Boşanma aşamasındayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tweety009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
379
168
Meraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye

Ben böyle bir insan değildim bana ne oldu bilmiyorum olaylar ust uste gelince doğru karar verilmiyor bide etraf ne derdi var gerçi cok umurumda değil ailem yanimda olduktan sonra

Ablacım bak yaptığın yanlış zararın neresinden dönersen kardır, çocuklarının sakat kalma ihtimali var, sma genelde kuzen evliliklerinde oluyor. Yapma etme, ayrıca dava açmışsın bu saatten sonra bitti mi biter zaten bitsin de. Yoluna bak

Meraba hanimlar. Öncelikle detayli anlatayim 25 yaşındayım evli olduğum kiside benden 3 yas küçük teyze çocukları kuzeniz. Ama farklı ilçelerde olduğumuz icin cok iyi tanımıyorduk. Neyse nişan oldu askere gitti geldi. gecen yaz düğün oldu benim icimde bi yandan cok şükür dedim bi yandan huzursuzluk vardi.annemle teyzem hemde kaynanam olucak kisi olmaz olsun cok zitlasti bu evliliğime yansidi bende esime sıkıntı verdim küstüm. Nişanlı iken balayina gidelim dedi tamam dedim ablam enistem iki çocukla gidecez dedi olmaz dedim abim duyunca teyzemle konuştu uygun değil diye konu kapandi. Ama kapanmamis. Sonra evi dizdik esya alicaz yine sorun çıktı teyzem kendi istediği esyayi almaya zorladı. Esim tabi hic bişeye karışmaz çocuk gibi aile nereye yönlendirme yaparsa oraya gidiyor. Neyse evlendik evimiz ayri ben her gun annesine giderim gitmedigimde sorun muhakkak cikar kavga ederiz vurur üstüme yürür bende karşılık veririm vuramazsin diye bağırırim anneme gidince gelince sorun olur annem gelince içtiği bir bardak cay zehir olur. Anneler zitlasinca bizde de bi zitlasma oldu altinlar bende dursun dedim mesela durdu ama çantamı arama arayıp nerde bu altinlar diye sorma güvensizlik oldu ev senin degil altin senin değil diye ezmeye başladı daha anlatilcak cok olay var da. Teyzemi kaldiramadim çünkü beni ezmeye 3 kizi var biri evli onlari benden üstün görmeye basladi daha 5 aylik evli iken ailem hakkinda kötü konuştu ailem duydu ve tartışma çıktı gelin kızınızi götürün diye dediler aileme gelme dedim ama beni evimden kovdu teyzem sonra ailem geldi esim sinir krizi geçirdi evden kovdu buyuk kavga oldu yani ben 7 haftalık hamileydim ailemle baba evine geldim çünkü koca olucak hayvan beni istemedi sormadi orda şikayetçi olmadim darp edildik ankarada şikayet ettim sonrada 3 4 gun sonrasında eşyalarımı almak istedim ve hepsini verdiler boşanma da açtım bu kadar stres ailemi darp ettiler beni ettiler görümce gelip al su deli kizini götür demeler suurum bozuldu yeminle olaydan sonra bebeğimi düşürdüm bir ay yataktan çıkamamışim sonrası kafam yerine gelince aradim esimi ailemde bende istemiyoruz babami ezemem dedi ortada kaldim ben üzüldügum icin ailem kızgın sekilde git istiyorsan bizi unut dediler cok arada kaldim defalarca ulasmaya çalıştım esime ailesine yapmayalim diye onlarda acmis durumda mahkeme bende actim suan pismanim bu durumlarda olduğuma üzgünüm bu hale neden geldim diye

Teyzeniz kayınvalideniz ; kocanız ve görümceniz de kuzenleriniz.

Eş ailesi diye söyleyince hiç tanımadığınız insanlardan bahsediyorsunuz gibi olmuş.

Anlaşmalı boşanıp hayatınızdan daha fazla zaman harcanmasını engellemeye bakın. Sonrasında da önceliğiniz sağlığınız , mutluluğunuz olsun. Çalışma imkanınız varsa kendi gelirinizi kazanmaya bakın.

