Boşanma aşamasındayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tweety009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
379
168
Meraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye

Ergenlikten cikma doğru dediniz anneye bağimli ben şunu şöyle yapalım diyorum anne bu böyle diyordu

Ergenlikten cikma doğru dediniz anneye bağimli ben şunu şöyle yapalım diyorum anne bu böyle diyordu
Hersey anne etrafinda dönüyordu. Birde evli görümce vardi esiyle iki çocukla sürekli hayatın merkezinde kaynanaya gidince bir bardak cay bile koyamazdim çünkü herşeyi görümce ben yaparım anne benim kaynanam söyle kocam böyle iki cocuguda diger kız kardeşlerine verip dedikodu tufanıydi

İste benim hissettiğim duygusal durum da bu bana yasatttiklari olay ve hala ben sucluymusum karsimdaki insanlar cok melek gibi iyilermis gibi bide akrabalarin ya olmadi iste yolunuza bakin diye laflari üzdü o zaman araci olmasiydin şartlarımi kabul etmeseydiniz köprüyü geçene kadar herşeye tamam deyip sonra bu bizim istediğimiz gelin degil diyerek beni al götür kizini demeler üstüne birde bütün bu olayların sorumlusu benmisim gibi davranilmalari

Kendime kızıyorum neden bu kadar takıntılı olduğumu dışarda binlerce insan var neyin kafasindasin diye inanin ne yapacağımı bilemiyorum psikolojim alt üst oldu

Kimse boşanmak için evlenmiyor ne hayallerle ev kur düğün yap çeyiz hazırla sonra kendini bilmezler yüzünden evlilikten umduğunu bulamama yas konusunda da anlasamam diye çok söyledim ama konusunca şartlarımi kabul edince göze hitap edince tamam dedim niye anlasamayim ilk 6 ay iyiydik sonra askere gidip geldi sonrası zaten zitlasmalar başladı gelinini görmeye gelemedi annem niye gelmiyorsunuz dedi annesi gelse babasi gelmiyor annem diyor hazırlıklar nasıl yapalım diye ee biz erkek eviyiz karışma flan onların aile ile bizim aile cok farklıydi onlar küçük yerde biz şehirde amann olur dedik ama

Teyze oğlu demek kuzen demek kardeş demek yani aklım almadığı için soruyorum bu adamın yatağına nasıl girdiniz kardeşin o senin ya nolur bu ensestlikten vazgeçin yapmayın engelli doğan bebekler aklınıza gelsin gen havuzu daralıyor bu şekilde diyeceğim de kime ne anlatıyorum ki ne havuzu ne geni diyeceksiniz sizde haklısınız bir daha ki sefere abinizle falan evlenmeye kalkarsıniz diye yazıyorum yapmayın etmeyin görüşmüyor olmanız akrabanız olmadığı anlamına gelmez bakın 23 kromozom anne den alıyoruz yani genler çok benzer

Yabancıya gitmesin diye bir dahakine abinizle mi evleneceksiniz offff sabah sabah midem kalktı yemin ederim

Yabancıya gitmesin diye bir dahakine abinizle mi evleneceksiniz offff sabah sabah midem kalktı yemin ederim
Abartmayin Allah korusun öyle bir aile yapımiz yok çok şükür abdestli namazli insanlar ailem lakin karsimdaki aile yapısı bize ters düştü ailede din kavramı asla yok gelini aldik bitti istediğimiz neyse o olur tavrindalar insanlar kendini cok iyi kamuflaj ediyorlar icine girmeyince taniyamiyorsun evinin halini yapısını

Hangi yöre de hangi şehirde oldugunuzu bilmiyorum ama insanın her istediği istediği Zaman olmuyormus yasadim ve gördüm bazen bile bile lades oluyor
Türkiye'nin en ama en tutucu yobaz kesiminden geliyorum herşeye rağmen kuzenim benim kardeşimsin canimdir ben onun ablasiyim oda benim küçük kuzumdur ( büyük olsa da değişmez) yani demem o ki memlekete bok atmayalim lütfen ensestlikte

Ben abartmıyorum ya senin ne işin var teyze oglunla hiç mi kendini düşünmüyorsun doğacak bebekleri dusunmuyorsun

Bunca yapılana rağmen boşanmak istemiyorsanız karşı tarafın söylemlerini haklı çıkarıyorsunuz demektir. Aramayın dedikçe arıyorsunuz görümceler de öyle davranır tabi . Herkes kendi kalitesini kendi belirler sizde belirlemişsiniz

Teyzeni annen tanımıyor mu dediniz annem evleneli 40 sene oldu teyzem 6 aylik mis annem bile kendine kızıyor ben bacımin huyunu bile bilmiyorum nasil hata ettim diye annem hic istemedi de abimler babam icimde ol dedi elin delisinden iyi olurlar diye düşündüler el daha iyi olucakti kim bilir

Yooo valla tam aksine, akrabadan kız alınca daha cesur oluyorlar, nasılsa bosanamaz , sülale içi bölünmeyi kavgayı göze alamazlar diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…