boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

bana bak sana eşimin ismini verirsem,araştırır bulursun yaptıgı işlerden dudagın uçuklar.2 dönem baro başkanlıgı, mahmut tuncerin avukatlıgını aktif olarak yapmakta ve sayısız dava..gerçekten eşimi asla övmem ama lafta gelmesine tahammül edemem... eşimden şüphe edecegine kendi kişiliginden şüphe duy.. iki insanın arasına sızıp durma..boşanmak istemiyo bi taraf belli..cocugum var evet.. boşanmak üzere olan birinin yuvasını yıkan konumda olursa ve senin yaptıklarını yapmışsa heralde onun kafasını kırarım.. ayrıcaaaaa madem ki yorum yapmayı geçin diyosun,niye konuyu acıyosun.. seninle ilgilendigimiz yada acıdıgımız için yorum yapmıyoruz o gencecik kıza acıdıgımız için biçogumuz yazıyoruz farkındaysan.seni pohpohlayıp ah canım üzülme onu boşayıp sana gelecektir mi diyecektik sence..böyle bi sistem yokk,,aç gözünü çık aradan[/QUObana bak pardon hitap şeklinize dikkat ediniz ...karşınızda 18 yaşında biri yok yaptığınız terbiyesizlik zaten ortada.genelde okuduğunu anlayanlarla muhatabımdır birde isim vermişsiniz.ggerçekten çok etkilendim.böyle yazıncada siz ciddi anlamda üzüldüm kahroldum.ben kişiliğimden eminim insanların dertlerini eşimle okuyarak gülmüyorum mesela ..acıdığın için yazıyorsun eksik olmayın iyi geceler yalnız o kız burda değil malesef sizden haberi yok

evet o kız burda degil, boşanmadıgı eşiyle aynı evde...Terbiyesizlik lafına pişman ederdim seni ama yazııkk derdin başından aşmış zaten yuva yıkma peşindesin.. güzel anlamışım dimi yazdıklarını.. sen bana kahrolma ben gayet iyiyim, kendine kahrol.. daha boşanmamış insanla evlilik hayali kuruyosun her ne kadar anlaşmalı boşanmada da olsa!!! ... ee bırakta sana biraz gülelim.. sende yaptıklarına doyma

evet o kız burda degil, boşanmadıgı eşiyle aynı evde...Terbiyesizlik lafına pişman ederdim seni ama yazııkk derdin başından aşmış zaten yuva yıkma peşindesin.. güzel anlamışım dimi yazdıklarını.. sen bana kahrolma ben gayet iyiyim, kendine kahrol.. daha boşanmamış insanla evlilik hayali kuruyosun her ne kadar anlaşmalı boşanmada da olsa!!! ... ee bırakta sana biraz gülelim.. sende yaptıklarına doyma

yazdıklarını umursamıyorum...sen içini dökebilirsin...

konuyu okuyup tekrra yorum yapmayı dene belki tutar

konuyu bastan sona okuyarak yazdım zaten tüm yorumlarımı.
böyle bir konu açarken olabilecek tüm yorumları göze almalıydınız zaten.
konu içerisinde size yığınla soru soruluyor ve siz elle tutulur tek bir cevap veremıyorsunuz.
tıpkı benım sordugum 'hangi sıfatla ailesiyle tanısmaya gittiniz' sorusuna cevap veremediğiniz gibi....
burada yapılan yorumlar tamamıyle size fayda sağlayacak ve yol gösterici yorumlar.
bana kalırsa siz yapılan yorumları bastan bir okuyun....

konu içerisinde size yığınla soru soruluyor ve siz elle tutulur tek bir cevap veremıyorsunuz.
tıpkı benım sordugum 'hangi sıfatla ailesiyle tanısmaya gittiniz' sorusuna cevap veremediğiniz gibi....
burada yapılan yorumlar tamamıyle size fayda sağlayacak ve yol gösterici yorumlar.

