- 7 Nisan 2016
- 12
- 1
-
- Konu Sahibi rebullavanda90
Kardeşlerin kaç yaşında biri baksa ? Sen işten dönene kadarbenim annem babam da ayrıydı babannem büyüttü beni sanırım bi kurtuluş olarak gördüm erkenden evlendim kendi evim yuvam olsun istedim.. ama ne yaptimsa duzeltemedim biseyleri(Annemde çalışıyor ev aldılar borca girdiler birsürü malesef bakamaz. Oglum da çok içine kapanık zor bi çocuk sıkıntı yaşamasını istemiyorum..
benim annem babam da ayrıydı babannem büyüttü beni sanırım bi kurtuluş olarak gördüm erkenden evlendim kendi evim yuvam olsun istedim.. ama ne yaptimsa duzeltemedim biseyleri(Annemde çalışıyor ev aldılar borca girdiler birsürü malesef bakamaz. Oglum da çok içine kapanık zor bi çocuk sıkıntı yaşamasını istemiyorum..
Bende esrar işi devam ediyo, tedaviye yanaşmadan da sorunlar çözülmez1) O çalışmıyor sen çalışmiyorsun nasıl geciniyorsunuz ?
2) eşinle bu çalışmama sorunu dışında anlasabiliyormusunuz?
3) sen calissan eşin yada kv çocuğa bakarmi? (Burada amac Ayrilmama yada para birikimi)
4) ayrılıp bir işe girip ucuz bir ev tutup arabaya yada komsuya uygun fiyatlı çocuk baktirman mümkün mü?
Kayınvaliden bebeğe bakar belki yaEv kayinvalidemin faturalarida o ödüyor yiyecegide biraz babam biraz kayinvalidem karşılıyor kocamın umrunda değil ben başkalarına muhtaç olmaktan çok yoruldum.. ben çalışsam çocuğa kimse bakmıyor bu yüzden çalışmıyorum.. evler çok pahalı 1+1 bile en az bin lira benim mesleğim falan yok alicagim para askeri ücret olur oda kreşemi vericem kirayami,(
annemin yada babamın yanına gidemem insanlar kendi anne babasının olduğu evde bile rahat edemiyorlar kaldi ki bi üvey anne üvey baba tek ben değilim çocuğum da var kimse istemez
ben başkalarına muhtaç olmaktan çok yoruldum
Ev kayinvalidemin faturalarida o ödüyor yiyecegide biraz babam biraz kayinvalidem karşılıyor
Hastayım yaşliyim vs diyo bakmiyo yani bu durumda bileKayınvaliden bebeğe bakar belki ya
De ki maddi olarak sana yük olmaktan oğlun utanmıyo ama ben utanıyorum, çocuğa bakar mısın ben çalışsayım ?
doğru soyluyosunuz zaten babam bana bakıyorrebul,
zaten uvey annen dolayli olarak sana bakiyor, cunku onun evinin rizki senin evine gidiyor. kardesin askerlik yasina gelip evden ayrilacagina gore; sen uvey annenin cocugu ve kendi cocuguna bakarak baba evinde yasayabilirsin.
bu, kendi evinde babanin sana bakmis olmasindan daha agir olmayacaktir.
bosanma niyetin olsa gercekten, yani gercekten bu adamdan ayrilmak istesen emin ol onerdigim cozum sana cok yatkin olurdu.
elbet ki birinin hayatina siginmak cok ama cok zor ve agir ama senin durumunda aksi bir sey soz konusu degil.
cocugunuzu dusunuyorsaniz yapacaginiz sey o evde, o kosullarda yasamak olmamali. oyle bir babanin ornek olacagi evlat sizce yarinlarda neler yasar?doğru soyluyosunuz zaten babam bana bakıyor
Bu evlilikle ilgili hiç umudum yok ama hem çocuğumu düşünüyorum daha çok küçük( hemde kimsenin rahatı huzuru bozulsun istemiyorum ama bu adamida istemiyorum
Tabiki en büyük problem o defalarca bıraktı tekrar başladı çalışmamasıda cabası sürekli kavga gürültü(