Boşanma aşamasındayken doğru düşünememek.

Bavulu henüz götürmedim ama götüreceğim. Abim evli değil. Daha henüz para geçmedi elime ama aldığımda altın ya da dolar yapmayı düşünüyorum. Bu paraya da dokunmayacağım zamanı gelince de aileme net konuşacağ ı'm

Evet amacım da bu. Artık en dikkat edeceğim önem vereceğim şey bana değer veriyor mu olacak ve kesinlikle acele etmek yok emin olana karar. Tabiikide yine diyorum insan aynı evde yaşayınca bilemiyo ya da değişebiliyoruz ama yinede tanışma sürecinde rahatsız olduğum bişey olursa direkt bitiricem.

Eşimle beraberken bunları defalarca konuştum. Ama anlamadı beni hiç. Üzüldüğüm beni yıpratan şeylere kulaklarını tıkadı. Çevresi ve ailesi için beni feda etti öyle söyleyim. Ben bu evlilikte değer görmedim. Ayrıldıktan sonra eşim için üzülmediğime göre de içimde ona karşı hiçbir duygu kalmamış. O yüzden içim çok rahat

İşte her şey iletişim. Eğer sağlıklı iletişim yoksa sevgiymiş falan hikaye oluyo onlar. Birbirinle konuşmak ve anlamak gerekiyo. Bu yoksa anlaşılmayan taraf hep mağdur oluyo zamanla da yıpranıyo soğuyo sonuçta bu oluyo işte maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…