Boşanma aşaması..

Nafaka maaşa göre hesaplanıyo 70-80 alan biri bin iki bin ödemez böyle bişe yok kaç avukatla görüştüm Tüfe Üfe hesabı da var bunun asgari ücretli değilki bu insan

Tedbir nafakası yok mu haftasonu ek işe vs gidin bari ihtiyaç varsa
daha mahkemenin nerede görüleceği belirlenip duruşma günü verilmemiş ki tedbir nafakası olsun

tedbir nafakası için dilekçe de vermişlerdir diye düşünüyorum (vermediyse hemen versin tabi) ama ekonomik durum araştırması yapmadan onun kararı çıkmıyor hatta sanırım artık ilk duruşmaya kadar pek çıkmıyor.

Nafaka maaşa göre hesaplanıyo 70-80 alan biri bin iki bin ödemez böyle bişe yok kaç avukatla görüştüm Tüfe Üfe hesabı da var bunun asgari ücretli değilki bu insan
Yüksek nafaka veren hakim duymadım malesef.Avukatiniz ne diyor,ne kadar verirmiş hakim ?

Yüksek nafaka veren hakim duymadım malesef.Avukatiniz ne diyor,ne kadar verirmiş hakim ?
Kendi avukatım ben hakime yüksek bi mevla sunacağım dedi fakat kabul eder mi bilmiyorum dedi. Zaten kendi avukatım 1500 2000 arası verir dedi. Bende bunun yetmeyeceğini söyledim. Çünkü bebeğin maması bezi ıslak mendili vs derken çok masraf oluyor kesnlkle yetmz o para. İki avukat ile daha görüştüm bana o paranın çok az olduğunu 70 bin maaşa tahmini 8 bin ile 10 bin arası verirler dedi. Bi başkası da 18 bin ile 20 bin arası dedi. Hangisine inanacaımı şaşırdm

Kendi avukatınız daha gerçekçi malesef

Bu durumda ben boşansam bile onun işine yarar. Çünkü aldıgı maaşla bize ödeyeceği nafaka ona hiç koymaz. Adam verir kurtulurum der
İnşallah hakim sizden yana olur da okkalı bir nafaka bağlar.

Bizde hakim ben ne istediysem onu verdi
Anlaşmalı olma şansı yok mu hiç ?

İnşallah hakim sizden yana olur da okkalı bir nafaka bağlar.

Bizde hakim ben ne istediysem onu verdi
Anlaşmalı olma şansı yok mu hiç ?
Anlaşmalı olacagını zannetmiyorum. Daha doğrusu davaya bile geleceğini düşünmüyorum. Sessiz kalıyor bu süreçte. En son adam akıllı konuşmayi denedim o halen annem şöyle babam böyle diyordu bana. Bananeyse annesinden babasından onlar yüzünden yuvam bozlmş iki aydır babamngildeym tek bir Allah'ın kulu da aramadı hadi beni sevmiyorlar torunlarını da mı merak etmez bir insan. 3 aylık oldu yavrum. Onun ne suçu var. Daha halen utanmadan giderken bize bir alasmaaladık bile demeden gitmişler diyorlarmş utanmazlar evimden kovuldm sizin yüzünüzden bide size alasmaaladık mı diyeyim. O kocam denen utanmaz da halen onları savunuyor. Asla hakkımı helal etmiyorum. Küçücük bebeğimle beni o hale getirdiler evden kovulmama sebep oldular Rabbime havale ediyorum. Birde babamla konuşmşlar babam da haklı olarak sen neden onlara harçlık göndermiosn demiş ayıp değil mi yaptgn demiş o da bana ailen iki ay bakamadılar size diye mesaj atmış sen ve ailen paracısınız demiş. Benim ailem mamasını bezini kıyafetine kadr her şeyini alıo o halen utanmadan konuşuyor. O yüzden gerçektn çekişmeli sürse bile umrumda değil. Burnundan fitil fitil getircm. Kendim için yapmasam da kızım için yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…