Evliliği aile zoru ile olmuştu' demişsiniz.. Eğer öyle olduysa neden boşanıyor olmasına rağmen sıkıntılı, dertli.. İstemediği hayattan kurtuluyor, Siz varsınız sevdiği.. Aileler biliyor, onaylıyor. Sevdiğiyle yeni bir hayata başlayacak.. Onun yanındasınız.. Dertli olması saçma değil mi :44:

bunu ben de sordum ama cevap alamadım
madem adam boşanmış o zaman sorunları ne şu anda neden mutsuzlar
adam hala tuhaf davranıyosa demek ki bu ilişkiden o kadar emin değil
aksi takdirde şu an mutluluktan uçuyo olması lazımdı
herşey güllük gülistanlık aileler onaylamış boşanma gerçekleşmiş ama adam hala sıkıntı içerisinde ve evlilik lafı duyunca bahaneler uyduruyo
üstelik uzun süredir birliktesiniz bi kaç aylık bi ilişki de değil
bence konu sahibi bunları iyice bi gözden geçirmeli

Son düzenleme:
Konuyu acalı 4 gün olmuş, bütün yorumlarınız burda, bir okuyun isterseniz. 22 Eylülde adam boşanmak üzereyken birden boşandı, gerekçeli kararı beklemeye basladı.

İlişkileri 6 yıl aile zoruyla sürdü, sonra da sürmedi :) Kadın vazgecti evli kalmaktan.

Bizi kandırabilirsiniz, ama kendinizi asla. Ve şunu unutmayın, söz uçar yazı kalır.

şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur

DÜZELTME YAPMAK ZORUNDA KALDIM:BANLAŞMALI BOŞANMALAR UZUN SÜRMEZ ZATEN BİLİYORUM.YALNIZ ANLAŞILMAYAN KARAR VERİLİR AMA RESMİ BELGENİN GELMESİ UZAYABİLİR SIRADA B EKLEYENLER YÜZÜNDEN.OKURSANIZ SİZLERDE ORDA GÖRÜRSÜNÜZ KANUNLARI BEN O EVLİYKEN BİR ŞEY YAŞAMADIM ZATEN ARİFE DERKENDE HALA İLİŞKİME YANSIDIĞI İÇİN.SADECE YAZININ BU KADAR ANLAŞILMAYACAK NESİ VAR .ZORLA DRKEN KAFASINA SİLAH DEMİŞSİNİZ KİMSE KAFASINA SİLAH DAYATILARAK EVLENDİRİLMEZ AMA AYRILMAZDA.1 YIL EVLİ KALDILAR SADECE BURDA HER AYRINTIYI YAZAMAM SANIRIM.BOŞANMA ONLARIN ARASINDA YAŞANMIŞ BEN YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLADIM .YOK YUVA YIKAN KANDIRAN FALAN YAZMIŞSINIZDA.BEN EVLİ BİRİNDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM YANİ ORDA DA KAĞIT DİYE YAZDIM.HERALDE EVLİ OLSA GİDİP AİLERLE TANIŞTIRAMAM DEĞİL Mİ.MANTIK OLARAK.YENİŞ BOŞANMIOŞ DİYELİM BU KADAR ANLAMLANDIRILMADIYSA

nişanlıytken tanıdım iş oratmında ilişki boşanma arifesinde başladı

benden uzaklaştığı yok ben ayrılmaya kalktığımda kıyamet koptu... buraya geldi günlerce kaldı .geri dönme gibi bir ihtimal yok kesin bir şey kağıt çıkıcak sadece karar verildi..ben yaşadığım süreç için yardım istdim aslında

çok dürüstçe söyliyim aklımda hiç öyle bir düşünce yoktu...iş görüşmeleri vs dertleşmek derken oldu.hep büyük konuşurdum eskiden asla yapmam diye olmaz diye .büyük konuşmamak lazımmış inşallah .iyi dileğin için çok teşekkür ederim:43:

evler ayrı olduğunda hakim sorun çıkarabilir diye avukatlar o şekilde istediler şuan zaten ayrı evdeler ama o süreler falan katlanması zordu yıprattı tabi beni.bende böyle bir ilişki istemezdim ama oldu işte

boşanma anlaşmalı karar çıktı ..zaten şuan kağıt bekleniyor .karar çıktı fakat o kağıdın gelme süresi var

olayları tam bilmediğiniz için sizde yorumlarda haklsıınız.ikiside birbirini istemiyor.karşı taraftaki kadın ilk dile getirmiş bunu oturup konuşmuşlar zaten daha başta istememişler .aldatma yok bunu asla kabul edemem dava açılmış anlaşmalı olarak benim yüzümden açılan bir dava değil onların arasındaki sorun bu.bir insan hayatına biri alıyorsa ona gerekeni yapmalı.boşanmasına sebep ben değilim .beni hayatına alanda o .pişman olursa cayardı zaten zorla tutanda olmadı bence daha geniş çerçevelerden bakın olaylara...

