- 19 Mart 2017
- 115
- -88
- 96
- 25
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Evet düşünmekten deli olacağımbence siz hayatınızdaki bütün erkekleri çıkarın ve kendinizle bir süre yalnız kalın. doğru kararlar verebileceğiniz bir durumda ve ruh halinde olduğunuzu düşünmüyorum. daha sonra çok üzülebilirsiniz... ayrıca çok gençsiniz daha
Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyorAdamın çocuğu var mı?
Yazık çocuk anneyi kaybetmiş bir de baba evlenip gidecek babadan da olacak. Vebale girmeyinEvet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Seni anlamıyorum ve yargiliyorum.. bu ne be daldan dala.. Allah senin karşına silah da çıkarır ama al birini vur diye değil. Aranmişsin bulmuşsun ve bunu ilahi bir işaret gibi kutsallastirmaya çalışıyorsun. Yazık...Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Seven Adam sevdigi kadini paylasirmi onuda gectim hayvanlar aleminde bile bu böyle deilmi cok hata yapiyorsun daha 23 yasindasin senin gibi ler kariyer pesinde sen koca seciyorsun kendine ceki duzen vermelisin esinle mutlu deilsen bile ayrilip bir kac yil kafani toplayip saglam bir iliski kurman gerekmezmi daldan dala Konmakta nedirÖnceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Ay ne kadar doğru insan dimi Allah karşıma doğru kişiyi mi çıkardı dediğiniz karakter evli olduğunu bile bile leş kargası gibi size üşüşen anası ölmüş sabiyi ortada koyan.evladına bakmayıp yanıma almicam diyen birisi ne kadar mükemmel bir aday profili gerçektenEvet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Bunu kaç defa okudum gördüm burada. Açın eski konulara bakın lütfen, kaç kadına böyle söylenmiş ama sonra yan çizilmiş. Sizi şu anda erkek seçimine zorlayan ne merak ediyorum. Ya bir oturun babanızın evinde mantıklı kararlar alın. İş güç maddi yönden güçlenin, boşanmanın etkisinden kurtulun sonra yeni birini bulun. Bir çocuğun vebaline girilecek, giren siz olmayın. Anasız kalmış üstüne babasız kalacak, adamın umurunda değil çocuğu.Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
caydım, o adamdan da bir cacık olmaz. Çocuguna sahip çıkmayan adamdan hiçbir halt olmaz. Sal bu adamı da.Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Alkişliyorum seni tebrik ederim arkadaşımMantıklı düşün evli bir kadına yürüyen adam karakter sahibi midir?
Ne kadar tanıdı seni de hemen evlenelim, boşan, hayatımın aşkısın moduna geçti? Ayrıca istediğini alana kadar herkes ilgi, sevgi gösterir, çok zor bir şey değil.
Sen de tanımadan, etmeden komşuya gider gibi bu adamın yanına mı gideceksin? Evlilik böyle bir şey değil yani nasıl hayatlar yaşıyorsunuz? Ya da ben çok uzak kaldım artık bu hayata.
Biraz x kişi , y kişi olmadan kendi kendinize var olmayı deneyin. Bir deneyin yani en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?