boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

anlaşmalı boşanmalarda tek celsede hakim boşuyor evet.en fazla 1 ay sonra kaleme gidip boşanma evraklarını alıyorsun ve bekar yazan kimliğini çıkarabiliyorsun hatta kalemden almana gerek kalmadan nufüsta bile boşanmış olduğun görünüyor..
artık işlemler bu kadar uzun sürmüyor..haklısın..

Ben 24 aralıkta boşandım, tam bir hafta sonra 3 ya da 4 ocaktı sanırım kaleme gidip feragatnameyi imzaladım.Üstelik burası ankara adliyesi. Düşünün her metrekareye bir boşanan cift düşüyor

E bu tarz erkekler hep boşanma aşamasındadır
Tv lerde bile görmüyo muyuz
Ama hiç boşanmazlar, ya karısı bırakmıyodur ya da hamiledir
Zavallı adamcağız iki kadın arasında zikzak dokur :6:

Ben 24 aralıkta boşandım, tam bir hafta sonra 3 ya da 4 ocaktı sanırım kaleme gidip feragatnameyi imzaladım.Üstelik burası ankara adliyesi. Düşünün her metrekareye bir boşanan cift düşüyor

ve bu arkadaş ilk celse görüldüğünde ilişkimiz başladı diyo ve ilişkileri başlayalı 2 yıl olmuş
aradan iki yıl geçmiş bu kağıt hala gelememiş

Son düzenleme:
ve bu arkadaş ilk celse görüldüğünde ilişkimiz başladı diyo ve ilişkileri başlayalı 2 yıl olmuş
aradan iki yıl geçmiş bu kağıt hala gelememiş

:) bu işte bir karışıklık var ama olay resmi belgede tıkandı kaldı :1:

Size burda ılımlı mesajlar yazıp bağrına basanları anlamıyorum.Arkadaşım sen evli bir erkekle ilişki içindesin.Adam "evli".Evli yahu hala ötesi var mı? Sen bi güzel ilişkini meşrulaştırmış bir de burda yorum bekliyorsun.Sen kimbilir hangi umutlarını suya gömüp boşanma arifesinde olsan ve eşin bir başkası ile birlikte olsa ne hissederdin.Sevgilinin yaptığı ayrıca "suç" dilerim karısının senden haberi vardır.Bir de ailelerin onayı varmışşş.Zaten yanlış bir evlilikmiş...Evet o yanlıştır sizinki doğrudur zaten.Sen her ne kadar beni eleştirmeyin desen de ihtiyacın olan şey bu, ben de bu formun bir üyesi olarak senin beklediğin doğrultuda değil aklım ve vicdanım doğrultusunda sana hakaret etmeden bu yorumu yapmayı hak görüyorum kendimde.İnanamıyorum okuduklarıma ne adamın zavallılığı kaldı ne senin masumluğun, biçareliğin.Burda bir arkadaş boşanma arifesindeyim eşim kendine sevgili yapmış ailesi de destekliyor diye başlık açsaydı...?!!! Sana son olarak söyleyeceğim şey:Elini vicdanına koy.Keşke aranızda böyle bir yakınlaşma hissettiğinde kendini geri çekip resmi boşanmayı bekleseydin.İşte o zaman sevgi de aşk da size hak olurdu, masum olurdunuz.Ama şu anda...Bu mutsuzluğunun bi sebebi vardır, düşün bakalım...

kesinlikle hislerime tercümansın,tebrik ederim arkadasım:46::46:
inanılır gibi değil,hadi kendi hemcinsine bunu yaptın da,kendine bunu nasıl yapıyosun?
diyelimki bu adamın karısı her bakımdan hatalı,gercekten bosanma sebebi budur.pekı siz masummusunuz.
BU ADAM KARISINI ALDATIYOR.ÜSTELİK SİZİNLE...!
HALEN BOSANMAMIS,KARISIYLA AYNI EVİ PAYLASAN BİR ADAM,
VE OĞLUNUN EVLİLİĞİ BİTMEMİŞKEN SEVGİLİSİYLE OLAN İLİŞKİSİNİ YADIRGAMAYAN BİR AİLE...
birde gidip tüm ailesiyle tanıstım diyosunuz.
merak ettım ne sıfatla....