avukatların isteği olduğunu söyledi:44:

kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen bu

karar çıksa bile boşanma kağıdı resmi belgenin gelmesi uzayabiliyormuş o da o kağıt gemeden harakete geçemem diyor. boşanmamış olsa ailesi onay vericek bir yapıda değil zaten gittim gördüm ailesini vs arkadaşları akrabaları hepsinin beni kandırma ihtimali varsa orasını bilemem tabi

pardonda bununv icdanla alakası yok bitmiş bir iliki karar çıktı boşanma kağıdı gelicek sadece diyorumda anlatamıyorum.karşıdakine silah zoruyla boşanmasını kimse istememiş ilk ,steyende karşı taraf ..karşı taraf gayet mutlu ve keyifli ilişkileri bilmeden olanları tam bilmeden sadece arada bir boşanma var diye eleştirdiğinize göre siz çok doğru bir kişiniz yanlış olanlar hep başkaları..ben demiyorum onu yanlış bir evlilikmiş ki karşılıklı istenömiş değil mi her boşanan sanki madurmuş gibi her tarafta memnun.aralarında bir sorun yok gülerek ayrıldılar.ikiside kurtulduk diyor yaptığım suçmuş kanunlara baksanız iyi olur verilen bir karar var ortada..eleştirmeyin yazdım çünkü tek yaptığın şuan bu.tarafsız yorum yapamıyorsun gelip vicdandan bahsediyorsun..hakaret etrmeye zatn kimsenin hakkı ve haddi değil kusura bakmayın herkes çok doğruymuş gibi büyük büyük konuşmasın ilerde belli olmaz çoluğunuzun çocuğunuz da boşanmış biriyle olursa ancak anlayabilirsiniz

evlilikleri bir yıl sürdü yazdım bir yıl şuan bitti demedim zaten evlilik süresi 1 yıl sonra dava açılıuyor bir yıl orda evlilik süresi hani 24 yıllık evliyiz falan derler ya işte o şekilde .

karra çıkıyor resmi belge olan kağıt gelmedi bir türlü gelemedi umarım ama benim için şuan önemli olan ilişkinin sürüp süremeyeceği konusu ..onların ikisinin daha önceden yaaşadığı şeyler var onlarıda burda alenen anlatamam yaşanmış bitmiş onların arasında olan şeyler ikiside şuan hayatlarındna memnun sadece bunu diyebilirim teşekkür edeim yorumun için

boşanma arifesini mecazi yazdım yani hala ilişkime yansıyor anlamında.bir yıl evli kalıyor dava açılıyor sonra karar veriliyor.şuan kağıt gelmedi daha sadece iki yıllık ilişkim var tanışma başlama her şeyi tam ayrıntılı yazmıyorum sadece ..ilişkinin başlama süreci de var o kadar ayrıntıya girmedim keşke girseydim çok karıştırıldı

şimdi bakarsanız boşanma kararı çıkar hakimin ağzından daha sonra resmi belgeler şeklinde verilir ben oraya kağıt bekleniyor diye yazdım kağıt bekliyoruz şuan.yani hakim boşadı resmi belgeler bekleniyor ..

belgenin gelmesi uzaybiliyor sıradan ötürü siraya bağlı karar değil belge

birincisi genç değilim
2. karar çıktı sadece kağıt bekleniyor orda boşanma kağıdı yazdım o yüzden karar verilse bile resmi belgenin gelmesi için süre gerektirir

olayın tamamını burda anlatmam için roman yazman lazım zorla evlendirilme nişanlıyken onlar aralar soğumuş ama he rşey hazırken vazgeçememişler aileler baskıcı davranmışisteseler sadece 1 yıl evli kalmazlar oda prasödür gereği.hakim bile şüphelenmiş b,ir mal paylaşımı için mi diye evlilik süresini göze alıp tekrar kanunları inceleyin derim

karısının yanında değil çünkü orda kimse anlamamış karar çıktı resmi belge bekleniyor ..