Kendinizi ruhen ve bedenen iyileşmiş hissettiğinizde : aklı , fikri size denk ; kendiniz gibi insanlarla karşılaşmak nasip olsun.

Bu muhteşem evliliği bebekle taçlandıramadigin için üzgünsün sanırım
Olan aklımızı bir çuval un gibi başına doksek yinede nasiplenmeyecek gibisiniz ne diyelim
Cocuk da garibim SMA’ lı olma olasılığı var, kuzen kardeştir yahu, görüşmüyorduk diyor, görüşmeyince genetik hastalıklar evlenince çıkmıyor sanki 😒

Bak senin ailene ve sana yapilanlar yeterli olmamis ve hala kafamin ici susmuyor diyorsun. Biz burdan sana ne dersek diyelim bir uzman yardimi gibi olmaz. imkanin varsa bir uzamndan destek al. yoksa da kendine ugraslar bul.

Mesela yarin bir sadaka ver yolun erkenden buraya dustugu icin. yoksa bir sure sonra cocugum icin katlaniyorum, korundugum halde hamile kaldim diye gelecektin.

Sen simdi bu haldeyken elalem misil misil uykusunda. o zaman bu elalemin sana bir faydasi yok demek ki.

İste en büyük yanılgı kızımız yabancıya gitmesin gözümüzun önünde olsun diye bide ben nisan atinca geri de dönülmedi ailemde bende icine girmeyince anlayamadık anlasakta dil tutuldu demekki sizlerin söyledikleri yas konusu bebekte hastalık genetik olay hepsini düşündüm lakin dil tutuldu tamm dedim

Zaten onlar görücü geldiler ben istemedim sonra bi konuş flan dediler

Sene 2022 ; teyze yeğenine görücü geliyor , evlerden ırak. Bundan sonra ne desek boş ; ya önünüze bakacaksınız ya da "teyzemi çok severim " ama " kaynanama dayanamıyorum " diye beyin yakan gruba dahil olacaksınız.

Değerliyim ben teşekkür ederim
Tabii ki değerlisiniz hepimiz gibi

Öyle zor günler yaşayıp hâlâ boşanmak istememenizi anlayamadım
ayrıca altın yere dusmeyle pul olmaz bı silkelenseniz yeni bir başlangıç yapacak gücü kendinizde bulursunuz
Israrla bizi dusurenlerden medet ummak sevgi dilenmek...

İste en büyük yanılgı kızımız yabancıya gitmesin gözümüzun önünde olsun diye bide ben nisan atinca geri de dönülmedi ailemde bende icine girmeyince anlayamadık anlasakta dil tutuldu demekki sizlerin söyledikleri yas konusu bebekte hastalık genetik olay hepsini düşündüm lakin dil tutuldu tamm dedim

Dil mil tutulmaz kuzenle evlenirken. Sen de istemissin olmus. Olanla olene care var mi yok. Zararin neresinden donersen kardir.

Senin yetistigin cevre, gordugun dunya bu. Biz ne dersek diyelim seni ikna edemeyiz.

Madem konu actin bu insanlar benim bosanmak istemememe neden sasirdi diye sor kendine.

Bu kadar beni tanimayan insanlar neden beni kotulugumu istesinler diye bir dusun.

Demek ki bir yerlerde bir degil cok fazla hata var diye dusun.

Ne igrenc mevzular ne seviye var ne sevgi ne saygi iyiki boyle bir ailede degilim birde teyze ogluna varmak ne gereksz bi mevzu olmus aman ele yabanciya gitmesin mantigi biz turklerde varda gitmiyoda noluyo sonunda akrabalardanda olcaksiniz. Dua ette spastik ozurlu cocuklarin olmasin Allahim sen hayirlisini ver yarabbim insanlara Akil fikir ver sen ve cevrendekilerin hepsine

Kavga anında kafanıza darbe aldınız mı? Ona göre yorum yapıcam.
Konuyu okudum yorumlara baktım.Son sayfaya geldim yorumumu yazacaktım ki yorumunuzu okudum.Dedim bu yoruma saygısızlık etmeyeyim gelecek cevabı bekleyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X