anlaşmalı boşanmalarda tek celsede hakim boşuyor evet.en fazla 1 ay sonra kaleme gidip boşanma evraklarını alıyorsun ve bekar yazan kimliğini çıkarabiliyorsun hatta kalemden almana gerek kalmadan nufüsta bile boşanmış olduğun görünüyor..
artık işlemler bu kadar uzun sürmüyor..haklısın..

ben nerde kafa buluyorum arkadaşın biri google dan araştıma zahmetine girip bulmuş belgenin ne demek olduğunu bir haftaymış yapamayın gözünüzü seviyim..açıp okuyabilirsiniz nerde boşanmamış dedim pardon ..o yoğunlupa bağlı o işler öyle yürümüyor .önünüzde net var bilgisi olmayan yorum yapmasın burda yardım istedik millet kağıda taktı yardımınız size kalsın

bir şey diyeyim mi seni yargılamadan.gönül bu nereye ne zaman konar bunu bilemeyiz bunu yargılamakta bize düşmez zaten.senin hayatın ne yaşarsan yaşa ..
bu adam boşanma arifesinde senden sadece destek bekliyor ve boşanma biter bitmez tekmeyi koyar bence neden diyeceksin.adam zaten 1 yıldır evli diyorsun yuları gevşemiş şuan yular tamamen kopuncada bekarlığın tadını çıkarmaya bakacak hemen evlenmez bence..

hemen evlenmeyi beklemiyorum .tekmeyi bassa basardı çok defa ayrılmak istedim şuan bile düşünüyorum zaten .ne yapmam gerek diye sordum adam tekme atar mı demedim

kesinlikle hislerime tercümansın,tebrik ederim arkadasım:46::46:
inanılır gibi değil,hadi kendi hemcinsine bunu yaptın da,kendine bunu nasıl yapıyosun?
diyelimki bu adamın karısı her bakımdan hatalı,gercekten bosanma sebebi budur.pekı siz masummusunuz.
BU ADAM KARISINI ALDATIYOR.ÜSTELİK SİZİNLE...!
HALEN BOSANMAMIS,KARISIYLA AYNI EVİ PAYLASAN BİR ADAM,
VE OĞLUNUN EVLİLİĞİ BİTMEMİŞKEN SEVGİLİSİYLE OLAN İLİŞKİSİNİ YADIRGAMAYAN BİR AİLE...
birde gidip tüm ailesiyle tanıstım diyosunuz.
merak ettım ne sıfatla....

konuyu okuyup tekrra yorum yapmayı dene belki tutar

Allahım yarabbim ya,, gerildim oturdugum yerde öncelikle.. canım sana erkek mi yok,o adamdan o kadar medet ummuşsun.. eşimle birlikte ilk 3 sayfayı okuduk arkadaşlar(eşim avukat)) resmen kahkaha atmaya basladı.. öncelikle ne dedi biliyomusunuz? zorla cocuklarını evlendiren aileler ilk yılında bu kadar kolay boşar mı sence? mantıken düşününce cok haklı zorla evlendiren bi ailesi varsa henüz boşanmamışken oğullarının kız arkadaşını bagırlarına basarlar mı sizce..bence hayır çünkü cok katı bi anne babası vardır bu 1... ikincisi herkes yazmış düşüncelerini,belgeler bulmuş kopyalamış ben eşimin agzından yazayım;'' anlaşmalı boşanmalarda tek avukata başvurulur, istendigi takdirde kadının veya erkegin imzası alınır,imzası alınan kişi mahkemeye gitmemekte hürdür. ve temyize bile gitmeden tek celsede boşanırlar.. neyin lagalugası bu:):).. kız cekilsin aradan,boşanmak istemeyen bi taraf var dedii''..

