Boşanma aşamasındayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tweety009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
379
168
Meraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye

Onlara göre de evliliğin bitmesinin nedeni ailemin evime gelip gitmesi annem herşeye karisirmis bende annemi dinlermisim onlara ayak uydurmamisim evliliği becerememisim
Aileniz gidip gelirse size edilen eziyeti görecekti, ki korktukları başlarına da gelmiş. O yüzden işlerine gelmemiş.

Olaydan bir hafta önceydi tartistik ailesini çağırdı bende oglunuz bana bu şekilde davranıyor dedim ilgisiz istemiyo gibi teyzemle. babasi gidersen bidaha getirmem flan dedi oglan hiç araya girmiyor bile bende gidersem dönmem bidaha dedim cok kızgındim simdi ise boşanmak travması yaşadim resmen sanki hayatim bitmis sanki ölüyormusum gibi ev gitti bebek gitti aile olamadim etraf ne der mutsuz olduğum yerde durmam gerek biliyor insan ama o Cesaret yokmus demekki bende

Olaydan bir hafta önceydi tartistik ailesini çağırdı bende oglunuz bana bu şekilde davranıyor dedim ilgisiz istemiyo gibi teyzemle. babasi gidersen bidaha getirmem flan dedi oglan hiç araya girmiyor bile bende gidersem dönmem bidaha dedim cok kızgındim simdi ise boşanmak travması yaşadim resmen sanki hayatim bitmis sanki ölüyormusum gibi ev gitti bebek gitti aile olamadim etraf ne der mutsuz olduğum yerde durmam gerek biliyor insan ama o Cesaret yokmus demekki bende
Elalem çok bilmesin işine baksın, çok iyilerse kendilerine alsınlar yetersiz eşiniz ile psikopat ailesini. Üstüne para versen almazlar ama sana akıl satmaya gelince koşa koşa gelirler. Bir de elinin altında sizin gibisi varsa sizi görür de gözü açılır diye ödleri kopar. Elalem hep böyle ikiyüzlü işte. Kale almaya değmez bir yapı.

Anneme gidebilir miyim diye izin alıyorum ayrıca teyzemden de izin almam gerekmis bende hic umursamadim evim ayri esimden izin aldim diye bu bile sorun olmuş düğünde niye erkek evinin tarafı ile halay cekmemisim siritmamisim kizlari ile baklava acmis haberim yok çağirdilar gittim yapmışlar bile ee niye gelmedin aramadin diye her sabah napiyon diye aramam gerekmis

Anneme gidebilir miyim diye izin alıyorum ayrıca teyzemden de izin almam gerekmis bende hic umursamadim evim ayri esimden izin aldim diye bu bile sorun olmuş düğünde niye erkek evinin tarafı ile halay cekmemisim siritmamisim kizlari ile baklava acmis haberim yok çağirdilar gittim yapmışlar bile ee niye gelmedin aramadin diye her sabah napiyon diye aramam gerekmis
ne harika aile anlat anlat sen anlattıkça ben boşanma sakınn diyeceğim tövbe tövbee. :işsiz:

Ergenlikten cikma doğru dediniz anneye bağimli ben şunu şöyle yapalım diyorum anne bu böyle diyordu
Ee o zaman niye evlendiniz .Bu devirde bir erkek 30 yaşında ancak evliliğe adım atmalı.Cunku okur hayatı öğrenir işi meskegi birikimi olur.Oturmasi kalkmasını bilir.Kusura bakma akıl işi değil sizin yaptığınız.

Boşanmak istemiyorum diyerek kendimi kandırmisim en Basindan olmaması gerekmis konustukca daha iyi oldu sağolun arada yine ağır yorum yapanlar olucak ama
Bak gerçekten bu konuya aşırı taktım çünkü bizzat gözlerimle tanık olduğum bir aile var hala dayı çocuklari evleniyor iki de çocukları oluyor iki çocuk da sakat o bebeğin düşmesi şiddet vs değil o bebeği sizin vücudunuz imha ediyor çünkü çekinik genler bir araya geldiler fetüs yüksek ihtimal hastaydı doğsa bile sakat olacaktı yani sende ben şöyle bir şey gördüm bugün seni arasalar gel deseler gideceksin ve tekrar bir bebek daha yapacaksın

Abartmayin Allah korusun öyle bir aile yapımiz yok çok şükür abdestli namazli insanlar ailem lakin karsimdaki aile yapısı bize ters düştü ailede din kavramı asla yok gelini aldik bitti istediğimiz neyse o olur tavrindalar insanlar kendini cok iyi kamuflaj ediyorlar icine girmeyince taniyamiyorsun evinin halini yapısını
Kamufle o lütfen.

Haklılar burda . Sizin eşinizin aklı yok ki. Anasının güdümlü füzesi o. Kim oluyor da sizinle ortak karar alıyor, neyine onun ?

Evli kız kardeşi bu şekilde kocasina hep senin dediğin olur tamm canım her gun kaynana arar davet eder her gun kaynanaya temizliğe gider adamda hem anasinin isini gördürur hemde ic Güveysi gibi kızın anasinin dibinde durur yapmacık şekilde benden de aynisini yapmami istediler demekki ama benim fitratim öyle degil seviyorsam bi insani yaparim aslan burcuyum dediğim gibi zaten olmasa iyiydi herşey ama gerçekten insanlar gercek davranısini cok iyi saklıyorlar ben gibi saflarda iste is isten geçtikten sonra anlıyor durumu

Durun kizacaginiz bir durum daha soyleyim de ne kadar kör olduğumu görün aklim yitmiş gitmiş gibi besicilik yapıyorlar baba oğul is guc yok ortada dogru düzgün bende kpssye hazırlanıyorum tabi önce çalis flan düğünden sonra istemiyormus ihtiyaç yokmuş flan demeye başladı ben illa olucak sen öyle konuşmadın bastan diye söyledim

Kınayıpta başıma gelsin istemem ama konuya nerden baksan elinde kalıyor.2022 yılındayız teyze annedir yahu kardeşle evlenmek gibi bir şey bu bildiğiniz ensest ilişki benim gözümde. Tanımıyorum uzaktık diyorsunuz ama aynı kansınız siz kafanıza silah mi dayadilar aileniz söz hakkı vermedi mi hiç size fikriniz sorulmadi mı ailenize eğer evlenir çocuğumuz olursa hasta doğabilir ben bu sorumluluğu almak istemiyorum diyerek nasıl diretmezsiniz.İkinci olarak eş kişisi 22 yaşındaymış çocuk daha ya o yaşlar bir gün birinden hoşlansan haftaya başkasına aşık olur erkekler için söylüyorum.Bugün barışsanız bile bu evlilik yürümez ki senden ricam lütfen kpss çalışmayı bırakma ayaklarının üzerinde dur.

Ne güzel aileniz arkanızda. Bundan daha iyi nimet mi olur? Evlilik eziyet çekilen, kaynananın emir eri gibi dolasilan bir mecra değil. Ne demek boşanmak istemiyorum?

Boşanmak da istemiyorum napicam ben
napınca bosancaksın? mesela nasıl bı aksıyon lazım? ananı babanı dovmusler senı ınsan yerıne koymamıslar dovmusler.. cocugunu kaybetmıssın onlar yuzunden.. omrun hayatın kararmıs senden nefret edıyorlar aıleler bırbırıne gırmıs artık olur yanı kalmamıs.. ama pes. akıl tutulması yasıyosun resmen bu ayrılamayan kadınlarda var bısey.. hayret edıyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X