- 8 Mart 2023
- 1.246
- 111
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Evlenirken mutlu olacagini dusundugun icin evlendigini farzediyorum. Bu mutlulugu onda yakalayamamis olman, baskasinda da umit edemeyecegin anlamina gelmez ki…Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Hayır yanlış bir düşünce değil , sadece bu duyguların mantığın önüne geçmesin acele karar verme ölç biç tart sonra evlilik yoluna gir. Hakkında hayırlısı olsun.Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Sevgi sen barisacaksin ama pisman olacaksinMerak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Kolay mı öyle tekrar evlenmek.fazla iyimsersiniz bence.ömür boyu 1 defa evlenemeyen insanlar var.şimdi neden olmasın falan yazan arkadaşlar olacak ama ben böyle düşünüyorum valla.Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
İzlicem bunu
Tabiikide mutlu olmak için evlendim ama iletişim problemimiz vardı anlaşamıyoduk eşim annesine ailesine çok bağımlıydı aramızda konuştuğumuz her şeyi farklı şekillerde ailesine anlatıyodu. Aşırı kıskançtı evden çıkartmazdı beni çok bunaldım en son ısrar kıyametle işe girdim işe girince patladı her şey kısaca böyle diyim. Hep beni kötüledi herkese ailesine ve benim aileme de.E boşanıyorsanız evleneceksiniz tabi. insanların dünyaya gelme amacı ne ki zaten?boşanmaya nasıl karar verdiniz çok özel değilse hep merak etmişimdir ve üzülmüşümdür mutlu olmak için evlilik yapıyorsun ama bir şekilde ayrılıyorsun. Yani mesela düzeltilemez şeylermi yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?