benimde kuzenim avukat .pardon ben 2 yıl ilişkim var diyorum .ailesi karşı çıkmış zaten kolay olduğunu malum oldud a öyle mi gördünüz .yaşanılan her şeyi buraya mı yazıyım .insanların dertlerine oturup karşılıklı gülüyorsanız benimde size söyleyecek pek bir şeyim yok ben 2 yılllık ilişkideyim diyorum tanışma aşk başlama hepsi toplam onların ilişkileri zaten 7 yılllı topllam flört bilmemnesi nişanı.ailelerin neler yaptığını nasıl ikna edildiğini biliyormusunuz da yorumluyorsunuz .ben yardım istedim oturup gülünmesini değil sizimnde çocuğunuz var mı bilmiyorum ilerde boşanmış biriyle ilişki yaşayıp üzülürse oturup gülün tammam mı. avukatsa eşiniz şüphe ederim.öyle her anlaşmalı boşanma o kadar kolay bitmiyor.kararı avukat değil hakim verir. ne insanlar var gelmişler birde beni eleştiriyorlar haha çok komik komedi filmi yazmadım oraya insanlara saygı duyun okumak bir şeyi değiştirmiyor tabi birde silah zoru yazmışsınız ben sanki orda silah zoru yazdım cidden okumayı öğretmm gi gerek yada sözlük mü koymalıyım anlamıyorsanız yorum yapmayın geçin

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde kuzenim avukat .pardon ben 2 yıl ilişkim var diyorum .ailesi karşı çıkmış zaten kolay olduğunu malum oldud a öyle mi gördünüz .yaşanılan her şeyi buraya mı yazıyım .insanların dertlerine oturup karşılıklı gülüyorsanız benimde size söyleyecek pek bir şeyim yok ben 2 yılllık ilişkideyim diyorum tanışma aşk başlama hepsi toplam onların ilişkileri zaten 7 yılllı topllam flört bilmemnesi nişanı.ailelerin neler yaptığını nasıl ikna edildiğini biliyormusunuz da yorumluyorsunuz .ben yardım istedim oturup gülünmesini değil sizimnde çocuğunuz var mı bilmiyorum ilerde boşanmış biriyle ilişki yaşayıp üzülürse oturup gülün tammam mı. avukatsa eşiniz şüphe ederim.öyle her anlaşmalı boşanma o kadar kolay bitmiyor.kararı avukat değil hakim verir. ne insanlar var gelmişler birde beni eleştiriyorlar haha çok komik komedi filmi yazmadım oraya insanlara saygı duyun okumak bir şeyi değiştirmiyor tabi birde silah zoru yazmışsınız ben sanki orda silah zoru yazdım cidden okumayı öğretmm gi gerek yada sözlük mü koymalıyım anlamıyorsanız yorum yapmayın geçin

Konunuzun tamamını okumadım ama yazdıklarınıza siz inanıyor musunuz?
Sevgiliniz ailesinin zoruyla evlenip 1 yıl evli kalmış ancak ama 6 yıl flört etmiş:26:
Aile baskısıyla 6 yıl flörtüde ilk kez duydum?
Ya çok şey saklıyorsunuz, veya fena halde safsınız.
Kaç yaşındasınız?

Sevgiliniz ailesinin zoruyla evlenip 1 yıl evli kalmış ancak ama 6 yıl flört etmiş:26:
Kaç yaşındasınız?

