Ergenlikten cikma doğru dediniz anneye bağimli ben şunu şöyle yapalım diyorum anne bu böyle diyorduKırıcı olmayayım şimdi yumuşatarak yazayım.Siz belli ki sağlıklı karar alabilen biri değilsiniz fakat sülale olarak normal olanınız da yokmuş .Ergenlikten çıkmış adamı koca diye almak hemde akraba üstelik .
Hersey anne etrafinda dönüyordu. Birde evli görümce vardi esiyle iki çocukla sürekli hayatın merkezinde kaynanaya gidince bir bardak cay bile koyamazdim çünkü herşeyi görümce ben yaparım anne benim kaynanam söyle kocam böyle iki cocuguda diger kız kardeşlerine verip dedikodu tufanıydiErgenlikten cikma doğru dediniz anneye bağimli ben şunu şöyle yapalım diyorum anne bu böyle diyordu
İste benim hissettiğim duygusal durum da bu bana yasatttiklari olay ve hala ben sucluymusum karsimdaki insanlar cok melek gibi iyilermis gibi bide akrabalarin ya olmadi iste yolunuza bakin diye laflari üzdü o zaman araci olmasiydin şartlarımi kabul etmeseydiniz köprüyü geçene kadar herşeye tamam deyip sonra bu bizim istediğimiz gelin degil diyerek beni al götür kizini demeler üstüne birde bütün bu olayların sorumlusu benmisim gibi davranilmalariİnsan bazen akıl tutulması yaşabiliyor. Bende senin gibiydim. Yediğim dayaklar işittiğim hakaretlerin haddi hesabı yoktu. İçimden her şeyin çok kötüye artarak gittiğinin farkındaydım ama işleve geçecek mecalim yoktu. Kaç kere çantamı hazırlayıp annemlerin evine gidip hiçbir şey olmamış gibi oturup tekrar kalkıp evime dönmüştüm. Yani o sürece girmek dayak yemekten daha korkunç ve zor geliyordu. Biraz aile yapısından da kaynaklı. Boşanan kimse yok ailede, güneydoğunun küçük bir ilinde yaşıyorum. Dönersem aile evine döneceğim ve bunu hiç istemiyorum. Yalnız eve çıkma gibi bir durumum söz konusu dahi değil. İki tarafı boklu değnek afedersiniz. Zamanında gururumla terk etmediğim evden kovuldum. En son bu kadar eziyetin üstüne kumar da çıkınca incecik olan ip koptu. Bir tartışma sonunda ailemi arayıp benimle ilgili bir ton şey söyledi. Bende topladım herşeyimi gidiş o gidiş. Bir hafta sonra boşandım tek kuruş bile almadım. Halbuki zamanında darp raporu alıp kendin terk etseydim sonrasında yaşadığım travmaların bir kısmı olmayacaktı. Bana evlilik boyunca yaşattığı değersizlik duygusu ve boşanırken ondan hiçbir intikam alamadan tüm her şeyi ona bırakmak zorunda kalarak boşanmam ciddi zarar verdi bana ve ruhuma. Şimdi ailemle yaşıyorum Her şey çok mı güzel? Asla değil. Aileyle yaşamakta bence bir süreden sonra hele ki boşanıp geldiysen başka bir ızdırap. Benim ailem ne kadar bana destek olsalar bile boşanma sonrası yaşadığım hiçbir duygusal problemimde yanımda olmadılar. Yaşadığım bu kötü süreci sanki tüm hayatımda yaşıyormuş gibi işte böyle dengesizsin, işte bu yüzden boşandın, seninde çok suçun var türevinde çok cümleler kurdular ara ara zamanlarda. Ben bizi bunları yaşamak zorunda kalan o insanlara nefret doluyum ve asla geçmiyor. Ama boşandığıma bir gün bile pişman olmadım. Tek pişmanlığım zamanında boşanmamaktı.