terim zaten boşanma kağıdı olarak geçiyor benim terimimde yanlış bir şey yok sadece olaya ön yargılı olan çok fazla olduğu için tam olarak anlaşılmadığımı sanıyorum, ki anlayanlarda olduğuna göre hata sadece benim yazımda olmamalı.ordada boşanma kağıdı yazdım zaten yazıda yani neyse uzatmaya gerek yok ben yardımımı aldım teşekkür ederim yorumunuz için.
aşağıdaki arkadaşta yazmış ne kağıdı olduğunu açıklamış onuda ekliyim bakarsanız daha açıklayıcı olur

benimde kuzenim avukat .pardon ben 2 yıl ilişkim var diyorum .ailesi karşı çıkmış zaten kolay olduğunu malum oldud a öyle mi gördünüz .yaşanılan her şeyi buraya mı yazıyım .insanların dertlerine oturup karşılıklı gülüyorsanız benimde size söyleyecek pek bir şeyim yok ben 2 yılllık ilişkideyim diyorum tanışma aşk başlama hepsi toplam onların ilişkileri zaten 7 yılllı topllam flört bilmemnesi nişanı.ailelerin neler yaptığını nasıl ikna edildiğini biliyormusunuz da yorumluyorsunuz .ben yardım istedim oturup gülünmesini değil sizimnde çocuğunuz var mı bilmiyorum ilerde boşanmış biriyle ilişki yaşayıp üzülürse oturup gülün tammam mı. avukatsa eşiniz şüphe ederim.öyle her anlaşmalı boşanma o kadar kolay bitmiyor.kararı avukat değil hakim verir. ne insanlar var gelmişler birde beni eleştiriyorlar haha çok komik komedi filmi yazmadım oraya insanlara saygı duyun okumak bir şeyi değiştirmiyor tabi birde silah zoru yazmışsınız ben sanki orda silah zoru yazdım cidden okumayı öğretmm gi gerek yada sözlük mü koymalıyım anlamıyorsanız yorum yapmayın geçin

6 yıl zorla flörtmü diyorum ya nolur yapmayın yoruldum ya.sevmişler birbirlerini daha sonra evlenmeye yakın vazgeçmek istemişler.aileler işin ucundasınız olmaz demiş.heralde kurtarmaya çalışmışlar değil mi,. sonrada ilk eşi demiş ayrılalım dayanamıycam diye .hata yaptık diye nolur konunun tamamını okuyup ya yorum yapın yada rica edicem cidden yoruldum .böyle bir yer olduğunu bilseydim buranın asla derdimi açmazdım

sıkıştığım için değil açıklama yapmak durumunda kalıyorum çünkü kara çıkmış dememe rağmen bhala evli diyenler oldu.konu o kadar başka yerlere gitti ki ben sıkışmadım .yoksa her detayı burda vermek durumunda değilim olay zaten ana hatları ile ortada ..tesekkürler

o kadın beni bağlamıyor benim ilişkim beni bağlıyor. boşanmalarına ben sebep değilim .ayırmadım.kendi istemiş benim yerime siz üzülebilirsniz

karar çıktı kağıt bekleniyor yani dava görüldü ortada görülmeyen bir şy yok adam boşanmış karar çıkıcak

Son düzenleme:
Bence yolun yol değil bu adamdan uzaklaşırsan kendi iç huzurunu yakalarsın. Böyle bir ithamda kalmak istemiyorsan . bana kalırsa senin de vicdanın rahat değil. Ve doğrusu da bu hayatından çıkar . Ne işin var böyle biri ile ya karısından ayrılmasını hızlandıran sebeplerden biri de sensen. Unutma ileride çok üzülürsün.

Konuyu acalı 4 gün olmuş, bütün yorumlarınız burda, bir okuyun isterseniz. 22 Eylülde adam boşanmak üzereyken birden boşandı, gerekçeli kararı beklemeye basladı.

İlişkileri 6 yıl aile zoruyla sürdü, sonra da sürmedi :) Kadın vazgecti evli kalmaktan.

