bana bak sana eşimin ismini verirsem,araştırır bulursun yaptıgı işlerden dudagın uçuklar.2 dönem baro başkanlıgı, mahmut tuncerin avukatlıgını aktif olarak yapmakta ve sayısız dava..gerçekten eşimi asla övmem ama lafta gelmesine tahammül edemem... eşimden şüphe edecegine kendi kişiliginden şüphe duy.. iki insanın arasına sızıp durma..boşanmak istemiyo bi taraf belli..cocugum var evet.. boşanmak üzere olan birinin yuvasını yıkan konumda olursa ve senin yaptıklarını yapmışsa heralde onun kafasını kırarım.. ayrıcaaaaa madem ki yorum yapmayı geçin diyosun,niye konuyu acıyosun.. seninle ilgilendigimiz yada acıdıgımız için yorum yapmıyoruz o gencecik kıza acıdıgımız için biçogumuz yazıyoruz farkındaysan.seni pohpohlayıp ah canım üzülme onu boşayıp sana gelecektir mi diyecektik sence..böyle bi sistem yokk,,aç gözünü çık aradan[/QUObana bak pardon hitap şeklinize dikkat ediniz ...karşınızda 18 yaşında biri yok yaptığınız terbiyesizlik zaten ortada.genelde okuduğunu anlayanlarla muhatabımdır birde isim vermişsiniz.ggerçekten çok etkilendim.böyle yazıncada siz ciddi anlamda üzüldüm kahroldum.ben kişiliğimden eminim insanların dertlerini eşimle okuyarak gülmüyorum mesela ..acıdığın için yazıyorsun eksik olmayın iyi geceler yalnız o kız burda değil malesef sizden haberi yok