Kendime kızıyorum neden bu kadar takıntılı olduğumu dışarda binlerce insan var neyin kafasindasin diye inanin ne yapacağımı bilemiyorum psikolojim alt üst olduİste benim hissettiğim duygusal durum da bu bana yasatttiklari olay ve hala ben sucluymusum karsimdaki insanlar cok melek gibi iyilermis gibi bide akrabalarin ya olmadi iste yolunuza bakin diye laflari üzdü o zaman araci olmasiydin şartlarımi kabul etmeseydiniz köprüyü geçene kadar herşeye tamam deyip sonra bu bizim istediğimiz gelin degil diyerek beni al götür kizini demeler üstüne birde bütün bu olayların sorumlusu benmisim gibi davranilmalari
Aynen 5 aylık böyle manyak bir ailede çok mutlu el üstünde tutulan bir bebek olacaktı adını koymak için bile şiddet göreceğinizden eminim bebek adini ya annesinin ya babasinin adini koyacaktılar seslenmedim onaylar gibi tamam dedim ama etrafından örnek verdim amcamin kızı hem babasinin hem kayinbabasinin adini koymus ali osman diye dedim bunu dedigime pisman etti tek oğlan esim yok iste 3 tane oğlu olsaymis 3unde de oglan torun olsaymis hepsinede Hüseyin koyarmis bilmem ne güldüm geçtim iyi dedim
Yabancıya gitmesin diye bir dahakine abinizle mi evleneceksiniz offff sabah sabah midem kalktı yemin ederimİste en büyük yanılgı kızımız yabancıya gitmesin gözümüzun önünde olsun diye bide ben nisan atinca geri de dönülmedi ailemde bende icine girmeyince anlayamadık anlasakta dil tutuldu demekki sizlerin söyledikleri yas konusu bebekte hastalık genetik olay hepsini düşündüm lakin dil tutuldu tamm dedim
Abartmayin Allah korusun öyle bir aile yapımiz yok çok şükür abdestli namazli insanlar ailem lakin karsimdaki aile yapısı bize ters düştü ailede din kavramı asla yok gelini aldik bitti istediğimiz neyse o olur tavrindalar insanlar kendini cok iyi kamuflaj ediyorlar icine girmeyince taniyamiyorsun evinin halini yapısınıYabancıya gitmesin diye bir dahakine abinizle mi evleneceksiniz offff sabah sabah midem kalktı yemin ederim
Türkiye'nin en ama en tutucu yobaz kesiminden geliyorum herşeye rağmen kuzenim benim kardeşimsin canimdir ben onun ablasiyim oda benim küçük kuzumdur ( büyük olsa da değişmez) yani demem o ki memlekete bok atmayalim lütfen ensestlikteHangi yöre de hangi şehirde oldugunuzu bilmiyorum ama insanın her istediği istediği Zaman olmuyormus yasadim ve gördüm bazen bile bile lades oluyor
Ben abartmıyorum ya senin ne işin var teyze oglunla hiç mi kendini düşünmüyorsun doğacak bebekleri dusunmuyorsunAbartmayin Allah korusun öyle bir aile yapımiz yok çok şükür abdestli namazli insanlar ailem lakin karsimdaki aile yapısı bize ters düştü ailede din kavramı asla yok gelini aldik bitti istediğimiz neyse o olur tavrindalar insanlar kendini cok iyi kamuflaj ediyorlar icine girmeyince taniyamiyorsun evinin halini yapısını
Zamaninda düşünmüş olabilseydim bu halde olmazdim dimiBen abartmıyorum ya senin ne işin var teyze oglunla hiç mi kendini düşünmüyorsun doğacak bebekleri dusunmuyorsun
Yooo valla tam aksine, akrabadan kız alınca daha cesur oluyorlar, nasılsa bosanamaz , sülale içi bölünmeyi kavgayı göze alamazlar diye.Teyzeni annen tanımıyor mu dediniz annem evleneli 40 sene oldu teyzem 6 aylik mis annem bile kendine kızıyor ben bacımin huyunu bile bilmiyorum nasil hata ettim diye annem hic istemedi de abimler babam icimde ol dedi elin delisinden iyi olurlar diye düşündüler el daha iyi olucakti kim bilir