Bizi kandırabilirsiniz, ama kendinizi asla. Ve şunu unutmayın, söz uçar yazı kalır.

ben yazdılaırmın hepsini biliyorum ilk yazı ile yorumlarımda aynı boşuna uğraşmayın bence dediğim gibi anlayan beni anladı zaten ....sizi kandırmak ile uğraşmam çünkü genelde beni anlamayanları umursamıyorum...hayatımı ben bilirim siz değil evet o konuda haklısınız.

Bence yolun yol değil bu adamdan uzaklaşırsan kendi iç huzurunu yakalarsın. Böyle bir ithamda kalmak istemiyorsan . bana kalırsa senin de vicdanın rahat değil. Ve doğrusu da bu hayatından çıkar . Ne işin var böyle biri ile ya karısından ayrılmasını hızlandıran sebeplerden biri de sensen. Unutma ileride çok üzülürsün.

teşekkür ederim yorumun ve yardımın için

bu arada bunları yazıp hala anlamıyorsanız onada benim yapıcak bir şeyim yok zaten ..ister anlayın ister anlamayın ...söz uçar yazı kalır evet iyikide düzenlemişsiniz böylece daha çok kiş,i beni anlayarak yardım mesajları ile geldiler yardımınız içinde sağolun özelime mesaj atan herkesede burdan teşekkürlerimi iletiyorum..

acıyorum sizin gibi kadınlara
evli barklı adamların peşini bırakın artık ya, ikinci kadın olmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? hiç mi gururunuz yok?
adam seni sevse zaten boşanıp gelirdi kapına
ki karısıyla aynı evde yaşıyor
kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum
bi evlilik kolay olmuyor
o adamla kadın ne umutlarla evlendi belki de evlilikleri düzelecek ne evlilikler gördük kesinlikle boşanacağız nefret ediyoruz diyen insanların aşkla yeniden evliliklerini kurtardıkları oluyor
siz kızınızın böyle evli bir adamla ilişki yaşamasını kaldırabilir misiniz? ailenizi ne duruma soktuğunuzu görmüyor musunuz?
dünyada milyonlarca bekar erkek varken evli adamlarla uğraşmayı bırakın artık
sizin şu yaşadığınızın kaç katını sevgilinizin karısı yaşıyor
siz boşanma durumunda olsanız bile eşinizin başka kadınla ilişkisi olsa bu durum hoşunuza gider miydi?
inanın hiç acımıyorum siz ve sizin gibilere
hem evli adamlarla ilişki yaşayın birde kendinizi acındırın
buraya konu açma cesaretiniz varsa eğer gerçekleri de duyacaksınız kusura bakmayın

Son düzenleme:
bu arada bunları yazıp hala anlamıyorsanız onada benim yapıcak bir şeyim yok zaten ..ister anlayın ister anlamayın ...söz uçar yazı kalır evet iyikide düzenlemişsiniz böylece daha çok kiş,i beni anlayarak yardım mesajları ile geldiler yardımınız içinde sağolun özelime mesaj atan herkesede burdan teşekkürlerimi iletiyorum..

:) sizin gibi bir üye ile daha önce hic karşılaşmadım. Kendinize bir dünya yaratmışsınız orda yaşıyorsunuz. Adam sizi kandırıyor siz de bizi.

Biz de size teşekkürlerimizi iletiyoruz BDV ailesi olarak :)

Hadi eskiden ne tv ne internet varmış
İnsanlar bilmiyomuş ta
Şimdi dizilerden tutunda magazin programında bile ikinci kadınların nasıl kandırıldığını biliyoruz yani

Hepsi boşanma aşamasında oluyo
Ama boşanamıyo
Ya eşi bırakmıyo ya da hamile oluyo
Zavallı adamcağız da iki kadın arasında zikzak dokuyo :6:

