bu ilkinden feragat ettim. Ve alamadım yine altınlarımı 3 sene geçmişti 2 sene zaten eve uğramadı hep annesindeydi. Sabaha karşı hep sarhoş geldi. Ve o gün ne olduysa ses kaydı alasım geldi ve gerçekten çok sarhoştuİspat edecek hiç bir yol yoksa o zaman geçerli diye biliyorum ama çoğu hakim delil olarak kabul etmiyor.
Bilmiyorum her şey olabilir artık yok olmaz olamaz diyemiyorum. Annesinin dizinin dibinde bşr adam bilmiyorum kiHemen kabul ettiğine göre aldatma durumları da var galiba ?
Var WhatsApp ta aç davanı al alabiliyorsan falan diyo bizim konu çok uzun. Aile olmak istedim o ise annesinden çıkmadı annesini istemedi oldum değişik bir şekilde. 2. Davamız zaten ilkinden feragat etmiştikSarhoş gelip bunları söylemesi imza falan istemesi akıl vereni var demek aldatma olabilir mi yada annesi vs sizi istemiyo onlar mı dolduruyor ses kaydı genelde kabul edilmiyo diye biliyorum whatsapp üzerinden msjla biraz kışkırtın itiraf almaya çalışın msjlar kabul ediliyor
Avukat biz sunucağız elimizde ne varsa hakimin dinlemesine kalmış artık umarım dinler dedi. Hepsini yazdık sürekli yaptığını falan ispatladıkta ama daha dilekçe aşamalarımız bitmedi işteAile içinde şahit olacak kişi çoğunlukla olmadığından, ses kayıtları kabul ediliyor. Ben kullanacağım davalarımda. Avukat da olur dedi. Bence siz de sorun avukatınıza. En azından eve sarhoş geldiğinin kanıtı olur. Bunu sürekli yaptığını, bunlardan birinde de kayıt aldığınızı söylersiniz. Ben ses kaydıyla ceza davası bile açtım eşime.
2. Olduğu zaman kadının hakları daha az oluyo diye biliyorum bi yerde okudum sanırım ama emin değilim süreç ile ilgili bilgim yok ama yazılı vs kanıt bulmaya çalışın ses kaydı gizli video vs kabul edilmiyoVar WhatsApp ta aç davanı al alabiliyorsan falan diyo bizim konu çok uzun. Aile olmak istedim o ise annesinden çıkmadı annesini istemedi oldum değişik bir şekilde. 2. Davamız zaten ilkinden feragat etmiştik
Avukatlarım kullanırız biz dedi başka kanıt yoksa ve bulamazsak hakimler kabul ediyormuş bir de sürekli eve geç gelen sarhoş gelen birisi çünkü canım bile tehlşkedeyken bu normal değil miAblacım,ses kaydı hukuken geçerli değil diye biliyorum.
Çünkü özel hayatın gizliligini ihlal ediyorsunuz.
Ancak karşı tarafta bu kaydı kabul ederse mahkemece kabul ediliyordu eskiden.
Ayrıca kocam sarhoş diyorsunuz.
Sarhoş olmak,uyuşturucu bir maddenin etkisinde kalmak geçici bir süre için bile olsa temyiz kudretini kaldırabilir.
Yani kocanızin bu beyanı sakatlanabilir.
Ama avukatlar vardır aramızda,en doğrusunu onlar bilir.