Ah Parkon azar yiyecen şimdi
6 senede ancak ikna etmişler adamı istemediği biriyle evlenmeye
Ama 1 senede boşanmasına, boşanmadan kız arkadaşı olmasına artık karışmıyorlarmış

Kaç yaşındasınız?

flört olayını tam ben soracaktım sen sormuşsun..yani bu nasıl bi zorlama ki flört dönemi bile var.

ama hata kk hatunlarında arkadaşımız hayatından memnun gibi ayrıl yazana ya da bak bu adam seni oyalıyor diyene pat diye cevabı yapıştırıyor.

e biz niye uğraşyoruz ki bu kadar,kendimiz için değil herhalde :31:

Kaç yaşındasınız?

6 yıl zorla flörtmü diyorum ya nolur yapmayın yoruldum ya.sevmişler birbirlerini daha sonra evlenmeye yakın vazgeçmek istemişler.aileler işin ucundasınız olmaz demiş.heralde kurtarmaya çalışmışlar değil mi,. sonrada ilk eşi demiş ayrılalım dayanamıycam diye .hata yaptık diye nolur konunun tamamını okuyup ya yorum yapın yada rica edicem cidden yoruldum .böyle bir yer olduğunu bilseydim buranın asla derdimi açmazdım

6 yıl zorla flörtmü diyorum ya nolur yapmayın yoruldum ya.sevmişler birbirlerini daha sonra evlenmeye yakın vazgeçmek istemişler.aileler işin ucundasınız olmaz demiş.heralde kurtarmaya çalışmışlar değil mi,. sonrada ilk eşi demiş ayrılalım dayanamıycam diye .hata yaptık diye nolur konunun tamamını okuyup ya yorum yapın yada rica edicem cidden yoruldum .böyle bir yer olduğunu bilseydim buranın asla derdimi açmazdım

anlaşamadıkları için ayrılmışlar heralde ama tuhaf 6 yıl anlayamamışlar mı anlaşamadıklarını
ayrıca ne kadar evli kalmışlar ki

Benim bildigim kadinlar oyle kolay kolay ipin ucunu birakmazlar.
Sevmis diyorsunuz birde eee sorun neymis ayrilmis o zaman??
Ayrilik sebebini iyice bir ogrenin bence

Ah Parkon azar yiyecen şimdi
6 senede ancak ikna etmişler adamı istemediği biriyle evlenmeye
Ama 1 senede boşanmasına, boşanmadan kız arkadaşı olmasına artık karışmıyorlarmış

6 senede ikna mı pardon okumuyormusunuz.ben sevmişler diyorum .insanlar 35 yıl sonra boşanıyor aynı evde yaşayıp cidden anlamamak için ısrar mı ediyorsunuz .boşanmış arkdaşım karar çıktı kağıt bekliyoruz okumadan cevap vermeyiniz demişytim...

anlaşamadıkları için ayrılmışlar heralde ama tuhaf 6 yıl anlayamamışlar mı anlaşamadıklarını
ayrıca ne kadar evli kalmışlar ki
bir yıl evli kalma süreleri...size yazıyım karşı taraftaki bayan aslında baba baskısından kurtulmak için daha çok evlenmek istemiş.fakat daha sonra bir şeyler hissetmediğin biriylede aynı evde ne kadar devam edebilirsin.kızda doğal olarak istemiyor sonra ikisi oturup konuşuyor ve karar veriliyor

6 senede ikna mı pardon okumuyormusunuz.ben sevmişler diyorum .insanlar 35 yıl sonra boşanıyor aynı evde yaşayıp cidden anlamamak için ısrar mı ediyorsunuz .boşanmış arkdaşım karar çıktı kağıt bekliyoruz okumadan cevap vermeyiniz demişytim...

Okudum okudum merak etmeyiniz
Her seferinde yeni bir detay çıkıyor
Bence burada konu açmaktan daha fazla pişman olacağın şeyler olabilir hayatında.
Israrla söyleniyor arkadaş bide sen oku
Boşanma kağıdı dediğin şey öyle aylarca beklenmez
Uyarıyoruz seni anlamak istemeyen sensin
Ne yardımı bekliyorsun anlayamadım ki

Son düzenleme:
Back
X