Tercih sizin yani

şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur

DÜZELTME YAPMAK ZORUNDA KALDIM:BANLAŞMALI BOŞANMALAR UZUN SÜRMEZ ZATEN BİLİYORUM.YALNIZ ANLAŞILMAYAN KARAR VERİLİR AMA RESMİ BELGENİN GELMESİ UZAYABİLİR SIRADA B EKLEYENLER YÜZÜNDEN.OKURSANIZ SİZLERDE ORDA GÖRÜRSÜNÜZ KANUNLARI BEN O EVLİYKEN BİR ŞEY YAŞAMADIM ZATEN ARİFE DERKENDE HALA İLİŞKİME YANSIDIĞI İÇİN.SADECE YAZININ BU KADAR ANLAŞILMAYACAK NESİ VAR .ZORLA DRKEN KAFASINA SİLAH DEMİŞSİNİZ KİMSE KAFASINA SİLAH DAYATILARAK EVLENDİRİLMEZ AMA AYRILMAZDA.1 YIL EVLİ KALDILAR SADECE BURDA HER AYRINTIYI YAZAMAM SANIRIM.BOŞANMA ONLARIN ARASINDA YAŞANMIŞ BEN YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLADIM .YOK YUVA YIKAN KANDIRAN FALAN YAZMIŞSINIZDA.BEN EVLİ BİRİNDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM YANİ ORDA DA KAĞIT DİYE YAZDIM.HERALDE EVLİ OLSA GİDİP AİLERLE TANIŞTIRAMAM DEĞİL Mİ.MANTIK OLARAK.YENİŞ BOŞANMIOŞ DİYELİM BU KADAR ANLAMLANDIRILMADIYSA

kim zorla evleniyor allah askına siz kız halinizle zorla evlenirmiydiniz bu bir bir sorum daha olacak hayır boşanma davası olan insanlar nasıl aynı evde kalıyor? onuda anlamış değilm.

yani siz de haklı olarak diğer arkadaşlarınza özeniyor olabilirsiniz ama bence şuan için evlilik gibi bir şey beklemeyin beklentinizi de yüksek tutmayın adam zaten yeni boşanmış evliliğe karşı soğumuş olabilir eğer gerçekten bişeyler istiyosanız baya bir süre beklemeniz gerekecek bence

kim zorla evleniyor allah askına siz kız halinizle zorla evlenirmiydiniz bu bir bir sorum daha olacak hayır boşanma davası olan insanlar nasıl aynı evde kalıyor? onuda anlamış değilm.

avukat öyle tavsiye etti diyomuş sevgilisi
arkadaş ta inanmış :)
akıl var mantık var insan boşanmaya karar verdiyse niye mecburiyetten aynı evde kalsın ki
hayır gidecek yer olmadığından aynı evde kalıyoruz dese neyse ama avukat öyle dedi demesi çok saçma

avukat öyle tavsiye etti diyomuş sevgilisi
arkadaş ta inanmış :)
akıl var mantık var insan boşanmaya karar verdiyse niye mecburiyetten aynı evde kalsın ki
hayır gidecek yer olmadığından aynı evde kalıyoruz dese neyse ama avukat öyle dedi demesi çok saçma

Hayır bunu dese dese psikolog der
O da sorunlarını halletmek için der yani

Boşanma avukatı ne diye karışsın ki
Nerde kalıyosan kal yani

:) sizin gibi bir üye ile daha önce hic karşılaşmadım. Kendinize bir dünya yaratmışsınız orda yaşıyorsunuz. Adam sizi kandırıyor siz de bizi.

Biz de size teşekkürlerimizi iletiyoruz BDV ailesi olarak :)

konu sahibinin en son mesajından ve özellikle o mesajın son cümlelerinden sonra bu yoruma sonsuz katılıyorum. pes artık. Bazen düşünüyorum hayat bazı insanlar için ne kadar kolay.... Kendi işine gelene inandıktan sonra mutsuz olacak sebep bulamaz insan.

Hayır bunu dese dese psikolog der
O da sorunlarını halletmek için der yani

Boşanma avukatı ne diye karışsın ki
Nerde kalıyosan kal yani

karışmaz avukat ya
bi de neden 1 yıl kaldıktan sonra dava açılabiliyo onu da anlamadım konu sahibi böyle birşey demişti sanki

diyelim ki ben evlendim 2-3 ay sonra adam beni aldattı veya karakteri bozuk çıktı ya da anlaşamadık neyse işte
ben hemen dava açamıyo muyum evli kalmak zorunda mıyım

Back
X