2. Olduğu zaman kadının hakları daha az oluyo diye biliyorum bi yerde okudum sanırım ama emin değilim süreç ile ilgili bilgim yok ama yazılı vs kanıt bulmaya çalışın ses kaydı gizli video vs kabul edilmiyo
Yazılıda var WhatsApp kayıtları ama işte bilmiyorum sonuç ne olur2. Olduğu zaman kadının hakları daha az oluyo diye biliyorum bi yerde okudum sanırım ama emin değilim süreç ile ilgili bilgim yok ama yazılı vs kanıt bulmaya çalışın ses kaydı gizli video vs kabul edilmiyo
Yanlış bir bilgi bu. Sadece ilk davanızdaki iddiaları sonraki davalarda kullanarak boşanma isteğinde bulunamıyorsunuz. Yeni deliller gerekiyor yeni dava için.2. Olduğu zaman kadının hakları daha az oluyo diye biliyorum bi yerde okudum sanırım ama emin değilim süreç ile ilgili bilgim yok ama yazılı vs kanıt bulmaya çalışın ses kaydı gizli video vs kabul edilmiyo
Sürekli sarhossa kötü yaşam tarzini kullanabilir zaten avukatlar.Avukatlarım kullanırız biz dedi başka kanıt yoksa ve bulamazsak hakimler kabul ediyormuş bir de sürekli eve geç gelen sarhoş gelen birisi çünkü canım bile tehlşkedeyken bu normal değil mi
Ayyyy aklıma eşim geldi her tartismada hakaret ve küfür eden adam o akşam o kadar kibar ve nazik bir şekilde benimle tartıştıki şaşırmıştım ve suphelenmistim dediğim gibide oldu boşanma aşamasındayız şuan bana. Ses kaydının olduğunu söyleyen adam ne hikmetse davada asla bahsetmedi ve sunmadi.bizdeki mevzu düğün takılarını ver vermezsen bosanirim senden demesi ve benim anında kabul edip o akşam eşin ve annesinin beni darp etmesi ile sonuçlandıHanımlar merhabalar. Eşimle boşanma aşamasındayız. Sürekli annesinde ydi evde yemek yemez eve bakmaz sadece kirayı öderdi. Kendisi öğretmen ben öğretim görevlisiyim. Annesiyle apartmanlarımız yanyanaydı. Ve ben bu duruma dayanamadım artık çünkü sürekli geç saatlerde ve sarhoş geliyordu. Yine sarhoş ve geç geldiği bir gün beni uyandırıp konuşmak istediğini söyledi ve olası bi ziynet davasına karşılık senet imzalamam istedi. Ziynet lerim ondaydı ve bşr gün dava açılacağını biliyordu buna karşılık dava açılırsa eğer borç senedi imzalatmak istedi bende kabul etmedim bunu da sarhoş geldiği için kayda aldım zaten kendi de söylüyor kayıtta. Aslında her gün olan bir durumdu ve nedense o gün aşırı sarhoş olduğu için kayıt almak istedim. Sonra artık dayanamayıp ya konuşup el ele verelim dedim ya da git aç davanı dedim güya ben dava aç dedim diye aç İş davayı dahası çok uzun tabi ki ama sorum şu Mahkeme de ses kaydı kullanıp ses kaydını hakim kabul eden var mı acaba?
Dilekçeler hala bitmedi zaten ilk davayı ben açmıştım bir şekilde ikna etti feragat etmiştim şimdi o açtı. İşte mal varlıklarını şirketi falan hep başkalarının üzerine yapmış. En son ziynet kalıyor onu da borç senedi yle kurtarmaya çalıştı. Allah ya işte ses kaydı alasım tuttu ilk kez ve sonuç davayı açtı.Yanlış bir bilgi bu. Sadece ilk davanızdaki iddiaları sonraki davalarda kullanarak boşanma isteğinde bulunamıyorsunuz. Yeni deliller gerekiyor yeni dava için.
Malesef ki yok ilk davadan feragat ettiğim için elimde nerede olduğunu bildiğime dair hiç bir şey yok kayıttan başka. Ve zaten mal varlığını hep başkalarına devretmişİçinde bulunduğunuz durumu ses kaydı hariç ispstlayacak başka bir durum yoksa -ki sizin durumunuzda yok kim şahitlik edebilir sarhoş birinin soylediklerine- hakim kabul eder. İçiniz rahat olsun . Siz bol bol kanıt alın . Birinden biri hakimin kulağına takılır.
Yani şöyle onu zaten her fırsatta kullanıyoruz. Elimizde olanları da başkalarına yapmış hep devretmiş en son ziynet de bana borç senedi imzalayacak kurtarmaya çalıştı. O günde ses kaydı aldım Allahtan oda diyorum şimdi. Avukatlar hakim dinlerse diyor biz sunacağız tabi ki. Şu yüzden yazdım bu durumda olup kullanan var mı kabul edilen var mı merak ediyorum süreci sadeceSürekli sarhossa kötü yaşam tarzini kullanabilir zaten avukatlar.
Kayda ne gerek var ki o halde.
Savurganlık varsa,aileyi zor duruma sokuyorsa,elindeki varlıkları yonetemiyorsa
Bunu kanitlamaniz yeterli olur bence.
Avukatın varsa bizi sormana gerek bile yok,en doğrusunu onlar bilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?