• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım. Kocam ve başka erkek arasında kaldım. Yargılamadan cevap yazın lütfen ..?

Aysetumblr38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
115
-88
96
25
Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .

bence siz hayatınızdaki bütün erkekleri çıkarın ve kendinizle bir süre yalnız kalın. doğru kararlar verebileceğiniz bir durumda ve ruh halinde olduğunuzu düşünmüyorum. daha sonra çok üzülebilirsiniz... ayrıca çok gençsiniz daha
Evet düşünmekten deli olacağım

İki adam da olmak zorunda değil. Boşanın kafanızı toplayın sonra yeni sevgili yapın. 2+2=4 Sen evliyken benimle görüşüyordun diyecek. Henüz evli boşanmamış kadının tepesine üşüşmüş ne biçim adam bu? Evli biriyle bilerek sevgili olan insanlardan korkarım ben. Asla güvenmem oturup kalkmam yemem içmem. 23 yaşında bu ne erkek sevdası ya? Evlilik denemişsiniz olmamış yürümemiş, adamın birinden kurtulurken ne diye diğerine koşuyorsunuz? Bir dinlenin bir kendinize gelin, hayatınız hakkında yeni kararlar alın.
Buraya akıl almaya geldiyseniz tavsiyeleri yorumları dinleyin, aksi durumda seviyorum ölüyorum bitiyorum derseniz kimse size aşkının peşinden git demez. Leş bir durumun içindesiniz, daha beter batmaktansa bence çıkmaya bakın.

Mantıklı düşün evli bir kadına yürüyen adam karakter sahibi midir?

Ne kadar tanıdı seni de hemen evlenelim, boşan, hayatımın aşkısın moduna geçti? Ayrıca istediğini alana kadar herkes ilgi, sevgi gösterir, çok zor bir şey değil.

Sen de tanımadan, etmeden komşuya gider gibi bu adamın yanına mı gideceksin? Evlilik böyle bir şey değil yani nasıl hayatlar yaşıyorsunuz? Ya da ben çok uzak kaldım artık bu hayata.

Biraz x kişi , y kişi olmadan kendi kendinize var olmayı deneyin. Bir deneyin yani en azından.:olamaz:

23 yaşında çocuğunuzun olmadığını size düşündüren ne?
Adam belli ki çocuğuna bakıcı arıyor, size de çocuğum olmuyor diye cazip geliyor belli ki.

Biraz durun soluklanın. Daha 23 yaşındasınız. Hemen ikinci evliliğe atılmayı düşünüyorsunuz daha birinden boşanmadan. Hayat kaçmıyor. Biraz kendinize yatırım yapın hayatınıza kimseyi almadan.

Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Yazık çocuk anneyi kaybetmiş bir de baba evlenip gidecek babadan da olacak. Vebale girmeyin

Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Seni anlamıyorum ve yargiliyorum.. bu ne be daldan dala.. Allah senin karşına silah da çıkarır ama al birini vur diye değil. Aranmişsin bulmuşsun ve bunu ilahi bir işaret gibi kutsallastirmaya çalışıyorsun. Yazık...

Seven Adam sevdigi kadini paylasirmi onuda gectim hayvanlar aleminde bile bu böyle deilmi cok hata yapiyorsun daha 23 yasindasin senin gibi ler kariyer pesinde sen koca seciyorsun kendine ceki duzen vermelisin esinle mutlu deilsen bile ayrilip bir kac yil kafani toplayip saglam bir iliski kurman gerekmezmi daldan dala Konmakta nedir

Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Ay ne kadar doğru insan dimi Allah karşıma doğru kişiyi mi çıkardı dediğiniz karakter evli olduğunu bile bile leş kargası gibi size üşüşen anası ölmüş sabiyi ortada koyan.evladına bakmayıp yanıma almicam diyen birisi ne kadar mükemmel bir aday profili gerçekten

Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Bunu kaç defa okudum gördüm burada. Açın eski konulara bakın lütfen, kaç kadına böyle söylenmiş ama sonra yan çizilmiş. Sizi şu anda erkek seçimine zorlayan ne merak ediyorum. Ya bir oturun babanızın evinde mantıklı kararlar alın. İş güç maddi yönden güçlenin, boşanmanın etkisinden kurtulun sonra yeni birini bulun. Bir çocuğun vebaline girilecek, giren siz olmayın. Anasız kalmış üstüne babasız kalacak, adamın umurunda değil çocuğu.
Bu kadar mı düştünüz? Ya yazıp yazıp siliyorum, erkeksiz yaşanmıyor mu?

Kocanızdan boşanın, bu adama da yol verin.
O adam iyi biri olsaydı evli kadına boşan, benimle evlen demezdi. Afedersiniz ama karaktersiz bir adam. Evli kadına yan gözle bakmış. Üstelik çocuğunu da umursamıyor, babaanneye, dedeye bırakmış yazık günah, annesiz bir yavruyu bir de babasız bırakmış. Sizinle ileride evlenirse, sizden çocuğu olursq ve sizinle de boşanırsa çocuğuyla hiç ilgilenmeyecek demek ki.
Ve evlilik olgunluğunda da değilsiniz bence. Sizde daha boşanmadan başka adama farklı gözle bakmışsınız. Hayatınızda etkek olmak zorunda değil. Daha 24 yaşındasınız kimler çıkacak karşınıza. Ama şuan durun, ilişki falan yapmayın eşinizden de boşanın.

biraz yalnız kalın, daha birinden boşanmadan öbürüyle evlilik düşünüyorsunuz. Önce bir boşan, ondan sonra adamakıllı flört et karşındakiyle, direkt evlilik kafasına girme. Daha 23 yaşındasın hayatı niye böyle yaşıyorsun ki? Bir de 23 yaşında benim çocugum olmuyor diyecek kadar nasıl karar verdin anlamadım. Biraz sakin arkadaşım ya, sakin

İkisi de çok afedersiniz ama kaka adamlar. Boşan, diğerine de posta koy. Kendi başına yaşa bir süre. Daha küçüksün işe gir kurslara git kendini geliştir. Ne bu koca sevdası. Koca bi işe yarasaydı adı gonca olurdu. Hepsi kötü bakma sen arada iyi olduklarına. Erkekler kapatılsın.

Mantıklı düşün evli bir kadına yürüyen adam karakter sahibi midir?

Ne kadar tanıdı seni de hemen evlenelim, boşan, hayatımın aşkısın moduna geçti? Ayrıca istediğini alana kadar herkes ilgi, sevgi gösterir, çok zor bir şey değil.

Sen de tanımadan, etmeden komşuya gider gibi bu adamın yanına mı gideceksin? Evlilik böyle bir şey değil yani nasıl hayatlar yaşıyorsunuz? Ya da ben çok uzak kaldım artık bu hayata.

Biraz x kişi , y kişi olmadan kendi kendinize var olmayı deneyin. Bir deneyin yani en azından.:olamaz:
Alkişliyorum seni tebrik ederim arkadaşım 👍

Back